Windows 7 - općenito izdvojena tema

poruka: 5.036
|
čitano: 1.363.227
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Windows 7 - dojmovi
peraja kaže...
PoToKTM kaže...

Ej. Na što preporucujete ic? Na 32 ili 64 bitnu verziju. Cujem da dosta programa ne radi na 64, isto tako i kopije igrica..

To su gluposti, ako imaš hardver za 64 bitnu, stavi tu verziju i super, ja imam istu i sve radi bez problema, čak i igre iz 2000. godine itd....programi razni također sve bez greške.

Jesi siguran? Šutim

FAIL
16 godina

Ja ti govorim iz svog iskustva, jer to imam, ne izmišljam, 70% instaliranih programa je x86, a sad je na tebi da odlučiš što ćeš i kako ćeš. Samo znam da ja nemam problema, bar nisam dosad imao Osmijeh

Men aren't fat, only fat women are fat.
16 godina
neaktivan
peraja kaže...

Ja ti govorim iz svog iskustva, jer to imam, ne izmišljam, 70% instaliranih programa je x86, a sad je na tebi da odlučiš što ćeš i kako ćeš. Samo znam da ja nemam problema, bar nisam dosad imao Osmijeh

Ok onda se ide na 64 bita. Hvala Namigiva

FAIL
16 godina

Ako si još u dilemi da ti malo pomognem : Win7x64 sve drivere našao, napravio sam i update i sve je fino instalirao i posložio, zvuk, video drivere, za printer...spajanje s mobitelom kao i fotoaparatom radi bez greške, instalirana igra, baš danas, Mafia iz 2002., radi ko beba, pa čak i Knights of honor(lud sam za tom igrom)iz 2004.godine ista stvar, ako ti neki program nebude htio radit jer je 32bitna verzija, win će ti ponudit rješenje u obliku skidanja ispravne verzije, i to radi, kao što je meni bilo sa skypom npr. i adobe readerom. Ne vjerujem da će ti biti žao...

Men aren't fat, only fat women are fat.
16 godina
neaktivan
peraja kaže...

Ako si još u dilemi da ti malo pomognem : Win7x64 sve drivere našao, napravio sam i update i sve je fino instalirao i posložio, zvuk, video drivere, za printer...spajanje s mobitelom kao i fotoaparatom radi bez greške, instalirana igra, baš danas, Mafia iz 2002., radi ko beba, pa čak i Knights of honor(lud sam za tom igrom)iz 2004.godine ista stvar, ako ti neki program nebude htio radit jer je 32bitna verzija, win će ti ponudit rješenje u obliku skidanja ispravne verzije, i to radi, kao što je meni bilo sa skypom npr. i adobe readerom. Ne vjerujem da će ti biti žao...

Hhvala jos jednom. Sada si me u potpunosti uvjerio. Smijeh

FAIL
16 godina
Windows 7 - dojmovi
Čitam bisere s početka teme i smijem se, ista vista samo kozmetičke promjene bla, bla, sedmica nema ništa što ima i vista bla, bla ma nemoj? :p
bug caruje, um klade valja

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Windows je extra sto se tice rezolucije programa kao sto su paint ...ima dobre dodatke koje mozete staviti na vas desktop ,ali sto se tice igrica prelos je.....

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
znam da sam skrenuo s teme ali mozes mi pomoci oko cod2 jer kada udjem u cod 2 prikaze mi se crni ekran i to je to !?
14 godina
neaktivan
bralinho kaže...
znam da sam skrenuo s teme ali mozes mi pomoci oko cod2 jer kada udjem u cod 2 prikaze mi se crni ekran i to je to !?

Update drivera? 

15 godina
neaktivan
bralinho kaže...

Neki patch ?

Igra je zasigurno pirat , 98% je to u pitanju .

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je .
17 godina
neaktivan
bralinho kaže...

Windows je extra sto se tice rezolucije programa kao sto su paint ...ima dobre dodatke koje mozete staviti na vas desktop ,ali sto se tice igrica prelos je.....

ma o čemu ti to, budi konkretan

IBM ( I Blame Microsoft)
17 godina
neaktivan
xXxBIMBOxXx kaže...
bralinho kaže...

Neki patch ?

Igra je zasigurno pirat , 98% je to u pitanju .

igra je pirat

IBM ( I Blame Microsoft)
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Bok,, dali se moze nešto napraviti da desktop izgleda ovako ili nešto slično ?... hvala

zanima me za ovaj ajmo reć taskbar (ovaj krug) ove ikone što su gore znam da su u rocketdocku zanima me za ovaj ajmo reć taskbar (ovaj krug) ove ikone što su gore znam da su u rocketdocku
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

To ti se zove Circle Dock i možeš o njemu više pročitati na:

http://download.cnet.com/Circle-Dock-32bit/3000-2344_4-10915490.html

Pogledaj si i Krento malo, možda ti se svidi:

http://users.telenet.be/serhiy.perevoznyk/krento.html

When I'm good, I'm very good. But when I'm bad, I'm even better. ;)
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Pozz.. Zna li neko di mogu skinuti compatibility mode za Windows Server 2007?

Hvala..

Hip Hop Inside
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FiCo_Ri kaže...

Hvala..

Ne postoji Windows Server 2007, postoji Windows Server 2003 i Windows Server 2008.

Ako si mislio na 2008, ne vjerujem da ima nekakav compatibility dodatak za skinuti.

16 godina
neaktivan
Perica kaže...
FiCo_Ri kaže...

Hvala..

Ne postoji Windows Server 2007, postoji Windows Server 2003 i Windows Server 2008.

Ako si mislio na 2008, ne vjerujem da ima nekakav compatibility dodatak za skinuti.

Ne, treba mi bas 2007.. Nezz dal postoji il ne al to mi treba.. Evo, ovo mi je napisao lik:

You need Windows Server 2007 Compability.

Download the required files on Windows Homepage, then it will work bro.

E sad, il on laze, il toga negdje ima.. Iznenađen

jer mi treba da pokrenem

..

Hip Hop Inside
14 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

pozdrav svima....evo ovako..skinuo sam windows 7 sa neta i intalirao ga...kad sam skinuo msn stalno mi izbacuje da mi je windows kopija....sve radi i sve je ok ali ako mi neko moze pomoci kako da uklonim to i da mi to stalno nepokazuje...i kad ga palim i sve drugo...znam i bez njega da je kopija....hvala vam unaprijed svima...

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Stigao important update - Windows Live Essentials i to ravnih 156mb.

Naravno ne pada mi na pamet instaliranje:)

World Championships: 7, GP started: 266, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,423

1 0 hvala 0
17 godina
F1-IVO kaže...

Stigao important update - Windows Live Essentials i to ravnih 156mb.

Naravno ne pada mi na pamet instaliranje:) 

zašto ne? ja instaliro i nije niš loše dogodilo :)

15 godina
Koristim W7 od prvog releasea i kad je official izasao, kupio sam original Ultimate x64 i ni u jednom trenutku nisam pozalio i nikad nisam imao niti jedan ozbiljan problem, pa cak ni neki minorni. Uz redovni update drivera, instaliranja drivera i softwarea za x64 platformu, nema sansi da me nesto zeza. Sa igrama imam puno bolja iskustva na W7, nego prije na Visti ili da ne govorim o XPu. Ukratko, mislim da su W7 najbolji MSov proizvod. Sa redovnim updateovima isto nikad ni najmanji problem. Moje misljenje.
ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

koristim win7 i stvarno nemam zamjerki najviše me oduševio Action Center

perodigitron
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gnjavator kaže...

Koristim jedino messenger i to stariju verziju. Ostalo mi ne treba:)

World Championships: 7, GP started: 266, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,423
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Gnjavator kaže...

Koristim jedino messenger i to stariju verziju. Ostalo mi ne treba:)

Ja sam instalirao novi msn i jedina je razlika u usporedbi s starijim verzijama što se ovdje s msn-om možete spojit na društvene mreže. Pošto nisam registriran na niti jednoj društvenoj mreži nije bilo ni potrebe da ga instaliram.

15 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

izašao "beta" service pack 1

Xfire:mirkeckiller///////////COD2 nick:|BuG|Mirkeckiller ///////// Trackmania nations forever login:mirkeckiller
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.10.2010 22:14 (Marsel007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Marsel007 kaže...

izašao service pack 1 neki beta

Da to sam i ja vidio, zanima me jeli netko probao ?

17 godina
ERROR1911 kaže...
Marsel007 kaže...

izašao service pack 1 neki beta

Da to sam i ja vidio, zanima me jeli netko probao ?

ne pada mi na pamet instalirat betu service packa... jedino kad bi imo "kantu viška"...

14 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Može li se, i kako u toolbar windows explorera dotavati ikonice poput 'delete', 'refresh' i slično, vidio sam da to sada stoji u padajućem izborniku 'organize' sa lijeve strane, ali ja bih to rado vidio kao što je bilo u XP-u.

0 0 hvala 0
16 godina

Može ,a ovo i nije jedini takav program! KLIK

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice