Imam windows 7 64 bit i nekad piše tamo pod detaljima da imam 2 gb of ram, nekad 4gb a nekad 32 gb.Gdje je problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko imas memorije (ne vidim ti moj pc)
windowsi su piratski ili?
Koliko imas RAM-a?
4 GB rama imam :)
Imas gremline u racunaru 
A Windowsi piratski ili?
Piratski su, nego skužio sam da dok mi radi zvuk da onda imam 2GB ili 32GB rama, a kad ne radi onda mi kaže 4 GB rama.
Nikad se nisam susreo s takvom situacijom, al preporucujem ti reinstalaciju Windowsa ( Original ako je ikako moguce ) ako ne, onda pirate i iskljuci sve windows update opcije, jer ti onda nista ne skida i windowsi ti se nece ocitat kao "not genuine"
Reinstalirao sam windows 7 par puta i uvjek je isto, a update radi i ne prepoznaje windows kao pirat.
to ti mislis da ti ne prepoznaju pirata bez brige ;) a ovo je moguce hardverski problem buduci da si vec instalirao windowse... uzmi ram pločice van i malo ih "spuši" znaci malo ocistis od prasine.. moguce da jednostavno ram utor se gubi (:
to ti mislis da ti ne prepoznaju pirata bez brige ;) a ovo je moguce hardverski problem buduci da si vec instalirao windowse... uzmi ram pločice van i malo ih "spuši" znaci malo ocistis od prasine.. moguce da jednostavno ram utor se gubi (:
Moguće, hvala na savjetu :)
A mislim zast se uopce sikiras zbog toga, bitno da ti znas koliko ti imas i da oni sigurno rade, a ne da windowsi citaju 32 gb, sto se mene tice meni mogu i 256 mb procitat, ja znam da imam 4 i da 4 gb odraduju kako treba :D
Kada piše 32 ili 2 gb tada koristi samo 1,9 GB rama,a kada piše 4 GB tada koristi sve.
Evo sada sam malo pričistio rame iako nisu bili prašnjavi i sada piše 4 GB rama samo što nema zvuka.
Može li mi itko sada pomoć uvezi zvuka?