Da ,ali: Buy a Windows 7 PC between June 2, 2012 and January 31, 2013
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nebi išlo - taj upgrade može se instalirati i aktivirati SAMO na taj laptop.
- i za XP. Naravno s valjanim keyom. (upgrade uvjek nasljeđuje key)
- i za XP. Naravno s valjanim keyom. (upgrade uvjek nasljeđuje key)
Da ,ali to košta $39,99. (uz genuine key ,naravno)
........evo i BOnga,dobija sam po nosu kaj sam otvarao novu temu,pa se sad tu uključivam,imam win 8 legale...kak ni bitno,ali da osmica šljaka...mraak,diže se u sekundi,sučelje malo još treba proučit i pričekat neke drivere,ali to su sitnice-moje mišljenje
sedmica mi je kao neki manji obiteljski avtek,a osmica najluksuznija limuzina...treba instalirat ko može,ulazimo u uniju,u 21 stoljeće,pa zakaj nebi ušli u sistem osmice-moje mišljenje...pozzz
najgore mi je na 8-ici kaj nema drivera za moj hp printer star 4 godine a taman sam kupio novu boju za njega xD
Mozes! (Odnosi se na ovo dali mozes taj upgrade na osmicu staviti na neko drugo racunalo)
Evo iz FAQ-a:
Moram li nadogradnju za sustav Windows 8 instalirati isključivo na računalo koje ispunjava sve uvjete ponude ili je mogu instalirati na neko drugo računalo?
ok hvala....mislim da ovo sigurno uzimam..... :D
imam cosumer prewiew i kad ocu instalirat net framework 3.0 ne zeliu mi se instalirat
imam cosumer prewiew i kad ocu instalirat net framework 3.0 ne zeliu mi se instalirat
Odi u Control Panel > Programs & Features > Turn Windows Features on or off, i tamo odaberi NET Framework 3.5
Aktivirao windows 8 enterprise x64 preko kms servera na 6 mjeseci.Kad istekne opet aktiviram..
Nego , imam pitanje : Zašto u metro aplikaciji igre, ne mogu se prijaviti na xbox live kako bih skinuo još neke stolove za fliper?
Promijenio sam lokaciju na US i neće, možda trebam resetirati komp..ili napraviti drugi windows account..??
Fast boot/shutdown radi super brzo, kao i sami winsi. Sve naj za ovu verziju windowsa , mislim da ću guštati u njoj godinama.
edit:
Odgovor na moje pitanje.U control panelu>region>administrative - Change sistem locale na english(United States) i restart.
Prijavljuje te automatski na xboxlive marketplace ali stolovi za fliper se naplaćuju oko 3$ + porez..
Pa to znamo da se naplaćuju. U tom smjeru i idu da sve što valja naplaćuju.
Onda bi winsi mogli bit besplatni

kolko ce trebati biti jak pc za win8 ? dali je isto kao i kod win7???
http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_8#Hardware_requirements
Da.
1Ghz procesor, 1GB rama (2 za 64-bit), te DX9 grafička kartica. Nešto više prostora na hard disku, umjesto 16GB, trebat će 20GB slobodnog prostora.
oke hvala
Pozdrav svima.Zanima me da li će se moći aktivirati verzija Windows-a 8 RTM 9200 Enterprise nakon isteka probnih 90 dana ili ranije,po izlasku finalne verzije 26. ovog mjeseca.Ako ne,da li postoji neka druga verzija koja ce podrzavati aktivaciju bez obaranja sistema
Pozdrav svima.Zanima me da li će se moći aktivirati verzija Windows-a 8 RTM 9200 Enterprise nakon isteka probnih 90 dana ili ranije,po izlasku finalne verzije 26. ovog mjeseca.Ako ne,da li postoji neka druga verzija koja ce podrzavati aktivaciju bez obaranja sistema
Ako je to 90 dnevni trial sa MS stranica ,ne ,neće. Ako hoćeš trajno aktivirani sistem ,treba ti ''prava'' neaktivirana instalacija.
Postoji ,ali ,ako nemaš account na MSDN-u ,TechNetu ili možda DreamSpark Premiumu ,naći ćeš ju samo na torrentima.
S obzirom da Osmica još nije službeno izdana ,nikakvo čudo. Tako je i kod drugih proizvođača.
Samo najnovije ploče s ''Windows 8 Ready'' oznakom zasad imaju drivere.
To ne znači da ih neće bit nakon 26. 10.
A i koliko vidim ,i Windows 7 driveri (na starijim pločama) rade sasvim u redu.
A i većinom se svi driveri instaliraju u toku instalacije i sve radi.
Ali mislim da cu ipak pricekati 26. 10.
Prešao bi na win 8..dali če moje komponente bit sve podržane od strane win8..hvala
Prešao bi na win 8..dali če moje komponente bit sve podržane od strane win8..hvala
Jašta će bola. :D
Ako misliš da će 26-tog izaći neka druga verzija Windowsa ,neće. A čisto sumnjam da će i Gigabyte odmah izbaciti sve drivere.
Ako misliš da će 26-tog izaći neka druga verzija Windowsa ,neće. A čisto sumnjam da će i Gigabyte odmah izbaciti sve drivere.
Znam da ce biti isti build kao sto je i sada u RTM-u..
A i ako bi stavljao windows 8 stavljao bi ga kao primarni, a ne s dual bootom..
Sad se dvoumim dali da stavljam osmicu ili ne :)