Windows 8 (a.k.a. Windows.Next)

poruka: 115
|
čitano: 27.894
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 za dvije godine?
17 godina
neaktivan
RE: Windows 8
Reko mu je neko!
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
neaktivan
od susjeda mali mu je rekao...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
17 godina
neaktivan

Ja znam ali ne smijem reć! Smijeh

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mogu se kladiti da ce Windows 8 imati podrsku za 3D ekrane. :) Lijepo za zamisliti da ti mis ide izvan ekrana i onda stisce na start xD

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sa Win7China portala procurila su 3 screenshota(i neke značajke) budućih windowsa - prenosi racunalo.com

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mindstorm kaže...
paintb0x kaže...

Nemaš ti blage veze o čemu pričaš Smijeh

Mac popularan Smijeh

šta ti pričaš, ti imaš veze

pola amerike koristi Mac, i više od pola pa ti računaj koliko je to ljudi, normalno da ti nije popularan kad si zatucani balkanac skupa samnom, skoro da je popularan kao i windows

Mac sve skupa nema 5-10 % a win više od 90% o čemu pričaš!! {#}

16 godina
neaktivan

http://www.itworld.com/software/169627/10-hidden-features-windows-8

Pregled 10 novih mogućnosti koje ćemo naći u 8-ici.

Između ostalog tu je: Windows App Store, Mogućnost duplo bržeg bootanja, Autmoatic Mainterance, ugrađeni ISO mounter, Windows Time Machine...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Zanima me hoće li ikako nadograđivati WIN API. Ovaj na sedmici se nije puno promijenio od windowsa 2000.

Mrzim svoj nadimak!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Windows 8 (a.k.a. Windows.Next)

Inače,ja čim je vista izašla sam guglao za windows vienna(tako se onda zvao windows 7),čim je windows 7 izašao guglao sam za windows 8,a vjerojatno ću tako i za devetku...

Ja sam Plavi zmaj.
16 godina
neaktivan

wtf

really really
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Windows 8
mindstorm kaže...
a windows je windows i nemože biti puno drugačiji od onog šta je...
šta več 8, pa tek je sedmica izašla, koja je dobra i nema razloga radit osmicu, ne za sada, to če bit tek za 4-5 god...
ne kužim zašto se windowsi ne osiguraju od virusa ko što to rade Unix... možda takva bude 8... ako je to moguče za njih...

Windowsi izlaze savaki 3 godine, to je više postalo kao "tradicija".

17 godina

M$ se opekao sa Vistom, tako da sad idu na provjerenu varijantu; slučajno im iz firme iscuri beta sljedećeg os kojega izdaju, i onda gledaju prijedloge i propuste dok ne naprave dobar proizvod!

Jednostavnije i jeftinije je imati xxx tisuća "beta testera", nego plaćati neki tim od 100ak ljudi kojima će dosta stvari promaknuti

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Potpuno sam zadovoljan sa sedmicom (a neki su i sa xp-om). MS se treba stvarno potruditi da napravi iole bolji OS. Nadam se da novi OS nece biti sminkanje + koja nova opcija za "Screen Touch" koji nikad niko ne koristi niti ce koristiti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 14:13 (Arxi).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Si cuo da izlazi novi Windows?
-Koji?

Windows 8!

-Na k**cu te nosam! {#}

Potpisao.
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 19:50 (El_Nino_09).
Moj PC  
3 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
mindstorm kaže...
paintb0x kaže...

Nemaš ti blage veze o čemu pričaš Smijeh

Mac popularan Smijeh

šta ti pričaš, ti imaš veze

pola amerike koristi Mac, i više od pola pa ti računaj koliko je to ljudi, normalno da ti nije popularan kad si zatucani balkanac skupa samnom, skoro da je popularan kao i windows

Da imamo para mozda bi i kupovali iMac. A s druge strane kada malo bolje pogledas, pa cemu to.. ? Ja sam sasvim zadovoljan sa Windowsima, ili bi trabli pratiti jos jedan trend nasih "susjeda" amerikanaca?

13 godina

Ma glupo mi je sad osmica....imamo sedmicu....prerano su išli.....sumnjam da će biti nešto puno razlićitiji od sedmice.....

Volim puno trollat...kadkad malo spammat...živin sretno i na ulici u kartonskij kutiji od mojeg raćunala...

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Komunist Izet kaže...

Ma glupo mi je sad osmica....imamo sedmicu....prerano su išli.....sumnjam da će biti nešto puno razlićitiji od sedmice.....

Išli su i ''prerano'' sa sedmicom nakon viste.

Kladim se da če čak i mjesec dana prije izlaska osmice već postojati govorkanja o devetici.A izvana će izgledati puno drugačiji.

Nego ja imam pitanje,dali očekujete da će do izlaska windowsa 8 bilo koji operativni sustav prestići windowse xp po broju korisnika?

18 Da,i to neki windows
4 Ne,XP ima preveliku prednost
1 Da,i to neki Linux
41 Ne,ali bi 7-ica to zaslužila
1 Neće ni nakon izlaska 8-ice
Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
neaktivan
g12356 kaže...
Nego ja imam pitanje,dali očekujete da će do izlaska windowsa 8 bilo koji operativni sustav prestići windowse xp po broju korisnika?

Pa već sad je 7(oko 30%) jako blizu XP-u(oko 36%)(izvor)

Do kraja 2012 mislim da će bez beda preteći XP.

15 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
g12356 kaže...

Ovisi koju statistiku gledaš,ta tvoja je po mom mišljenju optimistična u tom kontekstu,neke druge vele da je 7 = 25% a xp= 49%.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Kladim se da če čak i mjesec dana prije izlaska osmice već postojati govorkanja o devetici.A izvana će izgledati puno drugačiji.

microsoft već u doba alpha/beta verzija kreće sa izradom novog os-a tako da se na win 8 počelo radi prije nego je win 7 krenuo u distribuciju

kod mene normalno radi.....
15 godina
neaktivan
cekpi kaže...
g12356 kaže...

microsoft već u doba alpha/beta verzija kreće sa izradom novog os-a tako da se na win 8 počelo radi prije nego je win 7 krenuo u distribuciju

Znam,ovo šta sam rekao se odnosilo na javnost.

17 godina
neaktivan
g12356 kaže...
dekstroza kaže...

Ovisi koju statistiku gledaš,ta tvoja je po mom mišljenju optimistična u tom kontekstu,neke druge vele da je 7 = 25% a xp= 49%.

Ako bolje pogledaš link ja nisam naveo rezultat jednog izvora, nego srednju vrijednost svih pobrojanih izvora, koja je statistički točnija od jednog izvora...

13 godina
neaktivan

Windows 8 se pravi zto da bi se prilagodili tabletima i smartphoneima. Ali inace svaki operacijski sustav je nadogradnja na stari. 7-ica je koliko znam uspjesna nadogradnja na neuspjelu vistu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Win8 fast boot

ORIGIN NICK: rmandic | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
neaktivan

Živcira me animacija loading bara iz viste i 7.Dok ta animacija dođe do kraja izgleda kao da se pomaknulo za nekih pola milimetra a zapravo nije nego je samo zabljesnulo.Nadam se da to promijene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja osobno mislim da win8 za sad ne treba. Za 5 godina cca moze. Zasto kao prvo win7 jos nije doso u skole u tvrte... drugo neka si oni uzmu vremena i nek naprave zmaja od OS-a a za to vrijem nek samo win 7 krpaju. Jer sigurno ne zeli onaj ne velikki promasaj s Vistom.

[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...

Ja osobno mislim da win8 za sad ne treba. Za 5 godina cca moze. Zasto kao prvo win7 jos nije doso u skole u tvrte... drugo neka si oni uzmu vremena i nek naprave zmaja od OS-a a za to vrijem nek samo win 7 krpaju. Jer sigurno ne zeli onaj ne velikki promasaj s Vistom.

Promašaj sa Vistom ti je inače bio upravo zato jer su predugo čekali.Jer su se ljudi previše navikli na xp.A 7 je uspjela jer je Vista probila led.Bilo je u vijestima da im je od sada službena politika da izdaju novi os svake 3 godine,znači 8 će biti 2012(jesen/zima negdje),9 će biti 2015 a 10 će biti 2018...

15 godina
GeneralPag1997 kaže...

5 godina! Znaš ti koliko je to u informatičkoj industriji? 15 u vanjskom svijetu!

Vista uopće nije bila promašaj, novinari su je učinili promašajem i ljudi koji slijepo vjeruju novinarima. Zašto ne windows 8? Sigurno će bit dosta velik pomak po trenutno viđenom materijalu, veći nego s viste na sedmicu...

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
14 godina
sirka666 kaže...
5 godina! Znaš ti koliko je to u informatičkoj industriji? 15 u vanjskom svijetu!

Vista uopće nije bila promašaj, novinari su je učinili promašajem i ljudi koji slijepo vjeruju novinarima. Zašto ne windows 8? Sigurno će bit dosta velik pomak po trenutno viđenom materijalu, veći nego s viste na sedmicu...

Ne govorim da je 8 nepotreban bas suprotno uvijek sam za nesto novo, samo mislim da 7 moze i duze ostat najnoviji os m$.

[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
14 godina
protjeran
sirka666 kaže...
GeneralPag1997 kaže...

Naravno, pa samo pogledaj šta se dešavalo zadnjih 5 godina u svijetu informatike.
Vista nije bila ni blizu promašaja, čak i bez SP-a, a tek sa SP2, to sigurno nisi probao pa lupetaš gluposti, Vista je bila i jeste odličan OS, samo ne kužim zašto je svi toliko mrze?

SENAID
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 za dvije godine?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice