Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.526.089
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
16 godina
neaktivan
Re: Windows 8
Oldy kaže...

Ja nisam nikada niti uključivao fast start up pa niti nemam nikakvih problema sa tim. Ti sam tražiš probleme, ako ne ide isključi ga po defaultu je koliko ja znam ionako isključen valjda ne bez razloga..

Fast boot je uključen po defaultu ,inače. {#}

Inače ,postoji i EasyBCD ,s kojim se .iso ''ubaci'' u boot meni i onda boota PC s tog .iso-a.

Ovaj je***i Bug opet šteka ,cijeli dan!!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.9.2012 21:56 (kizo2703).
16 godina
.
bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 23:40 (Oldy).
16 godina
Windows 8

Je Kizino imaš pravo!! Trebao sam samo kliknuti na Change settings that are currently unavailable. Nisam bio niti gledao znači kod mene na mojoj ragi sve radi oko tog fast fooda. :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.9.2012 22:23 (Oldy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Oldy kaže...

Kizo daj mi molim te putanju u CP do tog fast fooda.... xD Jbga zaboravio. Hvala. :)

Power Options - Choose what the power buttons do

Tu malo odskrolaj i naći ćeš ga.

17 godina
Oldy kaže...
royalhero kaže...
Oldy kaže...
  Može, ali će se instalirati na istu tu particiju sa koje se pokreće set up. :)

Netočno, možeš instalirati na koju hoćeš.

LOL Prijatelju ja nemam ispravan cd-rom 3 godine, ja 3 godine instaliram OS iz OS-a,

Osmica RTM je sa sedmice ultimate kod mene instalirana već 3 puta i niti jednom instalirajući je iz sedmice nisam imao izbor na koju ću je particiju instalirati.

Za razliku od sedmice koja kada se instalira iz sedmice ima mogućnost odabira particije u instalaciji.

Nemoj mene učiti previše puta sam instalirao OS iz OS-a. Ne pišem napamet. :p

Ako se pokrene setup.exe iz sources direktorija onda bi trebalo nuditi opciju (naravno treba imati slobodnu particiju).

Nisam probao RTM ali ako inzistiraš probat ću :)

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
16 godina
Windows 8

Ne nisam pokretao set up iz sources eto vidiš to ću onda probati idući puta to si sada iskopao na netu jel?

Pokretao sam ovaj koji nije u mapama. Isti onaj koji pokrećem i na sedmici kada sam nju instalirao. :)

0 0 hvala 0
17 godina
Oldy kaže...

Ne nisam pokretao set up iz sources eto vidiš to ću onda probati idući puta to si sada iskopao na netu jel?

Pokretao sam ovaj koji nije u mapama. Isti onaj koji pokrećem i na sedmici kada sam nju instalirao. :)

Ne sada nego u 21:09 {#}

http://www.bug.hr/forum/post/windows/windows-8/3178413.aspx

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
16 godina
Windows 8

Ajoj oprosti vaša visosti pa to nisam vidio rofl i tebi.

A sada mi objasni onako zfravo seljački zašto bi mountao kada sa winrarom može raspakirati .iso datoteku?

0 0 hvala 0
17 godina
Oldy kaže...

Ajoj oprosti vaša visosti pa to nisam vidio rofl i tebi.

A sada mi objasni onako zfravo seljački zašto bi mountao kada sa winrarom može raspakirati .iso datoteku?

Tako sam proguglao :P

16 godina
Windows 8

Vidiš vraga nekada dobro googlaš a nekada baš i ne. :p

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.9.2012 23:36 (Oldy).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Windows 8

Ne znam jel itko primjetio, ali IE na Windows 8 radi puno bolje od ostalih preglednika, trosi puno manje memorije i CPU uopce nije opterecen.

Inace preferiram Chrome, ali CPU nekad skoci na 50% i ventilatori pocnu puhat sve u 16.

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mozete mi rec bitnu razliku izmedu win 7 i 8 , ja neznam jel koji programi / igre podrzaju win 8
Suba
16 godina
neaktivan
Edge kaže...
Inace preferiram Chrome, ali CPU nekad skoci na 50% i ventilatori pocnu puhat sve u 16.

Naravno kad svaki tab otvori svoj proces.

16 godina
neaktivan
Windows 8

Jel jos nekome startanje task managera traje uzasno dugo?

Bilo stisnuo ctrl shift i esc ili ctrl al tdelete uvijek mu treba desetak sekundi da se pojavi, na sedmici instantno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Bilo stisnuo ctrl shift i esc ili ctrl al tdelete uvijek mu treba desetak sekundi da se pojavi, na sedmici instantno.

Meni u roku od par sekundi se pojavi

17 godina
odjavljen
dedaa kaže...

Traje malo duze, nije bas 10 sec, ali 3,4,5 sigurno.

http://isvijet.com.hr
17 godina
neaktivan
Windows 8

Meni se instantno pojavi, ne primjetim baš kašnjenje..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Windows 8

Meni jučer usred ESL turnira krepa miš. Reko ok, zamijenit ću ga drugim. Stavim drugi USB bežični miš - ne radi. Kursor može samo ići dijagonalno, ni gore ni dole. Reko ok, možda je baterija banana na tom mišu. Stavim treći, žičani Logitech, niti on ne radi, isti simptom. Naravno, failali smo turnir jer sam ja morao odustati od gejma. Nije mi bilo jasno što se događa. USB tipkovnica radi, ali nijedan usb miš neće. 

Format C: + Win7 = dobitna kombinacija. Sve radi kao beba. Wtf? Zna netko nešto o toj vrsti problema? Kontaktirao sam MS, oni vele da je hardware issue, valjda nisu ni pročitali mail.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Nekad instantno, a nekad i više od 10 sekundi.

Izgleda da ovisi o tome šta i koliko je "taskova" u tom trenetku pokrenuto.

To je skroz novi manager, pa vjerojatno nije još skroz popeglan.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 12:33 (ivo_svetrice).
17 godina
Windows 8

Instantno otvara, tj. manje od sekunde. Trenutno otvoreno nekoliko programa (Photoshop, Adudion CS6, nekoliko office aplikacija, nero, firefox s jedno 6 tabova, utorrent i sl.) + naravno razni backgruand procesi (32)

mag.inf
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 13:34 (bugi.kc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
guls kaže...

Meni jučer usred ESL turnira krepa miš. Reko ok, zamijenit ću ga drugim. Stavim drugi USB bežični miš - ne radi. Kursor može samo ići dijagonalno, ni gore ni dole. Reko ok, možda je baterija banana na tom mišu. Stavim treći, žičani Logitech, niti on ne radi, isti simptom. Naravno, failali smo turnir jer sam ja morao odustati od gejma. Nije mi bilo jasno što se događa. USB tipkovnica radi, ali nijedan usb miš neće. 

Format C: + Win7 = dobitna kombinacija. Sve radi kao beba. Wtf? Zna netko nešto o toj vrsti problema? Kontaktirao sam MS, oni vele da je hardware issue, valjda nisu ni pročitali mail.

ček, tebi miš ne radi i ti formatiraš disk i reinstaliraš windowse???

oprostite modovi na offtopic, ali ovo je......... ne znam... 

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
13 godina
kakapo kaže...

Ako ti nešto nije jasno iz mog posta, pošalji mi pm, a ne ovako spamati temu bzvz.

Meni TRI miša nisu radila. TRI. Različita. Čitaj malo. Pokušao sam micati drivere komplet, reinstalirati, čipset također, usb također... ništa. USB portovi su funkcionalni jer prepoznaju HDD, fotić, mobitel, tipkovnicu i sl, a i miša, samo što ne radi. Btw, radi u BIOS-u, ali u Winsima ne. I ja sam prvo pomislio da su mi sva TRI miša možda neispravna, no testiranjem na drugom računalu su se pokazali savršeno ispravni. Ti Winsi još nisu gotov proizvod i tome je tako. Ionako već neko vrijeme razmišljam o vraćanju na Win7. Pisao sam kako je osmica super i to, ali kako ju dulje koristim, tako nailazim na neke dječje probleme koje treba riješiti.

Fuck me I'm famous.
14 godina
Windows 8

ako može pomoć,nešto sam d.kao po userima i sve sam obrisao tj mislim oduzeo prava,i sad mi na desktopu nema ni jedne ikone i usere sam obrisao, kako to da vratim,hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
guls kaže...
kakapo kaže...

Ako ti nešto nije jasno iz mog posta, pošalji mi pm, a ne ovako spamati temu bzvz.

Meni TRI miša nisu radila. TRI. Različita. Čitaj malo. Pokušao sam micati drivere komplet, reinstalirati, čipset također, usb također... ništa. USB portovi su funkcionalni jer prepoznaju HDD, fotić, mobitel, tipkovnicu i sl, a i miša, samo što ne radi. Btw, radi u BIOS-u, ali u Winsima ne. I ja sam prvo pomislio da su mi sva TRI miša možda neispravna, no testiranjem na drugom računalu su se pokazali savršeno ispravni. Ti Winsi još nisu gotov proizvod i tome je tako. Ionako već neko vrijeme razmišljam o vraćanju na Win7. Pisao sam kako je osmica super i to, ali kako ju dulje koristim, tako nailazim na neke dječje probleme koje treba riješiti.

post nije tako izgledao.. Ali, zanimljiv je slučaj ako ti miševi rade, i onda odjednom ne rade, pogotovo jer ostali USB uređaji rade, ali isto tako - ti isti miševi rade na drugom računalu. Sada - ili se pokidalo nešto u samim winsima, jer driveri izgleda nisu problem. Ali, opet, možda je bio i neki registry value pogrešan. 

Ako si našao soluciju koja radi, onda je sada sve ok

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
17 godina
sale03 kaže...

ako može pomoć,nešto sam d.kao po userima i sve sam obrisao tj mislim oduzeo prava,i sad mi na desktopu nema ni jedne ikone i usere sam obrisao, kako to da vratim,hvala

Probaj sa System Restore ako ne uspijes onda probaj pokrenut Comand prompt i upisi sfc /scannow...a ako ni to ne radi onda probaj sa ovim programom KLIK

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
16 godina
dedaa kaže...

Odmah se pojavi ili tako ili desni klik na taskbar nego jesi ti možda uvalio kakav 3part start ili slično?

13 godina
kakapo kaže...

post nije tako izgledao.. Ali, zanimljiv je slučaj ako ti miševi rade, i onda odjednom ne rade, pogotovo jer ostali USB uređaji rade, ali isto tako - ti isti miševi rade na drugom računalu. Sada - ili se pokidalo nešto u samim winsima, jer driveri izgleda nisu problem. Ali, opet, možda je bio i neki registry value pogrešan. 

Ako si našao soluciju koja radi, onda je sada sve ok

Ma ionako nisam imao ništa na tom os-u, par pomoćnih programa i igre... bzvz

Fuck me I'm famous.
14 godina
djigibao kaže...
sale03 kaže...

Probaj sa System Restore ako ne uspijes onda probaj pokrenut Comand prompt i upisi sfc /scannow...a ako ni to ne radi onda probaj sa ovim programom KLIK

Probao sam sve što si naveo ali nisam uspio,molba ako ko može preko TeamViewer-a da mi pogleda šta sam ja to ipak učinio,hvala

14 godina
sale03 kaže...
djigibao kaže...
sale03 kaže...

Probao sam sve što si naveo ali nisam uspio,molba ako ko može preko TeamViewer-a da mi pogleda šta sam ja to ipak učinio,hvala

Riješeno sa programom koji si stavio,hvala ''djigibao'' {#}

15 godina
Jel istina da ce bit za 15 dolara win 8 za vlasnike sedmice i viste?
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice