Windows Vista - Low Disk Space

poruka: 4
|
čitano: 2.697
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Već s ovim muku mučim tjednima. Na C: particiji mi slobodni prostor neprestano varira. Pri jednom startanju Windowsa bude 200 MB slobodnog prostora, pri sljedećem 20 MB, pri sljedećem 60 KB pa 300 MB i tako neprestano. Do prije dva tjedna sam smanjio ShadowStorage na 300 MB i tad mi je na C: particiji bilo slobodno oko 1 GB prostora. U međuvremenu nisam nikakvnih novih programa instalirao i jutros palim laptop i imam 60 MB slobodnog prostora. Nevjerojatno.

Inače, C: particija mi je veličine 40 GB i na njoj imam instaliranu samo Vistu, Office 2007 i neke sitnice - sve instaliram na D:. Nemoguće da prokleta Vista zauzima preko 35 GB prostora. Zna li netko rješenje za ovaj problem? (Osim očitog, a to je instaliranje 7-ice :) )

0 0 hvala 0
17 godina

Ok znam da nisam konstruktivan ali backupaj sve, i  instaliraj tiny7 :)

1 0 hvala 0
17 godina

iskljucis hibernaciju i ode 2gb.

zatim koristi neki tool ala TuneUp i ukloni brdo backupa...2,4,6,7..zavisi koliko ih je nanizala..TU nece zadnji dirat.

primjer na slici, kliknem kraj strelice i dobijem 9gb ;)

uzmes prva dva slova od rijeci malware i dodas na Maorskom rijec stop...sto dobijes ???
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 23:57 (torrente).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Vjerovao ili ne to je za Vistu normalno. Ona radi System Restore i Shadow Copies jakooo cesto, tako da ti i zauzece prostora varira. Desi click na C:\ > Properties > Disk Cleanup > More Options > System Restore i Shadow Copies > Clean Up... - To ti je da ih ocistis.

BTW... Sedmica ti to isto radi. 40GB je premalo prostora za Vistu i Sedmicu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.2.2011 22:16 (max360se).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice