ok jos jedan jedini problem: msn se nece upalit odmah javi gresku colse program/ check online for a solution?!?
probo u compatibilty modu ali ne pomaze :(
dali se na moj komp pogledaj moj pc isplati stavljati win 7 ili ostaviti xp?
xp ce ti bit bolje rijesenje...mada bi mogo i 7 ali ram-i ukazuju da je xp preporucljiv...
a da je staviti 2gb rama nasao sam jedan modul jeftino 400mhz ddr 160kn
Kako napraviti da mi se ikona od MSN-a ne pojavljuje dole kao da sam ju pinao na Quick Launch ?
Bio MSN aktivan ili ne ikona mi stoji i samo smeta, htio bih da je desno kao i u XP, probao sam unpin, ista stvar.
Kako napraviti da mi se ikona od MSN-a ne pojavljuje dole kao da sam ju pinao na Quick Launch ?
Bio MSN aktivan ili ne ikona mi stoji i samo smeta, htio bih da je desno kao i u XP, probao sam unpin, ista stvar.
ja mislim da ima pod igy.voy-evom postu.
E dobro ljudi sta ce vam driveri :D
itko?
zadovoljan sam sedmicom,ali windows media player ima veliki BUG koji još nisu zakrpali,gasi mi se svaki put kada upalim video AAC formata
kojim programom da ga kompletno uklonim?
jel normalno da win7 svako nekoliko sakrije ikone sa desktopa?
ili da premjesti ikonu iz čista mira?
šaljiva je ta sedmica, ako navodno nije bugovita.
kojim programom da ga kompletno uklonim?
Zap Messenger
Legalna verzija to ne radi...
dali se na moj komp pogledaj moj pc isplati stavljati win 7 ili ostaviti xp?
xp ce ti bit bolje rijesenje...mada bi mogo i 7 ali ram-i ukazuju da je xp preporucljiv...
a da je staviti 2gb rama nasao sam jedan modul jeftino 400mhz ddr 160kn
da stavis jos to bilo bi ok...
Legalna verzija to ne radi...
da da, baš legalna to radi. professional rtm msdnaa.
rc je još luđi bio, taj je na svaki medij htio zapržit desktop.ini
upravo instalirana 7-mica koja nije beta i radi predobro
Odnedavno sam na Win 7 Professional x64 (RTM) i za sada imam samo pohvale, al 'ajde što se meni sviđa, nego je OS sinoć dobio komplimente i od mog oca, čoveka koji i dan danas zna da diže u zvezde Windows 3.11 i razne aplikacije za DOS. Sinoć je radio za mojim računarom i otvorio barem 10 aplikacija, a da toga nije ni bio svestan (nije koristio više od dve-tri istovremeno, ali je zaboravljao da isključi one koje mu više nisu bile potrebne). Kada je to na kraju primetio, samo je zbunjeno prokomentarisao "O... Pa baš ti glatko radi mašina!" I to je i moj utisak, koliko god aplikacija da otvorim i koje god da su u pitanju, bilo da je nešto procesorski zahtevno ili mi memory leak ugoji Operu na 1,9GB, sistem uvek ima odličan odziv, uvek je stabilan i nikad nema osećaja da se u računaru dešava nešto dramatično.
Ok msn rijesen ali imam jedan problem
naime kad otvorim windows exlorer i stisnem recimo dvoklik na d on mi nece otvorit lokaciju u istom prozoru vec ce otvorit novi prozor, isto se desava ako stisnem na bilo koji favorites folder
to nije tako uvijek nekad otvori normalno u istom prozoru..
a i u navigation panu imam 2 shortcututa na computer..tu je i slika..
znali li netko gdje se nalazi u win7 neki start up manager?
znali li netko gdje se nalazi u win7 neki start up manager?
Control panel-administrative tools-system configuration-kartica startup
sranj...e nista nevalja
steka ko ludo na konfi
q6600 3.2ghz
xfx 4890
4gb corsair xms2
x64 7
asus maximus formula jednostavno steka
sranj...e nista nevalja
steka ko ludo na konfi
q6600 3.2ghz
xfx 4890
4gb corsair xms2
x64 7
?
sranj...e nista nevalja
steka ko ludo na konfi
q6600 3.2ghz
xfx 4890
4gb corsair xms2
x64 7
Da pogodim - imaš instaliran windows 7 super duper ultimate extreme performance piratluk edition?
Korisnik sam i Xp-a i viste ,možda sad stavim i sedmicu , ali ću čekati neki sp1 za win7, jer kako piše pod dojam , recimo malo bolje izdanje Viste Ultimate .
Ali osvrnuo bih se i na komentare u novom Bug broju gdje su "oduševljeni " s Win7 ali ono u čemu se ne bih složio je da su svi driveri već uštimani u win7 , kad ja okolo imam iskustava da nije tako,fale driveri za usb kamere ,usb bežičnjake,fale driveri za "plavi zub" , puno toga fali što se tiče drivera ,a konkretno i na msi stranicama za usb kamere za pola modela nemaju drivere , također niti za samsug gigaset i još puno toga,stoga ne zanam na kojim temeljima su se Bugovci oduševili driverima kad ih masa fali.
Inače jedva čekam instalirati w7 ali kad izađe sp1 za nju.Vista ultimate sp2 je sad na vrhuncu svog najboljeg izdanja i definitivno je bolja , trenutno, od win7--moje mišljenje.
Inače sve sedmice koje sam gledao i instalirao su čiste., legalne.(pod time mislim da nije pirat i da su legalno "vani nabavljene i s ključem").
Ja ne vidim zašto bi proizvođač bilo kojeg OS-a trebao imati veze s driverima za 3rd party za tuđe uređaje i/ili periferiju...
Ne ,ne govorim da je proizvođač odgovoran(što naravno nije), samo zaključujem da su u nekim napisima o driverima oni koji rade recenzije malo pretjerali.
A moje mišljenje o dojmu sam i rekao , dok ne izađe naka glomazna sp1 za w7 tek tad mi se da skidati za sad već usavršene Viste.