Znaci, sedmica nije dobra za Netbook-ove?
zašto nebi bila dobra? Koji netbook?
Ma dobar je starter.
widnows 7 je odlican.ne zelim vise da se vracam na xp
xp moze u muzej :P
widnows 7 je odlican.ne zelim vise da se vracam na xp
xp moze u muzej :P
finger up :D
cekam da mi dode original :p
može par riječi oko toga dal se sad isplati skinut i instalirat 7?
može par riječi oko toga dal se sad isplati skinut i instalirat 7?
sorry, ali imas tocno 79 stranica RIJECI !
to mi je puno za ćitat, mislio sam da mi netko u jednoj rečenici može reć jel to sad već ok ili ne. svejedno hvala.
to mi je puno za ćitat, mislio sam da mi netko u jednoj rečenici može reć jel to sad već ok ili ne. svejedno hvala.
evo nabrzinu: jednostavnost korištenja, stabilnost, izgled....ma fenomenalno, nisam opće požalio kaj sam prešo.
windows 7 professional je savršen.radi 10 puta brže od xp-a.
imam osjecaj da je microsoft, prerano izbacio sedmicu.
bar su je trebali sredivati jos pola godine, i to bi onda bio pun pogodak
ovako izgleda izvrsno , radi dobro, ali manjkavost je driveri
jos dosta programa trazi dobre drivere za sedmicu
cim se to sredi, ovo je onda odlican proizvod
imam osjecaj da je microsoft, 1.prerano izbacio sedmicu.
ovako izgleda izvrsno , radi dobro, ali 2.manjkavost je driveri
3.jos dosta programa trazi dobre drivere za sedmicu
Ajme, kolko gluposti u jednom postu
1. Prerano? Još pola godine? Pogledaj kolko su dugo radili Vistu pa što je ispalo (prvi buildovi mislim!)
2. Driveri??? A koji to tebi uređaji ne rade? Ja imam prilično star komp i našao sam *sve* drivere koji mi trebaju... Preko Win update... treba znat tražit...
3. Koji to programi ne rade i koji to programi traže bolje drivere?
Jesi ti uopće radio na Sedmici dulje od 10min na kakvom normalnom kompu koji nije star ko Biblija?
imam osjecaj da je microsoft, 1.prerano izbacio sedmicu.
ovako izgleda izvrsno , radi dobro, ali 2.manjkavost je driveri
3.jos dosta programa trazi dobre drivere za sedmicu
Ajme, kolko gluposti u jednom postu
1. Prerano? Još pola godine? Pogledaj kolko su dugo radili Vistu pa što je ispalo (prvi buildovi mislim!)
2. Driveri??? A koji to tebi uređaji ne rade? Ja imam prilično star komp i našao sam *sve* drivere koji mi trebaju... Preko Win update... treba znat tražit...
3. Koji to programi ne rade i koji to programi traže bolje drivere?
Jesi ti uopće radio na Sedmici dulje od 10min na kakvom normalnom kompu koji nije star ko Biblija?
Slažem se s tobom Sum_of_all_fears . Mislim da je izlazak dobro tempiran, a sama sedmica radi sasvim dobro.
Koji driveri? Što će ti driveri kada uopće nije izašao win 7 u prodaju? Meni je našao SVE drivere za laptop - od kamere preko funkcijskih tipki do bluetotha
I imat će ih kada bude u službenoj prodaji, ali su i nepotrebni jer integrirani i vistini driveri gotovo sve pokrivaju
I već je odličan proizvod
Koji driveri? Što će ti driveri kada uopće nije izašao win 7 u prodaju? Meni je našao SVE drivere za laptop - od kamere preko funkcijskih tipki do bluetotha
I imat će ih kada bude u službenoj prodaji, ali su i nepotrebni jer integrirani i vistini driveri gotovo sve pokrivaju
I već je odličan proizvod
ja bi prije rasprave ga pitao da li je on instalirao win7 uopce :D
ja bi prije rasprave ga pitao da li je on instalirao win7 uopce :D
ja sam ga pitao al nije odg
Gluposti, Win7 nedovršen? Koristi drivere od Viste bez problema i ako se neki proizvođač nije prilagodio tome, tko mu kriv. Neće još dugo bit na tržištu.... Raznorazni hardver koji se koristi u industriji i medicini ionako ne vrti Windowse nego nešto drugo.. Tako da ostali proizvođači hardvera baš i nemaj opravdanje za neažurne drivere...
Uz to što su ti već rekli, dragi moj Lignja, driveri i tako nemaju veze sa Microsotom.
Uz to što su ti već rekli, dragi moj Lignja, driveri i tako nemaju veze sa Microsotom.
word :D !!!
nije do microsofta da radi drivere za ati
Acer aspire D250
imam problem ako ko zna sta bi moglo biti nek pomaze :).. skoro svaki put kada mi se upali screen server mi se komp zamrzne.. ugaseno mi je ono sleep... unaprijed hvala
dali se na moj komp pogledaj moj pc isplati stavljati win 7 ili ostaviti xp?
E ljudi, ova OEM verzija što su je neki dobili i što je iskočila na raznim torrentima, to je ista verzija koja će biti puštena u prodaju 22.10.?
to i mene zanima :) hehe..
i ako ko ima problem sa screensaverom jos kao ja neka pomaze :)
xp ce ti bit bolje rijesenje...mada bi mogo i 7 ali ram-i ukazuju da je xp preporucljiv...
Mogla bi teoretski raditi, ali ako mene pitas ostani na XP, bar dok imas ovu konfiguraciju.
Ko ima MSDN pretplatu, zanima me da li je kod vas povucen Windows 7 sa pretplate? Kod mene jeste vec od 17.09.2009. godine, pisala je i naknadna vijest o tome, ali nisu dali detaljnje informacije povlacenja.
Pozz
Ko ima MSDN pretplatu, zanima me da li je kod vas povucen Windows 7 sa pretplate? Kod mene jeste vec od 17.09.2009. godine, pisala je i naknadna vijest o tome, ali nisu dali detaljnje informacije povlacenja.
Pozz
Na MSDNAA je još tu... Znam da nije isto, ali informacije radi.
Mogla bi teoretski raditi, ali ako mene pitas ostani na XP, bar dok imas ovu konfiguraciju.
Pozz
Ja imam MSDNAA i windows ni nije povučen
EDIT: Vidim da me D4KL1NG pretekao u odgovoru
Hm... i kod mene je MSDNAA, vijest je bila o povlacenju Windows 7 proizvoda, i stojala je tu jedno vrijeme, danas se logujem, kad nema te vijesti, reko sigurno su vratili...kad tamo nema jos uvijek. Sav ostali Microsoft softver je tu, osim Win 7. Moguce da tokom dana bude ok ;) U svakom slucaju hvala vam puno!
kako napravit da kad stisnem dole taskbaru na explorer da otvori my computer a ne glupe libraries...
kako napravit da kad stisnem dole taskbaru na explorer da otvori my computer a ne glupe libraries...
Si probao napraviti shortcut od my computer i onda pinati shortcut?
Kako startati Windows Explorer počevši s Kompjuterom
Pod brojem 24.