Jel zna netko jel se može i gdje skinuti croatian language pack za windows 7? Ne preko update centra nego onako po starinski da skinem pack i instaliram ga kod frienda budući da on nema adsl.
Windows 7 - općenito
- poruka: 5.036
- |
- čitano: 1.365.362
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel zna netko jel se može i gdje skinuti croatian language pack za windows 7? Ne preko update centra nego onako po starinski da skinem pack i instaliram ga kod frienda budući da on nema adsl.
mislis "buduci da nema legalno skinute windowse" :D
moze se ali ja ti neznam link...
kontaktiraj KIZOta pa pitaj
User who wants to download the MUI language packs for Windows 7 only from official source, here’s the direct download links for both 32-bit (x86) and 64-bit (x64) Windows 7 MUI language packs from Microsoft’s Windows Update server.
[izvor]
mislis "buduci da nema legalno skinute windowse" :D
moze se ali ja ti neznam link...
kontaktiraj KIZOta pa pitaj
Ima legalne windowse ali su kupljeni u inozemstvu pa nisu na hrvatskom, a on je doma bogu iza noga gdje još nema adsl
Dali mogu Outlook Express sa xp prekopirati na win 7 i dali če mi to raditi ??
Dole je slika pa me zanima dali če to raditi da iskopiram na win 7 dali če raditi ???
Ja još uvijek ne kužim kako neki ljudi ne znaju č/ć al ok....
Neće ti raditi. Ključevi u registryu? Datoteke u Windows Folderu? Datoteka u Commons folderu? Ili možda čista napast programera - izvršni exe ne radi ako nije pokrenut pod XP?
Dali mogu Outlook Express sa xp prekopirati na win 7 i dali če mi to raditi ??
Dole je slika pa me zanima dali če to raditi da iskopiram na win 7 dali če raditi ???
Ja još uvijek ne kužim kako neki ljudi ne znaju č/ć al ok....
Neće ti raditi. Ključevi u registryu? Datoteke u Windows Folderu? Datoteka u Commons folderu? Ili možda čista napast programera - izvršni exe ne radi ako nije pokrenut pod XP?
Outlook Express - export, Mail u Sedmici import mailova i eto ga, rijesen problem. Pisite poruke bez kvacica i nemate brige ( znam pravopis ali eto navika ostala) ;)
Outlook Express - export, Mail u Sedmici import mailova i eto ga, rijesen problem. Pisite poruke bez kvacica i nemate brige ( znam pravopis ali eto navika ostala) ;)
Zaboravil si samo jednu stvar navesti ,a to je da u Sedmici NEMA Mail-a ,i da skine Windows Live Essentials i instalira Mail i kaj još hoće iz paketa. Normalno ,treba imat Hotmail account za to.
Ako se ne varam win7 ima virtualni xp a gdje se to nalazi na win 7 ????
Ja bih htio povuči stare mailove i da sprema u tu istu mapu od staroga Outlook Express !
Ja bih htio povuči stare mailove i da sprema u tu istu mapu od staroga Outlook Express !
Xp mode moraš posebno skinuti. Evo link:
Zaboravil si samo jednu stvar navesti ,a to je da u Sedmici NEMA Mail-a ,i da skine Windows Live Essentials i instalira Mail i kaj još hoće iz paketa. Normalno ,treba imat Hotmail account za to.
Ne treba imati Hotmail account (možda si mislio na Live ID)! Može instalirati i koristiti bez logiranja live ID-om.
Da ,dobro ,ne mora imati ,ali kad skine i instalira Mail ,MSN itd. ,s kojim će se k**** logirati??
Po ovoj tablici Celeron D347 ( kao ni moj Athlon X2 4400) ne podrzava XP mode:
http://www.tomshardware.com/news/windows-xp-mode-virtualization-intel,7709.html
To samo instaliram i onda bi mi mogao raditi Outlook Express ?
Po ovoj tablici Celeron D347 ( kao ni moj Athlon X2 4400) ne podrzava XP mode:
http://www.tomshardware.com/news/windows-xp-mode-virtualization-intel,7709.html
Ja ne vidim AMD-ove procesore uopće na listi a moj Turion bez problema vrti XP mode. Uostalom ovo je lista za RC Win7, a možda je u međuvremenu dodana i podrška za druge procesore.
To samo instaliram i onda bi mi mogao raditi Outlook Express ?
Ne. XP mode ti instalira unutar W7 potpuno nove (friške) windowse XP. Ako hoćeš da ti neki program radi moraš prvo taj program instalirati u tu virtualnu mašinu.
Da ,dobro ,ne mora imati ,ali kad skine i instalira Mail ,MSN itd. ,s kojim će se k**** logirati??
a valjda ima mail koji misli koristitit
... Vidio sam da 64bit verzija podržava puno više, no da li tada radi Adobe CS4 Master Collection aplikacije, Visual Studio 2008 i SQL Express 2008?
koristim oba programa od početka (njihovog) vremena i rade izvrsno, samo mi se 64bit photoshop neće pokrenuti, ali zato imam 32bit (dobiš ga u master collection-u).
Skinuo sam ti i instalirao ali neznam gdje se to pokreče dali zna tko ???
Je si li instalirao oba programa i restartao računalo? Pod oba mislim Virtual PC i XP Mode.
Copy/paste sa dna gornjeg linka:
Once you have installed Windows XP Mode, click the Windows 7 Start button , then select All Programs > Windows Virtual PC > Windows XP Mode to begin setup. For information on how to set up Windows Virtual PC and Windows XP Mode, check out "Running Windows XP Mode with Windows Virtual PC" on the Support and Videos page.
Ovako imam 2gb rama...a imam nekih problema s xpom(evo teme http://www.techsupportforum.com/hardware-support/other-hardware-support/451887-problem-keyboard.html#post2541602 pa ak hoce netko nek pogleda,mislim možda je netko imal sličan problem) zanima me koja vrsta windowsa 7 (ultimate,pro...)troši najmanje rama ? I da li 32 bitna troši manje rama od 64bitne naravno u idle-u...
Imam mali problemčič ! Svaki put dok resetiram komp i dok se dignu windowsi ikonice mi se
pomješaju nisu onako kako sam ih složio dali se da to kako riješiti ??
Imam mali problemčič ! Svaki put dok resetiram komp i dok se dignu windowsi ikonice mi se
Dali zna tko ??
Hitno mi to treba ??
Pokušaj desni klik na desktop /view/align icons to grid
Tako je meni namišteno.
Dali zna tko ??
Hitno mi to treba ??
desni klik na desktop i onda na prikaz pa makni kvacicu sa automatski rasporedi ikone ili auto arrange icons ovisno kakav jezicni sustav imas na kompu....
Evo jedno pitanje, onaj folder ProgramData sta sadrzi i moze li se obrisati???
To ti je sistemski folder kao što je My Documents itd.
Nisam probao ali nema potrebe brisati.
Brisanjem samo povečavaš rizik od nekog errora ili slično.
To ti je sistemski folder kao što je My Documents itd.
Nisam probao ali nema potrebe brisati.
Brisanjem samo povečavaš rizik od nekog errora ili slično.
a tih 6GB bi mi dobro doslo, a vidim da ima tu dosta stvari koje sam uninstalla -.-'