Gdje se nalazi cache of Windows Store aplikacija(UWP)?
Izgleda da mi je Vantage aplikacija zbugana, reinstall nije pomogao.
A msm, zar ne bi i reinstall trebao isto napraviti? Imam osjećaj da aplikacija i dalje ima neke ostatke, da li kao fajlove ili ulaze u registriu.
-svaka app je svoj mali svemir.. može što želi, gdje želi (mada postoje pravila-standardi.. no prije vidmo primjer gdje se dila i malware nego da se drže standarda..)
-app tako osim sys dijela npr definirana ikona, naziv, stakve u meniju.. može koristiti svoje interne fileove-foldere ili confige, može koristiti razne juzerske temp-folder-pathove kao local-roaming.. paralelno i kao kokoši po dvorišču seru svugdje.. jer su tako navikli, prljavo programiranje bez brige za korisnika (ili red-urednost rada i računala)... recimo bahato, dok se to možda uređuje kao zadnja stavka kad je sve ostalo obavljeno na nekom razvoju appsa, tj važnije im je izbaciti app na neki datum nego da kvalitetno radi i ne ostavlja smeće...
+ kao zaštita, dio appsa (freware-shareware-trial.. komercijala) imaju konkretan razlog, pa tako kompletan adobe soft provjerava ono bitno adobeu, npr reader je đabe ali ako koristiš acrobat trebaš dobru licencu tj provjerit će to reader i štiti svoj interes vlasnika.. pa ako nemaš 'dobar key' imaš problem a zato je i recimo podatak o trialu zavučen-skriven, jer bi inače mogao imati vječni trial.. legitimni interesi onih koji se štite + rutina onih koji ne brinu o smeću.. pogotovo ako su đabe-free, npr google, bahato do boli. + nemaju nikakve komercijalne obveze upravo zato jer su free.. i tad će umjesto u uvođenje reda uložiti novac-razvoj u zaradu, ne u to da 'bolje' (urednije) sama app radi, jer nije ni smisao posotjanja te app da radi, nego neka reklama-interes vlasnika neovisno što reklama kaže nešto drugo.
+ takvim stanjem oboje imaju benefit, tj kao zaštita lakše se skriti u šumi nego iza jednog stabla (pogotovo ako si slon..) :) a kad to tako rade svi tad je 'ok'..
app koje su smeće, ne treba koristiti.. tj ako možeš birati, no dio tog ms ugura juzeru bez izbora, za ostalo 'sam si kriv' tj prihvaćaš sve kao u slučaju googlea i ostalih servisa, prihvaćaš doniranje bubrega, sve.. ne čitajući eulau, itd.. jer ništa nije napravljeno da bi juzer imao kontrolu, nego da bi oni nešto nekako zaradili dok održavanje reda s tim nema neke veće veze ili prioriteti..

morrisoN