Windows Genuine

poruka: 8
|
čitano: 7.211
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kako provjeriti da li imam Genuine windows

jel mi može netko reći na kojog stranici mogu provjeriti da li imam genuine windows xp a gdje provjeriti da li imam genuine office 2007.... znao sam prije za windowse provjeriiti ali ne mogu se sjetiti na kojoj to stranici

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kako provjeriti da li imam Genuine windows
Thanatos kaže...

jel mi može netko reći na kojog stranici mogu provjeriti da li imam genuine windows xp a gdje provjeriti da li imam genuine office 2007.... znao sam prije za windowse provjeriiti ali ne mogu se sjetiti na kojoj to stranici

odes na my computer->properties i tamo u ljevom kutu bi trebao vidit plavi pravokutnik u kojem pise windows genuine ili downloadaj s www.microsoft.com tool koji provjerava dali imas origigi....
Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,1Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA770-DS3 + zalman NBF47/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd)
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2008 21:21 (Hyperion).
16 godina
neaktivan
Windows Genuine

ma ja ti imam ono znaš već ne volim govoriti o tome... suprotno od oriđiđi ali uz malo truda sad je to "oriđiđi"... mislim da imam "original" windowse zato što mogu instalirati genuine software ali ipak bi to provjerio a za office 2007 neznam da li je genuine i to bi volio provjeriti...  inače trial verzija office-a mi sad odlično radi kad sam dodao jedan mali dodatak da ga mogu beskonačno koristiti(znaju možda oni koji nemaju original office).... ajde mi reci kako se taj tool zove koji provjerava da li imam genuine

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2008 21:41 (Thanatos).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Za windows xpklikni ovdje

Pozdrav
17 godina
RE: Windows Genuine
Thanatos kaže...

ma ja ti imam ono znaš već ne volim govoriti o tome... suprotno od oriđiđi ali uz malo truda sad je to "oriđiđi"... mislim da imam "original" windowse zato što mogu instalirati genuine software ali ipak bi to provjerio a za office 2007 neznam da li je genuine i to bi volio provjeriti...  inače trial verzija office-a mi sad odlično radi kad sam dodao jedan mali dodatak da ga mogu beskonačno koristiti ali ne mogu(znaju možda oni koji nemaju original office).... ajde mi reci kako se taj tool zove koji provjerava da li imam genuine

ja nemam oriđiđi pa imam office 2007 tj. office te nikakvu validaciju netrazi ili ja imam crac.... verziju
Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,1Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA770-DS3 + zalman NBF47/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd)
16 godina
neaktivan
Windows Genuine

zmikic neće mi provjeriti na tom linku ali zato sam našao negdje na toj stranici ovaj link http://www.microsoft.com/Genuine/

i upravo sam provjerio da li imam genuine windows xp.... uspješno sam prošao test

Validation Complete!

Thank you for completing the validation process and for using genuine Microsoft software.

By using genuine Microsoft software, you can be confident that you will have access to the latest features, security, and support, which will help to improve your productivity and expand the capabilities of your computer.

You will also have access to new innovations and offerings available only to genuine Microsoft software customers.ž

samo još da vidim za office.........

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows Genuine

Validation Successful!

Thank you for using genuine Office and participating in the Office Genuine Advantage program. You may now enjoy all the benefits reserved for genuine Office users. Genuine Microsoft Office® provides unique value, ongoing updates, and enhancements from Microsoft that counterfeit versions of Office do not. With genuine Office, you’ll spend less time keeping your software current and more time generating professional-looking documents for home or school.

When you buy genuine Office, you:

• Know that you are getting the most secure version of Office available.
  • Get support from Microsoft or Microsoft trusted partners.
  • Increase your productivity with free downloads, training, and other resources.

Validation does not guarantee that the copy of Office installed on this computer is properly licensed.

što sad ovo znači "When you buy genuine Office, you:" i ovo zadnje "Validation does not guarantee that the copy of Office installed on this computer is properly licensed." znači nije kao original ili što??

*UPDATE*

kako god instalirao sam si service pack 1 i hrvatski jezik(service pack 1)

ako nekoga zanima crack(ma dodatak samo) koji 100% radi ali ga je jako teško naći... sve što trebate je instalirati bilo koji office 2007 trial... u mom slučaju to je professional i onda taj dodatak instalirati

zainteresirani javite mi se na PM

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2008 22:10 (Thanatos).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sve provjere i validacije M$ programa i OSova su preko njihovih stranica i aplikacijica koje se skinu na tvoj stroj. Traži pod 'Microsoft Genuine Advantage' iliti MGA.

link:

http://www.microsoft.com/genuine/

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2008 23:53 (Dado_ZG78).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice