Windows 7 Leopard OSX Theme for Windows 7 ??

poruka: 21
|
čitano: 13.080
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Danas surfam po netu i vidim da ima tema u stilu Maca za Win 7..

Meni se i inače sviđa Mac Osx izgled pa bih želio isprobati..

Pa da vas pitam, jer netko to probao i jer je cemu??

Znam da kada sam usnimljavao teme na XP-u preko raznih programčića, onda

poslje imam shranja kad ih želim obrisati i čak sam jednom morao formatirati cjeli hard

zbog raznih errora..

Dakle, kada mi dosadi jer mogu obrisati bez problema i vratiti se na stari izgled??

Hvala..

SLIKA:

http://www.technobuzz.net/wp-content/uploads/2009/08/windows-7-mac-osx-leopard.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 3:18 (Weco).

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Windows 7 Leopard OSX Theme for Windows 7 ??
igleda mi kao obični transformation pack. ja to nikad ne bih instalirao. nakon instalacije sam znao imati svakakvih problema
Atomska bubamara. | tinyurl.com/erepna - registrirajte se i igrajte. samo 2 min dnevno!
15 godina
neaktivan
Weco kaže...

poslje imam shranja kad ih želim obrisati i čak sam jednom morao formatirati cjeli hard

zbog raznih errora..

Dakle, kada mi dosadi jer mogu obrisati bez problema i vratiti se na stari izgled??

Hvala..

SLIKA:

http://www.technobuzz.net/wp-content/uploads/2009/08/windows-7-mac-osx-leopard.jpg

Nemoj to instalirati!Kako je jurluk rekao imat ćeš problema poslje!

Dock:RocketDock i nađi OSX temu

Wallpaper:Google is your friend!

A za onj gorji bar,premjesti taskbar gore!

Čovjek je rođen da trpi i radi...Ako to ne čini mora propasti...
16 godina
neaktivan
Takoder,nemam dobrih iskustava sa time...
[img]http://wiipowered.com/portal/dp-progress.php[/img]
15 godina
neaktivan

Ok, hvala na odgovorima..

15 godina
neaktivan
_Dangerous_Lickz_ kaže...
Weco kaže...

zbog raznih errora..

Hvala..

SLIKA:

Nemoj to instalirati!Kako je jurluk rekao imat ćeš problema poslje!

Dock:RocketDock i nađi OSX temu

Wallpaper:Google is your friend!

A za onj gorji bar,premjesti taskbar gore!

A kad hocu obrisem bez posljedica, taj program preko kojeg radi tema??

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2010 23:01 (Weco).
16 godina

Za Sedmicu ,to je obična tema kakvih se na netu može naći koliko hoćeš (primjer - vidi sliku). Najbolje mjesto za početak je ovdje - KLIK

Nema još nikakvih Transformation packova za Sedmicu ,tako da ovo jednostavno izbrišeš kad ti dosadi!!

Inače ,mnoge teme sa neta imaju i neke sistemske file-ove koje bi trebalo mijenjati za ''puni'' doživljaj Leoparda na Sedmici (ikone - shell32.dll i imageres.dll ,explorer.exe za taskbar itd) ,ali to ne preporuručam ako nisi na ''ti'' sa Windowsima.

Također ,za sve unsigned teme poput ove treba patchat Windowse ,inače tema neće radit (patch je obično u paketu).

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.2.2010 1:12 (kizo2703).
Moj PC  
0 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
igleda mi kao obični transformation pack. ja to nikad ne bih instalirao. nakon instalacije sam znao imati svakakvih problema

Istina stari poslusaj Jurluk-a i sam sam imao problema doduse na xp sto se tih tranformation pack-ova tice,zivo sranje pokusaj s AlienGuise ili slicnim mzaboravi na kojekakve pack-ove i slicne gluposti koje se integriraju u same Windowse

16 godina
neaktivan

meni je sedmica s aerom puno ljepša od osx

Neznam di se ide za to .

3 0 hvala 0
17 godina

Meni je OSX ruzan :)

I'm going woo woo

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ti transformation pack-ovi mi nikada nisu radili kako treba, samo su stvarali probleme na racunaru. Pa bih na kraju morao da formatiram disk.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
tnakir kaže...

Meni je OSX ruzan :)

Pa je! ''Pravi'' Mac je bezličan i sterilan (slika) ,a prozirnost (Aero) ,imaš samo kod nekih grafičkih ,i to je onda samo taskbar proziran.

Iron Man kaže...

Ti transformation pack-ovi mi nikada nisu radili kako treba, samo su stvarali probleme na racunaru. Pa bih na kraju morao da formatiram disk.

To nisu nikakvi transformation packovi ,nego teme i s njima nema nikakvih problema na Sedmici.

A usput ,one su milijardu puta ljepše od pravog OSX-a.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2010 0:17 (kizo2703).
17 godina
neaktivan

kizo2703, slučajno vidjeh u izborniku programa na tvojoj slici da imašUnlocker na Sedmici. Jel' to 32-bitna Sedmica ili x64?

Koliko znam, do prije koji tjedan nije bilo Unlockera za Sedmicu x64, a taj mi je alat izvrstan. LockHunter me neki put iznevjeri Mršti se

Inače, koliko god nekima MacOS sučelje izgledalo ružnije od Win sučelja, stvar je ukusa, ali je funkcionalnost MacOS-a ono što ostavlja mnogo jači dojam na korisnika nego što  je to ikada uspio ijedan Windows OS...

A skeptic is a person who would ask God for his ID card.
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2010 8:19 (Zeljko B).
17 godina

Ma ja ga i dan danas imam na drugom disku (kad su se ovi fanboysi raskvocali kako je to uber, THE OS odlucio sam ga staviti na drugi disk pa prebacujem SATA kabel)... i moram priznat da me u nicem nije "odusevio"... OS ko OS...

Kao vrhunski multitasking (ima na youtubeu kao film gdje lik demonstrira multitasking kod OSX-a)... ali sve to moze i moj Win7... pa cak i brze u nekim stvarima (radi prefetcha pretpostavljam)... pa onda "ne-gasenje programa, vec minimize...", bla bla...

Osobno, da Windowsi ne postoje, vjerovatno bi prije bio na nekakvom Linuxu nego na OSX-u (da nativno podrzava sav HW kao Linux i Win)...

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2010 9:08 (tnakir).

0 0 hvala 0
16 godina
Zeljko B kaže...

kizo2703, slučajno vidjeh u izborniku programa na tvojoj slici da imašUnlocker na Sedmici. Jel' to 32-bitna Sedmica ili x64?

Koliko znam, do prije koji tjedan nije bilo Unlockera za Sedmicu x64, a taj mi je alat izvrstan. LockHunter me neki put iznevjeri Mršti se

Inače, koliko god nekima MacOS sučelje izgledalo ružnije od Win sučelja, stvar je ukusa, ali je funkcionalnost MacOS-a ono što ostavlja mnogo jači dojam na korisnika nego što  je to ikada uspio ijedan Windows OS...

To je 32 bitna Sedmica na HTPC-u. Nažalost ,nema Unlockera za 64 bita ,tak da na glavnoj kanti gdje je 64 bitna Sedmica isto imam LockHunter ,međutim nisam dosad s njim imal nikakvih problema.

Nema razlike u funkcionalnosti ,čak dapače. Samo ne znam s kojim ti to Windowsima uspoređuješ OSX.

Jel Sedmica je itakak funkcionalna i lagana za korištenje i za totalnog nOOba.

A o ukusima se ne raspravlja!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 12:11 (kizo2703).
15 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
Zeljko B kaže...

To je 32 bitna Sedmica na HTPC-u. Nažalost ,nema Unlockera za 64 bita ,tak da na glavnoj kanti gdje je 64 bitna Sedmica isto imam LockHunter ,međutim nisam dosad s njim imal nikakvih problema.

Nema razlike u funkcionalnosti ,čak dapače. Samo ne znam s kojim ti to Windowsima uspoređuješ OSX.

Jel Sedmica je itakak funkcionalna i lagana za korištenje i za totalnog nOOba.

A o ukusima se ne raspravlja!!

Imam ti ja  Unlocker x64 

Mario Kralj
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 23:14 (mkralj).
16 godina
mkralj kaže...

Imam ti ja Unlocker x64 

A da? Jedino ako si ga ti isprogramiral! Jel ,na home page-u ,sam autor kaže da ga još nema za 64 bitne sisteme!

15 godina
neaktivan

Jel može netko napisati točan link od Mac teme za WIN7 ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kizo2703 kaže...
mkralj kaže...

Imam ti ja Unlocker x64 

A da? Jedino ako si ga ti isprogramiral! Jel ,na home page-u ,sam autor kaže da ga još nema za 64 bitne sisteme!

Stvarno je teško otići na download, jel?

http://ccollomb.free.fr/unlocker/#download

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
13 godina
neaktivan
Mozes li mi reci kako da instaliram Windows 7 Leopard OSX Theme for Windows 7 i gdje da je skinem meni je super
16 godina
elviss1 kaže...
Mozes li mi reci kako da instaliram Windows 7 Leopard OSX Theme for Windows 7 i gdje da je skinem meni je super

Ovdje skini onu koja ti se sviđa ,raspakiraj ,pročitaj ''Read me'' i instaliraj po uputama. Ako nisi ,prvo patchiraj sistem (uxtheme.dll) ,da bi mogel koristiti te teme.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 21:15 (kizo2703).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice