evo javljam se sa novopecene 7-ice,ma odlicna je.Brza,jednostavna.Slijedi instalacija potrebnih programa.
Windows 7 - općenito
- poruka: 5.036
- |
- čitano: 1.365.332
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imat će 7ica...
Jeli moguće da Avira softverski smeta Win 7-ici?
Jeli moguće da Avira softverski smeta Win 7-ici?
Ja je vrtim od izlaska na 7-ici bez problema.
u mene kad instaliram aviru dok je laptop upaljen sve radi ok,a kad ga ugasim i hocu ponovno upaliti onda mi izbaci erorr,ali rijesim to sa nekom opcijom kad palim komp neznam tocno kako se zove izbrise mi aviru.Koji sad antivirus da instaliram?
stavi avast. free je i sasvim ok.
Dali je izašao Microsoftov update za Windows 7 koji, kako su rekli zaj*be većinu crackanih verzija.
Pitam jer sam disableao Windows update da ne bi imao problema.
koliko znam ništa tako drastično nije izašlo, ali zašto ne pogledati što će ti sve skinuti prije nego klikneš na download?
WAT Update (KB971033)to je taj famozni koji onemogučava 70 poznatih aktivacijskih metoda!Navodno ......neznam jer imam original!Ali kod mene je instaliran preko updatea!
......neznam jer imam original!
Fora... Mora da si neki bistrić onda.
Dali je izašao Microsoftov update za Windows 7 koji, kako su rekli zaj*be većinu crackanih verzija.
Pitam jer sam disableao Windows update da ne bi imao problema.
Čovjek postavio pitanje ja odgovorio koji je to update.... to ne znaci ni da sam pametan ni da sam glup nego da nemam pojma kako djeluje na crackiranoj verziji.
Jest da je mozda malo bolja verzija viste al sto se tice drivera ja koristim win 7 7600 rc i nema nikakih problema ja sam prezadovoljan
:-)))))))))
hej znam da odgovor na moje pitanje negdje postoji al ga ja ne mogu naci.....imam win 7 i xp zeluio bi obrisati sedmicu......kak da boot postavim tj da mi ostane citav
hej znam da odgovor na moje pitanje negdje postoji al ga ja ne mogu naci.....imam win 7 i xp zeluio bi obrisati sedmicu......kak da boot postavim tj da mi ostane citav
EasyBCD je rješenje za tvoj problem.
Google pomaže za hrpu guide-ova kako ako se ne snađeš samostalno.
Mislim da windows 7 ne treba još instalirat jer nema service pack i nema dosta drivera
Sustav ne znači da je dobar onaj dan kad izađe prvi SP za njega...po meni je bolje da sp što kasnije izađe (ukoliko sve dobro radi) jer to znači da je originalna instalacija super...što je po meni ovdje slučaj sa 7icom.
Dok je za Vistu sp1 trebo izać kad i sam sustav ;)
XP je mrtav, suočite se s tim...ja sam s njim radio od kad je izašao sve do izlaska 7ice i sve je bilo odlično (manje više) ali to je sad prošla priča i ne pada mi na pamet da se vraćam na njega ili da ga nekom preporučim. Svi možemo skupit 100-200 kuna za 1GB Rama i stavit sedmicu :)
nebi se složil da je xp mrtav još je dobar od kad datira,a kaj se tiče s poslovne strane još je među najpopularnijim i usudio bi se reći najboljim sustavima.
nebi se složil da je xp mrtav još je dobar od kad datira,a kaj se tiče s poslovne strane još je među najpopularnijim i usudio bi se reći najboljim sustavima.
Najpopularniji je sigurno, ali je upitno dal je najbolji...
definitivno...
win7 ima dosta problema sa driverima za printere, meni ih cak 4 ne radi...
HP mi je poslao sluzbeni mail da su driveri u izradi, ali koliko ce to trajat to nitko nezna...
Ja sam uzeo ultimate prvi put privatno ali sam mislio na profesional prebacit posao, ali kad sam spojio svoj printer, sve mi je bilo jasno...
Tako sam testirao sve printere i jednostano ne radi, ni sa raznim univerzalnim driverima
Ja imam problem sa Nero Vision 5, imam Nero 8 i kada idem snimati DVD u Vision nakon podešavanja video izgleda u toku transcoding dijela se pojavi 9/10 puta BSOD! Nemam pojma? Win7 su novo instalirani, sve igre rade normalno, sve filmove, trailere gledam na kompu, grafai proc su ko novi, prošli su testove... Isto se dešava ako pod Properties od Vision Nero stavim Run under compatibility mode for XP/Vista ili Run program as administrator-ne pomaže ništa
Ja imam problem sa Nero Vision 5, imam Nero 8 i kada idem snimati DVD u Vision nakon podešavanja video izgleda u toku transcoding dijela se pojavi 9/10 puta BSOD! Nemam pojma? Win7 su novo instalirani, sve igre rade normalno, sve filmove, trailere gledam na kompu, grafai proc su ko novi, prošli su testove... Isto se dešava ako pod Properties od Vision Nero stavim Run under compatibility mode for XP/Vista ili Run program as administrator-ne pomaže ništa
To ti je Powerplay Bug od grafičke na djelu...
Stavi ručno sa AMD GPU Clock Tool frekvenciju na 726/1000, pa probaj Nero onda (to znači da će i u 2D raditi na 3D frekvencijama). Ako nećeš imati BSOD, to je to.
Ma evo probao sam baš sada i opet se sistem restarta usred transkodiranja videa. Nezz više što mi je činiti. Nema veze što se mene tiče. samo žao mi je brata jer bi volio imat to na DVD-ima. Neke sam uspio spržiti, oko desetak kom, ali cijelo vrijeme sam imao te BSOD-ove. Neki puta je cijeli proces kako sam rekao prošao bez tegobaxD
Meni je predobar OS, ali imam problem.
Gdje da nađem DIRECTX 10 ZA SVOJU GRAFULJU (ASUS nVidia 8400 GS).
Tražim po cijelom Google-u i ništ.
Ak mi može neko stavit link bio bi mu/joj jako zahvalan.
Već imaš u Windows 7 integriran DirectX11
A oće mi podržat grafička.
Ne kužim se u taj directx toloko.
Hoće, radit će ti DX10 s tvojom grafičkom, a DX11 nek ti se nađe za budući upgrade.
Grafička će ti raditi kao da imaš DX10. Ukratko - hoće.
Pa DX10 ti je došao sa Windowsima (DX 11 točnije). Pogledaj sam - Start - Run (ili Win + R) i utipkaj dxdiag i klikni ok. Na dnu će ti pisati DirectX version.
EDIT: paolo me pretekao
Ma evo probao sam baš sada i opet se sistem restarta usred transkodiranja videa. Nezz više što mi je činiti. Nema veze što se mene tiče. samo žao mi je brata jer bi volio imat to na DVD-ima. Neke sam uspio spržiti, oko desetak kom, ali cijelo vrijeme sam imao te BSOD-ove. Neki puta je cijeli proces kako sam rekao prošao bez tegobaxD
Ajd probaj transkodirati s DVD Flick-om, možda je problem onda u Nero-u.
Grafička će ti raditi kao da imaš DX10. Ukratko - hoće.
E hvala. Sad sam vidio preko EVERESTA da ima DirectX 10.1 što moj stroj podržava.
Pozz