Windows 7 problem kod instalacije

poruka: 7
|
čitano: 1.659
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Tijekom instalacije kad me pita da li hoću upgrade ili custom(stisnem custom jer imam XP)i tražim da stisnem drive ali nemam ni jednog ponuđenog...?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Formatiraj particiju na kojjoj je xp i restartuj komp.....Onda bootaj cd windowsa 7 i imaces jednu prazn particiju na kojoj je bio xp i na nju instaliras 7......Pozz

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Windows 7 problem kod instalacije
Sliva22 kaže...

Formatiraj particiju na kojjoj je xp i restartuj komp.....Onda bootaj cd windowsa 7 i imaces jednu prazn particiju na kojoj je bio xp i na nju instaliras 7......Pozz

Mislim da bi to trebalo rješiti problem .. ali mu za to treba i istalacijski i od XP-a kaj ne ?

(:
15 godina
protjeran

Zasto ce mu instalacijski cd od xp samo mu treba instalacijski cd od win 7.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sliva22 kaže...

Zasto ce mu instalacijski cd od xp samo mu treba instalacijski cd od win 7.....

Pa ako mu na dvd -u od win 7 ne izbacuje nikakve hard diskove , mozda bi bilo dobro da proba formatirati {"izbrisati"} tu particiju sa dvd-om od XP-a u njegovom setup-u

(:
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.7.2010 17:13 (xXxBIMBOxXx).
17 godina
niky kaže...

Tijekom instalacije kad me pita da li hoću upgrade ili custom(stisnem custom jer imam XP)i tražim da stisnem drive ali nemam ni jednog ponuđenog...?

kada ides po pravilima formatirat hard particiju i dignuti svjezi sistem, nema tu nikakvih pitanja za upgrade.

teško vrijeme za matore
16 godina
neaktivan

imao sam instaliran GTA na wind xp i instalacija je isla normalnoo.medjutim sad nawind 7 kad krene instalacija i instalira se socila club nakon toga prekine i piše "your system is incompatibile with % p.....kako ovo da rjesim...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice