Windows 7 login passoword, hitno!!

poruka: 6
|
čitano: 5.203
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Uglavnom kolegi slažem komp, svijao je nožice na procesoru pa mu nije htio komp upalit ima nekih cca par mjeseci.

I sada naravno lik je zaboravio password, a ima pun k slika koje treba spremit na disk tj nekih 40gb razbacanih po svuda. i sada da li ja mogu izbjec to trazenje slika i spremanje.

Htio bi nekako zaobic taj password a da nemoram znaci njegov hard u svoj komp i trazit slike.

Da li mozda postoji neki file u windowsima koji se moze izbrisat da se makne taj login sa njegovog racunala?

inace uvijek mi je do sada prolazila fora sa safe modom ali kod njegovog slucaja to nije.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU) HON nick : mNik
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Re: Windows 7 login passoword, hitno!!

ophcrack ne radi sa windows 7..

koji da skinem?

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU) HON nick : mNik
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

koji da skinem?

Pogledaj zadnji post na linku odnosno skini HirenS Boot CD. Ako to ne pomze trazi na netu ERD Commander za Windows 7 (MS bootabilni CD,unutra su alati za reset passworda)

The perfect OS, MS-DOS! No patches, no root exploits for almost 30 years.
17 godina

Riješio sam, zaobiđe password ali ga nemogu otklonit tj promjenit... hebeno je to jbte sve sam probavao preko user control panela.

preko run ima opcija control userpasswords2 onda vam se pojavi opcija gdje mozete mjenjati brisati usere i cak staviti da se makne password ali sto se dogada?

ja kada maknem usera vise nema njega tj svih stvari koje je on imao. zatim ako stavim da me ne pita za password on to napravi i kaze automatski da je password netocan i tako stalno ...

jedina opcija je da udem preko cd-a i onda da maknem sve fajlove gdje njemu pase i instaliram windowse kako nebih morao spajat hard sa svojim kompom ili nedaj boze na usb prebacivao 40gb...

Stvar koju sam uspio naparvit je novi admin acc koji ima prava kao i njegov. pa moze uci sa tim accom u svakog usera i micat sve fajlove bez dozvole i bez cd-a

nisam znao da je tako zeznuto to sa passwordom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2011 17:43 (toxic).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A sto nisi rekao odmah? Ja bih ti odmah dao savjet da kreiras novi Admin acc. i dao bih savjet da stavis Take Ownership u registry i tako to...  {#}

The perfect OS, MS-DOS! No patches, no root exploits for almost 30 years.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice