Tijekom instalacije kad me pita da li hoću upgrade ili custom(stisnem custom jer imam XP)i tražim da stisnem drive ali nemam ni jednog ponuđenog...?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Formatiraj particiju na kojjoj je xp i restartuj komp.....Onda bootaj cd windowsa 7 i imaces jednu prazn particiju na kojoj je bio xp i na nju instaliras 7......Pozz
Formatiraj particiju na kojjoj je xp i restartuj komp.....Onda bootaj cd windowsa 7 i imaces jednu prazn particiju na kojoj je bio xp i na nju instaliras 7......Pozz
Mislim da bi to trebalo rješiti problem .. ali mu za to treba i istalacijski i od XP-a kaj ne ?
Zasto ce mu instalacijski cd od xp samo mu treba instalacijski cd od win 7.....
Zasto ce mu instalacijski cd od xp samo mu treba instalacijski cd od win 7.....
Pa ako mu na dvd -u od win 7 ne izbacuje nikakve hard diskove , mozda bi bilo dobro da proba formatirati {"izbrisati"} tu particiju sa dvd-om od XP-a u njegovom setup-u
Tijekom instalacije kad me pita da li hoću upgrade ili custom(stisnem custom jer imam XP)i tražim da stisnem drive ali nemam ni jednog ponuđenog...?
kada ides po pravilima formatirat hard particiju i dignuti svjezi sistem, nema tu nikakvih pitanja za upgrade.
imao sam instaliran GTA na wind xp i instalacija je isla normalnoo.medjutim sad nawind 7 kad krene instalacija i instalira se socila club nakon toga prekine i piše "your system is incompatibile with % p.....kako ovo da rjesim...