Da li ti u mailu piše do kada ti promo kod traje?
Obzirom da ponuda vrijedi do 31.1.2013., vjerujem da i sam kôd vrijedi do tada.
Ne znam, mozda prije istice...
mijenjam promo kod za kod za aktivaciju win 8 ako ima tko viska ..
Ne piše u e-poruci ništa o isteku samog kôda, zato pretpostavljam da i on vrijedi do kraja prvog mjeseca 2013.
E sad mene muči jedan problem, na asusovim stranicama nema nigdje driver za windows 8 x64 samo za windows 7, mogu li to instalirat?
mozes
ja nisam platio ništa, skidam besplatno kao student. Isto kao što sam dobio besplatno i sedmicu.
dobio key naravno.
Ne piše u e-poruci ništa o isteku samog kôda, zato pretpostavljam da i on vrijedi do kraja prvog mjeseca 2013.
Nisam primjetio sliku jer sam bio na mobilnom...
Super već ima pitanja i odgovora, update liste ću izvršiti večeras ili sutra.
Danas ga kupio za 15$
Veselje je to sto je ovo Retail kluc i da se moze praviti cista instalacija
Gdje si ga kupio za 15$???
http://www.techquark.com/2012/10/upgrade-to-windows-8-from-pirated-no.html
Probao ovo ali nakon unosa podataka o računalu i dr. traži Windows 7 ključ
Uspio preko naše stranice koristeći Firefox
Evoga ja instaliro, i uspješno aktiviro, čista instalacija. Odlično za 15 dolara :D
Evoga ja instaliro, i uspješno aktiviro, čista instalacija. Odlično za 15 dolara :D
Drago mi je da će biti manje piratstva sa ovom akcijom.
ja nisam platio ništa, skidam besplatno kao student. Isto kao što sam dobio besplatno i sedmicu.
dobio key naravno.
ako se ne varam to ti i traje samo dok si student...
Nakon što si jednom uzeo ostaje ti stalno, iako kao više ''nije legalno''.
trebam li skidat antivirus?
@Loto
varaš se, traje vječno, isto kao što je bilo i sa win7 licencom. ako ne vjeruješ, progooglaj :p
@Loto
varaš se, traje vječno, isto kao što je bilo i sa win7 licencom. ako ne vjeruješ, progooglaj :p
jesi siguran? u msdnaa licensi sam "mislim" procitao da traje samo dok ti traju studenska prava...
ja sam pak imao malo natezanja sa asus driverima... doduše, većina radi sa compatibility settingom na win7 ili prijašnje... ali najvažniji mi programčić neće i neće - Asus EPU-4 engine.. i konstantno trubi da processor driver ne podržava ovaj OS
caka je u tome kaj mi ventilator proizvodi neki piskutavi visokofrekventni zvuk (po defaultnim postavkama).. a kad sam nariktao na Auto ili powersaving mode, stiša se i bome nema tig pištanja..
any ideas? :/
Nakon što si jednom uzeo ostaje ti stalno, iako kao više ''nije legalno''.
@Loto
jesi siguran? u msdnaa licensi sam "mislim" procitao da traje samo dok ti traju studenska prava...
dobio key naravno.
I što ti je sada trebao ovaj komentar?
dobio key naravno.
I što ti je sada trebao ovaj komentar?
da podsjetim sve studente da ne kupuju windowse, jer nemoraju.
A i osobno ih znam dosta sa svog faksa koji neznaju da takvo nešto i postoji. Nisam se namjeravao naslađivati ovima koji moraju kupiti, ako si na to mislio. :)
Nemaju svi studenti... Tehnički faxevi samo valjda, nadam se da nećeš i slijedeće windowse dočekati na faxu to bi bio bad.... :)
DreamSparkovi keyevi rade zauvijek!? Onda bi moga svoje počet prodavat i nabavit par keyeva od kolega sa faksa pa i to prodat.
Jeli mi moze netko reci imate li opciju add windows features? Ja nemam a treba mi. Mislim da ima nesto veze sa vl verzijom. Samo da ne moram ponovo instalirat windowse . Zna li netko rijesenje?
Nope.
nemam pojma to je valjda razlika između retaila i volume licenca ili što li već možda se javi tko god pametniji. :)
ako ima netko koji promo code viska neka slobodno baci na pm. Evo vec par sati pokusavam dobit kod ali stalno me pita za cd key.. . -.- probao i druge linkove browsere ali isto je.
Jel win 8 na dreamsparku za studente upgrade verzija ili moze clean instal?