Windows 7 bug?

poruka: 14
|
čitano: 2.276
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Windows 7 bug?

Imam windows 7 64 bit i nekad piše tamo pod detaljima da imam 2 gb of ram, nekad 4gb a nekad 32 gb.Gdje je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 7 bug?

Koliko imas memorije (ne vidim ti moj pc)

windowsi su piratski ili?

0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Windows 7 bug?

Koliko imas RAM-a?

P: Koliko programera treba da se promjeni žarulja? O: Nijedan - to je čisto hardverski posao:
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Windows 7 bug?

4 GB rama imam :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Windows 7 bug?

Imas gremline u racunaru {#}

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 7 bug?

A Windowsi piratski ili?

P: Koliko programera treba da se promjeni žarulja? O: Nijedan - to je čisto hardverski posao:
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Windows 7 bug?

Piratski su, nego skužio sam da dok mi radi zvuk da onda imam 2GB ili 32GB rama, a kad ne radi onda mi kaže 4 GB rama.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 6:44 (Gremlin144).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 7 bug?

Nikad se nisam susreo s takvom situacijom, al preporucujem ti reinstalaciju Windowsa ( Original ako je ikako moguce ) ako ne, onda pirate i iskljuci sve windows update opcije, jer ti onda nista ne skida i windowsi ti se nece ocitat kao "not genuine"

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Windows 7 bug?

Reinstalirao sam windows 7 par puta i uvjek je isto, a update radi i ne prepoznaje windows kao pirat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 7 bug?

to ti mislis da ti ne prepoznaju pirata bez brige ;) a ovo je moguce hardverski problem buduci da si vec instalirao windowse... uzmi ram pločice van i malo ih "spuši" znaci malo ocistis od prasine.. moguce da jednostavno ram utor se gubi (:

=)=):D:D=);)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Windows 7 bug?
tuga000 kaže...

to ti mislis da ti ne prepoznaju pirata bez brige ;) a ovo je moguce hardverski problem buduci da si vec instalirao windowse... uzmi ram pločice van i malo ih "spuši" znaci malo ocistis od prasine.. moguce da jednostavno ram utor se gubi (:

Moguće, hvala na savjetu :)

15 godina
neaktivan
Re: Windows 7 bug?
Gremlin144 kaže...

nego skužio sam da dok mi radi zvuk da onda imam 2GB ili 32GB rama, a kad ne radi onda mi kaže 4 GB rama.

Daj pogledaj dok ti radi zvuk preko nekog programa tipa speccy koliko cita memorije.

15 godina
neaktivan
Windows 7 bug?

A mislim zast se uopce sikiras zbog toga, bitno da ti znas koliko ti imas i da oni sigurno rade, a ne da windowsi citaju 32 gb, sto se mene tice meni mogu i 256 mb procitat, ja znam da imam 4 i da 4 gb odraduju kako treba :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Windows 7 bug?

Kada piše 32 ili 2 gb tada koristi samo 1,9 GB rama,a kada piše 4 GB tada koristi sve.

Evo sada sam malo pričistio rame iako nisu bili prašnjavi i sada piše 4 GB rama samo što nema zvuka.

Može li mi itko sada pomoć uvezi zvuka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice