Windows 7 bug ili sta?

poruka: 8
|
čitano: 1.623
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Windows 7 bug ili sta?
pitanje

Evo stavio sam jucer Windows 7 i samo Mirrors edge igru koja ima 6 gb. Pise mi kapacitet hard diska,slobodnog mjesta jos 15 gb a imam hard od 300 giga?!

jeli to neki bug jer je jendostavno nemoguce. sta da radim

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows 7 bug ili sta?

kakvo ti je bilo stanje prije nego sto si instalirao igru (mogu misliti nisi ni provjeravao).. koliko imas rama.. (zbog virtulnog rama..ali opet jbt 15gb slobodno 300gb???) i da imas li jos neke OS-ove... imas li particije i tako....  koja ti je vista 32 ili 64bitna....

Sve što možeš sad ostavi za kasnije
17 godina
Windows 7 bug ili sta?

Ako si imao particije i nisi pazio pri instalaciji dobio si nevidljivu particiju.

E sad lijepo ako hoceš da ponovno vidiš drugu particiju. Idi opet na instalaciju preko boota ne iz Windowsa.

Zatim kada dođe izbor za particije lijepo obriši particiju c te napravi novu klikni jes i on će napraviti particiju od 200mb i particiju od ostatka, instaliraj na ovu što je veća od 200 MB ;D.

I to je to.

Sometime the best defense is to attack!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

kada sam instalirao Windows 7 samo jednu sam imao particiju za odabrta. tu od 300 giga. na kojoj je prije bio windows 7. probao sam izbrisat igru ali opet pise samo 20 sada giga slobodno. pa sta ima na onih ostalih 250 ja ne kuzim.

imam 2 giga rama.

16 godina
neaktivan

Mozda je nekako smanjena particija? Probaj sa Paragonom ili necim slicnim pogledati imas li "unallocated space" i/ili jos neke particije ili nesto slicno.

17 godina
neaktivan
divines kaže...

kada sam instalirao Windows 7 samo jednu sam imao particiju za odabrta. tu od 300 giga. na kojoj je prije bio windows 7. probao sam izbrisat igru ali opet pise samo 20 sada giga slobodno. pa sta ima na onih ostalih 250 ja ne kuzim.

imam 2 giga rama.

ma nemoguce zbog rama.. inace pravilo je da ti napravi virtualnu memoriju 1.5 puta vecu od rama.. to je barem kod XP-a (to je naravno ko manjeg kapaaicteta memorije.. kod veceg kapaciteta ide nekako drugacije) znaci max ti moze uzeti 3gige...

de vidi ovo, ne znam kako je to na visti/7.. ali na xp-u je ovako... desni klik na my computer, pa onda manage, pa onda storage pa onda disk managment.. i de vidi to.. to ti je inace onaj postupak kad hoces npr novi disk formatirati iz OS-a... tu trebas vidjeti sve particije.. kojeg su systema... i tako
Sve što možeš sad ostavi za kasnije
16 godina
neaktivan
autorov komentar

na unallocated space mi pise 6 mb!

16 godina
odjavljen
Windows 7 bug ili sta?

Meni je na particiji od 50 GB s instaliranim GRID-om i NFS undercover-om slobodno 14 GB (s tim da imam dual boot i XP prijavljuje istu veličinu, pa nije bug s prikazom).

MA78G-DS3G, Athlon64 X2 5000+, 2x2 GB DDR2 800 MHz, 8600 GT 256 DDR3, 2x160 GB SATA WD HDD

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice