Windows 8 uskoro?

poruka: 26
|
čitano: 4.613
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
windows8 soon?

“Mi ćemo uskoro započeti sa velikim poboljšanjima za Windows 8 u koje ćemo uključiti inovantivne mogućnosti koje će revolucionalizirati pristup datotekama u poslovnicama.”

Izjavio je Microsoft u oglasu na svojoj stranici u kojem traži inžinjere za razvoj programa.

Pricaju,a jos ni 7 nije izasao.

Usput,kako vam se svidja ovaj koncept "osmice"?

http://windows8center.com/

Ne moze to bez kabla
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: windows8 soon?

čini se kao puno bolji skok s viste na win 8 nego 7

17 godina
protjeran
Windows8 soon?

Od kada je Monkeyboy CEO, Micro$oft je sve luđi, štancaju OS-eve kao na traci. Vjerovatno vidjevši da se korisnici teško prebacuju sa XP-a na Vistu (koja i nije tako loša kako se priča), izbacuju Win7, da bi teren pripremili za Win8. Umjesto da naprave OS koji bi se mogao unaprijediti updateovima (ne samo u svrhu zakrpa, nego i pravih unapređenja), samo onda korisnici nebi trebali iskeširati minimalno 150$ za novi OS...

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

6 0 hvala 0
17 godina
RE: Windows8 soon?
the_tux kaže...

Od kada je Monkeyboy CEO, Micro$oft je sve luđi, štancaju OS-eve kao na traci. Vjerovatno vidjevši da se korisnici teško prebacuju sa XP-a na Vistu (koja i nije tako loša kako se priča), izbacuju Win7, da bi teren pripremili za Win8. Umjesto da naprave OS koji bi se mogao unaprijediti updateovima (ne samo u svrhu zakrpa, nego i pravih unapređenja), samo onda korisnici nebi trebali iskeširati minimalno 150$ za novi OS...

prebacivat cemo se na koristenje parnih i neparnih windowsa... 7-9-11, Vista-8-10... ili nek daju na godinu RC osmice, taman kad istekne 7 :)
17 godina
protjeran
igy kaže...
the_tux kaže...

prebacivat cemo se na koristenje parnih i neparnih windowsa... 7-9-11, Vista-8-10... ili nek daju na godinu RC osmice, taman kad istekne 7 :)
Prebacivanje par-nepar u Corel DRAW! stilu. Smijeh
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
17 godina
Windows8 soon?

vjerojatno je novi file system (konačno i taj "win fs") pa je omoguceno ovo "brzo" prebacivanje i update podataka u prikazu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
the_tux kaže...

To ti tako je u svijetu microsofta.Dok je vista imala još samo mjesec dana do izlaska,ja sam već bio registriran na forumu koji je bio isključivo za windowse 7.

Isto tako se već govorkalo o visti još dok xp nije bio gotov,isto je bilo i o xp-u dok win2000 nije bio gotov,i o win me dok nije win 98 bio gotov...tako ti to je u svijetu velikih it korporacija,štoviše,već se znaju kodna imena za intelove procesore koji bi izašli oko 2014-te.

http://vfrhr.forumotion.com/forum.htm Forum je nov pa nema baš puno matereijala niti članova...Tražim moderatore.
16 godina
neaktivan

Nije to samo kod M$-a. Sigurno je da i Apple isto tak razvija nove verzije postojećih ili nove sisteme ,samo kaj oni vjerojatno imaju bolje "zauzdane" svoje zaposlene i nemaju ko M$ beta testere po cijelom svijetu ,i normalno da ništa ne curi u javnost dok to Stevo Poslić ne objavi.

A inače ,kaj se tiče izgleda tog Copenhagen concepta ,stvarno dobro. Samo ,vidjećemo kaj bude od toga svega i ostalo kad dođe do bete il RTM-a.

I'm so tired...
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2009 0:41 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
Windows8 soon?

Drago mi je da već razmišljaju o novim windowsima. Sigurno je bolje da ga odmah planiraju nego da ga sklepaju nabrzaka 5 minuta prije roka.

Što se tiče štancanja - neka štancaju slobodno. Ako su tako dobri i imaju puno poboljšanja ja ih uzimam. Zasada mi se sviđa ovo što sam vidio - da barem ovo bude dio nekog SP-a za sedmicu.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows8 soon?

Po ovome videu nije napravljeno ništa revolucionarno, baš me zanima kako će to na kraju izgledat. Po meni, ovo sve ide previše brzo...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
username kaže...

Po ovome videu nije napravljeno ništa revolucionarno, baš me zanima kako će to na kraju izgledat. Po meni, ovo sve ide previše brzo...

Slažem se. Još nisu kak se spada napravili 7-icu, a već idu na 8-icu.

Miky
17 godina
Miky kaže...
username kaže...

Slažem se. Još nisu kak se spada napravili 7-icu, a već idu na 8-icu.

pa 7-ca je pred vratima, a 8-ca se sigurno vec neko vrijeme razvija!

ne mozes os napraviti za godinu dana....

16 godina
neaktivan
Windows 8 uskoro?
čito sam negdje da če 8 tjekom 2013

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 8 uskoro?

koncept izgleda prilicno dobro i ja sam isto negdje procitao da izlazi tjekom 2013-e

kad je pun mjesec neki postaju vukodlaci a ja igram komp
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Windows 8 uskoro?

Ma neka stancaju, trenutno se uvjezbavam na Ubuntu-u i mogu rec da sam vrlo zadovoljan. Neki kazu da ih stancaju pa tako je i u svijetu hardvera, a opet pogledajte kolko samo Linux distribucija ima. Nemoze MS cekat i gledat, neka rade,neka

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 8 uskoro?

Još nije izašla ni 7ica a već planiraju 8icu,to znači da su open nešta zahebali

sa poštovanjem vaš crazy_frog
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 8 uskoro?

Pa naravno ljudi da trebaju se sada odmah koncetrirat na Windows 8 jer je Windows 7 99% gotov proizvod.

Što više vremena razvijaju nove windowse oni ce biti bolji.

uff sto sam zgodan

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows 8 uskoro?
overdeath kaže...

Što više vremena razvijaju nove windowse oni ce biti bolji.

Pa da, mozda budu toliko dobri da jednog dana Windows bude u sistemu nadzora NASA Space Shuttle-a, ko zna... 

Ako koristim Windows, moj potpis je ovdje. Ako koristim Linux nemojte mi zamjerit.
17 godina
neaktivan
Windows 8 uskoro?

Bolje da pripremaju zakrpe i SP-ove za Windowse 7, a ne odmah presli na Windows 8, mogla bi se dogoditi ista stvar kao i sada - Windowsi 7 su tek poboljšanija verzija Viste, vjerojatno ce tako biti i u usporedbi Windows 7 i Windows 8. Nece biti nekih revolucionarnih promjena ali bitno da je u planu novi OS, mislim, ljudi se ne naviknu na ovaj postojeci, a vec dolazi novi. Umjesto da usavrsavaju aktualni OS.

www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
username kaže...

Također...

Ja sam zadovoljan s Vistom, radi ko urica, za razliku od XP-a, bar u mom slučaju...

Uglavnom čujem pozitivne reakcije od ljudi koji su isprobali/koriste W7, ja još ne razmišljam o prelasku, vjerujem da neću dirati Vistu čak niti kad Sedmica službeno bude u prodaji.

Ne sviđa mi se sve to skupa, prebrzo, IMHO.

16 godina

Da MS čeka odgovor konkurencije, bi vraga bio tu di jest danas...

To vam je tako danas na cijelom tržištu, ne samo u informatičkoj branši - čim-čim prije, tim-tim bolje, inače pa-pa.

Every hole is a goal!
17 godina
protjeran
Eyekool kaže...
username kaže...

Također...

Ja sam zadovoljan s Vistom, radi ko urica, za razliku od XP-a, bar u mom slučaju...

Uglavnom čujem pozitivne reakcije od ljudi koji su isprobali/koriste W7, ja još ne razmišljam o prelasku, vjerujem da neću dirati Vistu čak niti kad Sedmica službeno bude u prodaji.

Ja koristim Vistu Home od početka 2008. Bez većih bedova sve u svemu. Uglavnom XP su kod mene dali svoje, Vista je po meni bolja jer imam 4GB RAM-a pa radi brzo iako je system bloat kao jedan OS. Na Winze 7 ću sigurno prijeći kad dodje vrijeme za njih, ali sigurno ne prije godinu-dvije nakon što izadju i naprave SP1 ili čak SP2 za njih!

They see it right, they see it well but they think this saves us from our hell
16 godina
neaktivan
Windows 8 uskoro?

Ja sam takoder zadovoljan vistom iako imam samo 2gb ram u single chanell vista radi solidno i definitivno brže od Windowsa XP SP3.

A na W7 cu prec cim izade finalna verzia.

W8 mogao bi biti velika revolcija, ali i promašaj.

u ovu subotu ženit cu se doci ce mi doc 300 autta

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...
Eyekool kaže...
username kaže...

Također...

Ja koristim Vistu Home od početka 2008. Bez većih bedova sve u svemu. Uglavnom XP su kod mene dali svoje, Vista je po meni bolja jer imam 4GB RAM-a pa radi brzo iako je system bloat kao jedan OS. Na Winze 7 ću sigurno prijeći kad dodje vrijeme za njih, ali sigurno ne prije godinu-dvije nakon što izadju i naprave SP1 ili čak SP2 za njih!

kak ba nekontas da je windows7 "sp5" za vistu.

to je isti kod, kernel, samo drugacij skin i bolje optimiziran.

u ovu subotu ženit cu se doci ce mi doc 300 autta
17 godina
Windows 8 uskoro?

Windows 7 je ono što je Vista trebala biti kada je izašla. A što se tiče štancanja - slobodno nek štancaju dok god je OS kvalitetan. Uvjek postoje stvari koje se mogu poboljšati kod Windowsa.

Sometime the best defense is to attack!

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Windows 8 uskoro?

Ovako će bit win xp- dobar,vista-loša,windows-7-dobar,windows-8 loš uvijek ide na preskok hehe Izlanuo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice