Evo stavio sam jucer Windows 7 i samo Mirrors edge igru koja ima 6 gb. Pise mi kapacitet hard diska,slobodnog mjesta jos 15 gb a imam hard od 300 giga?!
jeli to neki bug jer je jendostavno nemoguce. sta da radim
Evo stavio sam jucer Windows 7 i samo Mirrors edge igru koja ima 6 gb. Pise mi kapacitet hard diska,slobodnog mjesta jos 15 gb a imam hard od 300 giga?!
jeli to neki bug jer je jendostavno nemoguce. sta da radim
kakvo ti je bilo stanje prije nego sto si instalirao igru (mogu misliti nisi ni provjeravao).. koliko imas rama.. (zbog virtulnog rama..ali opet jbt 15gb slobodno 300gb???) i da imas li jos neke OS-ove... imas li particije i tako.... koja ti je vista 32 ili 64bitna....
Ako si imao particije i nisi pazio pri instalaciji dobio si nevidljivu particiju.
E sad lijepo ako hoceš da ponovno vidiš drugu particiju. Idi opet na instalaciju preko boota ne iz Windowsa.
Zatim kada dođe izbor za particije lijepo obriši particiju c te napravi novu klikni jes i on će napraviti particiju od 200mb i particiju od ostatka, instaliraj na ovu što je veća od 200 MB ;D.
I to je to.
kada sam instalirao Windows 7 samo jednu sam imao particiju za odabrta. tu od 300 giga. na kojoj je prije bio windows 7. probao sam izbrisat igru ali opet pise samo 20 sada giga slobodno. pa sta ima na onih ostalih 250 ja ne kuzim.
imam 2 giga rama.
Mozda je nekako smanjena particija? Probaj sa Paragonom ili necim slicnim pogledati imas li "unallocated space" i/ili jos neke particije ili nesto slicno.
kada sam instalirao Windows 7 samo jednu sam imao particiju za odabrta. tu od 300 giga. na kojoj je prije bio windows 7. probao sam izbrisat igru ali opet pise samo 20 sada giga slobodno. pa sta ima na onih ostalih 250 ja ne kuzim.
imam 2 giga rama.
na unallocated space mi pise 6 mb!
Meni je na particiji od 50 GB s instaliranim GRID-om i NFS undercover-om slobodno 14 GB (s tim da imam dual boot i XP prijavljuje istu veličinu, pa nije bug s prikazom).