Windows vista 64 bit

poruka: 16
|
čitano: 4.137
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Windows vista 64 bit

Eh ovako posto cu dobiti novi racunar imat cu 4 gb rama i morat cu instalirati windows vistu 64 bit-nu!! Eh sad me interesuje ima li neka stranica posebna za 64 bit software???

I samo jos da pitam imam linksys wireless-G pci adapter WMP54G za bezicni internet eh sad mi trebaju driveri za 64 bit-ni windows ako ko zna dali imaju driveri da mi pomogne!!!!!

Hvala unaprijed!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows vista 64 bit

www.start64.com

Tu imaš sve potrebno za 64 bit Vistu.Od drivera do programa.

Za sve ostalo tu je google!Smijeh

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. AMD Athlon64 X2 5200,Ati radeon HD 4870 512ram,2xWD 160GB,Gigabyte GA-M57SLI,4 gb ram,OCZ 600w powerXstream,Zvučnici-Sony MHC-EC77,Kučište-Gigabyte Chasis Poseydon,ASUS 22"
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.11.2008 22:44 (kikolo rikolo).
16 godina
neaktivan
Windows vista 64 bit

Pozz svima.... Da ne otvaram novu temu... Zanima me do kolko 64-bitna Vista moze rama podrzat (Kolko GB)?? Ja bih ovu uzeo.. LINK... Ili da uzmem 64-bitni XP Pro?? LINK

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ViFiCo_Ri kaže...

Pozz svima.... Da ne otvaram novu temu... Zanima me do kolko 64-bitna Vista moze rama podrzat (Kolko GB)?? Ja bih ovu uzeo.. LINK... Ili da uzmem 64-bitni XP Pro?? LINK

Uzmi Vistu Ultimate 64-bit. Neznam tocno kolko podrzava RAMA ali 16 GB sigurno, a toliko ti ni ne treba

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
neaktivan

Da definitino Vistu. Inače Ultimate podržava do 128GB, a Home Premium (ili možda Basic, jedna od njih uglavnom, ili možda objeNeodlučan) podržava samo 8GB

16 godina
neaktivan
Windows vista 64 bit

ovo nema direktno veze sa 64-bitnom vistom ali ju koristim pa me zanima sljedeće:

kako mogu nekom user accountu koji je zaštićen lozinkom nekako zaštititi onu mapu my documents, odnosno <naziv accounta> da njen sadržaj nebude dostupan drugim korisnicima, a da nemoram zaključavat šifrom nego da jednostavno bude dostupno samo korisniku u kojem se ta mapa nalazi(kao što je bio sllučaj kod XP-a, kad postaviš lozinku na acc, on te pita želiš li "make my documents private" i onda drugi useri nemogu pristupit tvojim dokumentima, a user čiji su to dokumenti normalno tome pristupa

ponavljam, ne zanima me zaključavanje foldera nego ima li ta mogućnost ugrađena u vistu(kao što je bila u xp-u) i kako se aktivira

imam WinVista Ultimate x64 SP2

a onda sam se probudio...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Da definitino Vistu. Inače Ultimate podržava do 128GB, a Home Premium (ili možda Basic, jedna od njih uglavnom, ili možda objeNeodlučan) podržava samo 8GB

Ma meni je i do 8GB dovoljno... Jer cu stavit 4GB, najvise 6... Pa me zanimalo dal ce podrzat... Ultimate mozda uzmem ako budem imo para..Namigiva

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD
16 godina
neaktivan
Windows vista 64 bit

Trebam pomoc  imam windows vistu ultimate sp2 64x problem je u rezoluciji svaki put kad stavim  1440x900 (max) i sve ok a kad ugasim komp i upalim ga sljedeči put rezolucija se  smanji! Ako itko zna u cem je problem....

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.8.2009 15:40 (zeroname).

0 0 hvala 0
17 godina
Oly_E3 kaže...

Vista Edition    Home Basic    Home Premium    Business     Enterprise    Ultimate
Max. supp. RAM (32-bit)     4GB     4GB     4GB     4GB     4GB
Max. supp. RAM (64-bit)    8GB    16GB    128GB    128GB    128GB

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.8.2009 15:46 (Elles D.).
16 godina
neaktivan

Znači ipak Basic podržava samo 8GB

16 godina
neaktivan
Windows vista 64 bit

Onda ipak uzimam Home Premium.. To je meni dovoljno..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

A ti imaš 256GB i žao ti je ne iskoristit sve?

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije. I told my psychiatrist that everyone hates me. He said I was being ridiculous - everyone hasn't met me yet.
16 godina
neaktivan

Meni je 4GB premalo, a 8GB mi je taman. Jako puno iskorištavam ram kada baratam sa nekoliko velikih TIFF (100-300MB) fotografija ili kada radim RAW konverziju. I ne sviđa mi se ton tvoje poruke.

17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Meni je 4GB premalo, a 8GB mi je taman. Jako puno iskorištavam ram kada baratam sa nekoliko velikih TIFF (100-300MB) fotografija ili kada radim RAW konverziju. I ne sviđa mi se ton tvoje poruke.

Oprosti ako je ton povišen, nisam mislio da se čuje tako glasno. - Pa vidim ti računalo: imaš prosječno kućno računalo, a to ne odaje baš neke buduće planove da imaš preko 128GB memorije niti da ih uopće imaš gdje ugurati, s obzirom da ne znam za ploču s podrškom za više od 16 (24 ali to je specifično) koja spada u cjenovni rang tvog računala.

Ne znam zapravo nikoga tko može opravdati više od 16GB za stolno računalo, niti znam TIFF fajl veći od 14GB ili toliki. Zato mislim da ni nema smisla žaliti se na 16GB za Home Premium namijenjen dnevnom boravku ili 128GB za Business verziju, koje sigurno nemaš čime napuniti na računalu od par tisuća kuna koje koristiš.

Ako te vrijeđa moj komentar tvog računala, mislim da se nebi smio tako vezati uz hardver. Cool

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije. I told my psychiatrist that everyone hates me. He said I was being ridiculous - everyone hasn't met me yet.
16 godina
neaktivan

Da izgleda da tebi smeta riječa "samo" koju sam iskoristio za Ove Basic/Home Viste. OK, valjda sam malo zaboravio da nemamo gdje ugurati 128GB rama odnosno nekima nije potrebno više od 2GB. Drugima koji imaju "OS za dnevni boravak" je 32 bitnio riješenje još uvijek dovoljno...

Smijeh (za zadnju rečenicu)

16 godina
neaktivan
Windows vista 64 bit

jel možda netko može odgovorit na moj post

a onda sam se probudio...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: