Stavljen mi je za first boot cd rom ali opet neće.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
samo malo, jeli build 7600 final verzija tj. RTM. ili ...
samo malo, jeli build 7600 final verzija tj. RTM. ili ...
Da
Daaa naravno
jel 64bitnu ili 32bitnu?
Skinuo sam s interneta windows 7 RC (build 7100), spiržio sam ga dvd na najmanju moguću brzinu (4x) ali kada idem formatirati disk neće mi ga bootati (ne piše press any key to boot from cd) nego normalno ide dalje u windowse.
e ovako,ako je skinuta verzija u iso formatu onda je to najbolje sprziti sa img burnom bar po mom iskustvu i to na 4 ili 8 brzini.... jer vecina alata kojima sam ja pokusao prziti nisu dodali onu boot sekvencu tak da probaj s time...
moja preporuka je da si uzmeš 64bitnu verziju...
jel 64bitnu ili 32bitnu?
Ako imaš 6GB RAM-a kao što ti piše pod moj PC - obavezno 64 bitnu
pardon na nerazumjevanju ali pitanje je bilo za 308gtsfan pošto ne može inst win7 pa da nije u tome problem, jer ja sam pokušavao instalirat win7 x64 ultimate na laptopu (intel centrino dual core i ati x1600pro) pa mi nikako nije uspijevalo a mene je samo bunilo malo taj build.znao sam da je to rtm ali me je jedan frend malo zbunio!
a za njega je bolje da si stavi 86x zbog toga jer ima malo rama
Ja imam 4 GB RAM-a jel se isplati stavljat x64 ili da ostanem na x86?
isplati ti se stavi x64
isplati ti se stavi x64
A što je s kompatibilnošću programa? Nemaju svi programi koje koristim 64-bitne verzije.
e to je istina šta kažeš to je jedan od promblemčiča...
isplati ti se stavi x64
A što je s kompatibilnošću programa? Nemaju svi programi koje koristim 64-bitne verzije.
radit ce 99,9 %
bar kod mene rade svi ne baš 99,9 %
ali zato 95 sigurno
ali zato 95 sigurno
a koji to ne rade
npr: Microsoft Ofice 2003 ( ali instaliro sam 2007 ), photoshop neka starija verzija...
a uglavno svi novi programi ti 100 % rade.
Imam jedno pitanje.
Hoću li (hoćemo li) morati kada izadđe puna verzija windowsa 7 opet formatirati disk ili staviti neki paket tipa service pack da bude kao puna verzija?
Edit: Ovi Windowsi rade bez greške samo se moram malo naviknuti na menu, najviše što mi se sviđa je da si mogu staviti sat koji izgleda kao da sam ga nabio čavlom na monitor
Imam jedno pitanje.
Hoću li (hoćemo li) morati kada izadđe puna verzija windowsa 7 opet formatirati disk ili staviti neki paket tipa service pack da bude kao puna verzija?
format
Stavio sam ponovo sedmicu jer mi je nešto kenjala. SAd ju ponovo instaliram ,odem u device manager i sve je instalirano. e sad me zanima jel potrebno stavljati drivere od ploče i grafe ako mi je tamo sve instalirano(od win sedmice)
Ako ima novije verzije na netu, instaliraj.
da ove prvo pobrišem ili samo ove nove od ploče(s neta) instaliram
ja sam ove nove samo instaliro i sve je radilo.
a gdje se može ugasiti to da on ne instalira sam
npr: Microsoft Ofice 2003 ( ali instaliro sam 2007 ), photoshop neka starija verzija...
Ako instaliraš program jel baš mora biti 64-bitni ili se može instalirati i 32-bitni, a da radi?
Na 64-bitnom OS-u radi i 32-bitni i 64-bitni softver
ali zato 95 sigurno
a koji to ne rade
Office 2003 radi bez greske na Win7 X64
ali zato 95 sigurno
a koji to ne rade
Office 2003 radi bez greske na Win7 X64
Također moj office 2003 na win/ x64 radi bez problema
Na 64-bitnom OS-u radi i 32-bitni i 64-bitni softver
Ali ne baš sav 32-bitni!