Windows 7 - općenito izdvojena tema

poruka: 5.036
|
čitano: 1.368.865
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Windows 7 - dojmovi
F1-IVO kaže...
kizo2703 kaže...

Ovako sa K-Lite-om jedan player čita sve živo ,bez obzira bil to WMP ,Winamp ili neki treći!

K-lite je odlican skup codeca na jednom mjestu. Osobno koristim za video formate BS player koji u novijjim verzijama prilikom instalacije pita da li da skine codece koje fale.

I GOM player skida codece koji fale.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Been27 kaže...

Moja preporuka ti je kmplayer.

Testiram već 3 mjeseca i isprva me oduševio, ali sad već nalazim mane koje kod GOMa nisam vidio godinama.

Armor kaže...

Stavil sam VLC.

Dvoumil sam se najviše između njega i BS-a.

Sad rade titlovi :)

Ni jedan od ta dva nije ni do koljena GOMu. Isprobaj.

16 godina
Windows 7 - dojmovi

instalirao sam win 7 32 bit.

al, sad zelim win 7 64 bit.

pokusao sam upgrade 32 bit sa 64.

al nisam uspio.

Ima li tko kakvo rjesenje?

Imam novi laptop i trebam instalirat neki os, naravno windows 7 je moja prva opcija.

al dal mogu opce napravit cistu instalaciju win 7 ili moram prvo instalirat vistu ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Upgrade sa 32 bitne na 64 bitnu verziju nije moguć... Moraš na čisto instalirati 64 bitnu verziju

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life (slobodno stisnite gumb HVALA osobi koja vam je pomogla)
16 godina
Windows 7 - dojmovi

al mi nije jasno kako na cisto???

ustekam externi disk i stavim na boot from ext... disk i on mi ne pronalazi win 7 ?

isto tako stavio sam na dvd i nista???

tak da mi nije jasna ta cista instalacija win 7

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivanec kaže...

ustekam externi disk i stavim na boot from ext... disk i on mi ne pronalazi win 7 ?

format-instal

potpis :D
16 godina
neaktivan
ivanec kaže...

A da usnimiš taj Win 7 ISO na DVD preko nekog image burnera (tipa Nero)

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life (slobodno stisnite gumb HVALA osobi koja vam je pomogla)
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2009 23:43 (Oly_E3).
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

A da mountaš taj Win 7 ISO na DVD?

i onda instalirat?! neće moći!

provjeri jel dvd uopće bootabilan. ako nije napravi da bude. googlaj. onda sprži na dvd, pa normalno instaliraj

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
17 godina
neaktivan

Nisam čitao sve postove, pa se ispričavam ako ponavljam nešto što je već rečeno.

Prije 5 dana sam i ja stavio sedmicu i to jako jednostavno. Snimio sam DVD na hard na E particiju i pustio instalaciju sa harda i nakon nekih 20 minuta win 7 se podigao. Skinuo sam drivere na netu i sve mi radi bez problema. Nadam se da će tako i ostati.

15 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

sve radi ko podmazano

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mbalug kaže...

sve radi ko podmazano

Samo neka tako i ostane. A još kad dođu zakrpe... di će nam biti kraj????

16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
Oly_E3 kaže...

A da mountaš taj Win 7 ISO na DVD?

i onda instalirat?! neće moći!

provjeri jel dvd uopće bootabilan. ako nije napravi da bude. googlaj. onda sprži na dvd, pa normalno instaliraj

Ako ima ISO datoteku neka ju samo preko nekog Image burnera (Nero npr.) snimi na taj DVD Neodlučan

16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Ako ima ISO datoteku neka ju samo preko nekog Image burnera (Nero npr.) snimi na taj DVD Neodlučan

pa onda tako reci, a ne "mountaš". to nije isto

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
Oly_E3 kaže...

pa onda tako reci, a ne "mountaš". to nije isto

Nisam znao.... Namigiva (hebat ga previše se drogiram Plač)

16 godina
neaktivan
mbalug kaže...

sve radi ko podmazano

evo ti nešto za bolji rad wina 7 stavi ovo i onda če tek letit

http://aguero.blogger.ba/

16 godina
protjeran
Dotore kaže...
mbalug kaže...

sve radi ko podmazano

evo ti nešto za bolji rad wina 7 stavi ovo i onda če tek letit

http://aguero.blogger.ba/

XD dobra nob

I Jadantisi
16 godina
Windows 7 - dojmovi

znaci vi tvrdite da normalno snimim win 7 na dvd i da ce se butat ko i svi ostali windowsi, al mi nije jasno vec sam to probao na stolnom racunalu i nije mi nasao dvd kaj je trebalo butat??

ko to zna pas mater al sve jedno hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Bootat će se sadržaj DVD-a i vodit te kroz proces instalacije windowsa, a neće se bootati sami windowsi!

† Blizzard North (aka Condor) 1993 - 2005

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ivanec kaže...

znaci vi tvrdite da normalno snimim win 7 na dvd i da ce se butat ko i svi ostali windowsi, al mi nije jasno vec sam to probao na stolnom racunalu i nije mi nasao dvd kaj je trebalo butat??

ko to zna pas mater al sve jedno hvala

nađi u neru opciju s kojom moš napravit image disk e tako ga moraš snimit i onda če ti but radit kao i kod orginal windosa

I Jadantisi
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

ako imas dobru verziju win sedmice u iso ili nekom drugom image formatu probaj snimiti sa besplatnim image burnom i trebalo bi ti onda raditi sve kak treba , tj ako je to butabilni win kao sto vecina jest ....   sve bi trebalo raditi kao sviocarski sat....    ja tako radim za kojekakve igre i programe  pa nikad,i bas nikad nisam imao problema

Da si visok koliko si glup, imao bi snijega po glavi .....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Windows 7 - dojmovi

fala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Mene zanimaju iskustva i dojmovi u radu Win7 na laptop uređajima kolega.

Naime, za moj lap Asus M50VN čitam na forumima da ljudima ne rade Fn tipke, a meni je to smrt, jer na tim tipkama mi je većina korisnih stvari, a isto tako mi prekjučer jedan susjed rekao da ni na njegovom do sad hvaljenom HPu (ne znam broj) ne rade sve Fn tipke pod Win7, a kamera mu malo radi, malo ne radi i lošija je slika.

Thnx

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Naime, za moj lap Asus M50VN čitam na forumima da ljudima ne rade Fn tipke, a meni je to smrt, jer na tim tipkama mi je većina korisnih stvari, a isto tako mi prekjučer jedan susjed rekao da ni na njegovom do sad hvaljenom HPu (ne znam broj) ne rade sve Fn tipke pod Win7, a kamera mu malo radi, malo ne radi i lošija je slika.

Thnx

Trebaš obaviti nadogradnju upravljačkog programa (driver). Srećom za popularne modele su već izrađene verzije za Windows 7.

Evo za tvoj model upravljački programi.

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com
17 godina
neaktivan
Creative kaže...

Naravno da to treba, samo mi nije jasno zašto se i pored takve podrške za Win7 za moj model ljudi na stranim forumima i dalje žale da ne radi. Još nisam stavio Win7 upravo iz bojazni za takve gluposti.

Ma, OK, thnx, napravit ću Ghost image te particije, pa ako što krene po zlu u Win7, vratim staro.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2009 12:39 (Faerdhur).
16 godina
Windows 7 - dojmovi

Imam problem sa Win 7 32-bit.

Do sada su mi sve igre radilo kako treba ali do prije  tjedan dana neke su odbile poslusnost raditi.

Tako mi npr.COD4,NFS Shift i Borderlands kada zelim uci u njim pise(this game has stopping working).

Jeli netko imao slicnih problema?Neodlučan

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Creative kaže...
Faerdhur kaže...

Thnx

Trebaš obaviti nadogradnju upravljačkog programa (driver). Srećom za popularne modele su već izrađene verzije za Windows 7.

Mene ista stvar muci na Acer netbooku pa da pitam koji driveri idu za FN tipku i sve vezano uz nju? Preciznije s cime su te funkcije vezane, samu tipkovnicu, Touchpad ili nesto trece?

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2009 18:19 (Kristyans).
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Imam problem sa Win 7 32-bit.

Do sada su mi sve igre radilo kako treba ali do prije  tjedan dana neke su odbile poslusnost raditi.

Tako mi npr.COD4,NFS Shift i Borderlands kada zelim uci u njim pise(this game has stopping working).

Jeli netko imao slicnih problema?Neodlučan

uff, ja sam svoju sedmicu uspio dovesti do nasumičnih plavih ekrana, što mi nije uspjelo još od 98-mice.

trenutno sam fasciniran naredbom: "sfc /scannow" (Sistem File Check) pa možda i tebi pomogne... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2009 18:36 (majkell).
17 godina
neaktivan
Kristyans kaže...
Creative kaže...
Faerdhur kaže...

Thnx

Mene ista stvar muci na Acer netbooku pa da pitam koji driveri idu za FN tipku i sve vezano uz nju? Preciznije s cime su te funkcije vezane, samu tipkovnicu, Touchpad ili nesto trece?

Na acerovim notebookovima to obavlja program "Launch Manager" kojeg ćeš pronaći na Acer službenoj stranici.

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Zna li netko kako se može staviti i ima li se to gdje za skinuti da u system settingsu ima logo od proizvođača (amd, intel itd.)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima ,imaš raznih OEM info editora s kojima možeš u System info stavit kaj hoćeš. Evo ,probaj ovaj - KLIK.

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice