jel mi može netko reći na kojog stranici mogu provjeriti da li imam genuine windows xp a gdje provjeriti da li imam genuine office 2007.... znao sam prije za windowse provjeriiti ali ne mogu se sjetiti na kojoj to stranici
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel mi može netko reći na kojog stranici mogu provjeriti da li imam genuine windows xp a gdje provjeriti da li imam genuine office 2007.... znao sam prije za windowse provjeriiti ali ne mogu se sjetiti na kojoj to stranici
ma ja ti imam ono znaš već ne volim govoriti o tome... suprotno od oriđiđi ali uz malo truda sad je to "oriđiđi"... mislim da imam "original" windowse zato što mogu instalirati genuine software ali ipak bi to provjerio a za office 2007 neznam da li je genuine i to bi volio provjeriti... inače trial verzija office-a mi sad odlično radi kad sam dodao jedan mali dodatak da ga mogu beskonačno koristiti(znaju možda oni koji nemaju original office).... ajde mi reci kako se taj tool zove koji provjerava da li imam genuine
ma ja ti imam ono znaš već ne volim govoriti o tome... suprotno od oriđiđi ali uz malo truda sad je to "oriđiđi"... mislim da imam "original" windowse zato što mogu instalirati genuine software ali ipak bi to provjerio a za office 2007 neznam da li je genuine i to bi volio provjeriti... inače trial verzija office-a mi sad odlično radi kad sam dodao jedan mali dodatak da ga mogu beskonačno koristiti ali ne mogu(znaju možda oni koji nemaju original office).... ajde mi reci kako se taj tool zove koji provjerava da li imam genuine
zmikic neće mi provjeriti na tom linku ali zato sam našao negdje na toj stranici ovaj link http://www.microsoft.com/Genuine/
i upravo sam provjerio da li imam genuine windows xp.... uspješno sam prošao test
Validation Complete!Validation Successful!
Sve provjere i validacije M$ programa i OSova su preko njihovih stranica i aplikacijica koje se skinu na tvoj stroj. Traži pod 'Microsoft Genuine Advantage' iliti MGA.
link: