Windows 10 - općenito izdvojena tema

poruka: 15.413
|
čitano: 3.887.609
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
8 godina
Re: Windows 10 - općenito
Marko :D kaže...

ISO izdaju odmah čim i Media Creation Tool. Ipak, MCT mora od negdje skinuti taj ISO. 😁

Pa dobro druže  

Nešto i nekoristim MCT pa neznam kako se ponaša. Ako ti ili bilo tko drugi bude u prilici , vidi u vatrozidu kamo se MCT spaja te da li je adresa bar približna ovoj sa mojih slika...

14 godina
neaktivan
bunker kaže...

Pa dobro druže  

Nešto i nekoristim MCT pa neznam kako se ponaša. Ako ti ili bilo tko drugi bude u prilici , vidi u vatrozidu kamo se MCT spaja te da li je adresa bar približna ovoj sa mojih slika...

Sad sam išao provjeriti i MCT mi skida s Microsoftovih servera (c-msedge.net, IP vodi do Microsoft Corporation). Kad skidam ISO na tvoj način skida se s Verizonovih servera (domena je software-download.microsoft.com, ali prava domena servera je wpc.v0cdn.net). Isto tako, preko MCT-a mi skida brže nego s Microsoftove stranice.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2018 12:19 (Marko :D).
14 godina
bunker kaže...

Iso je također uredno dostupan.

kako pristupiti downloadu tog ISO

ja dobijem ovu stranicu 

i danas sam probao skinuti update pa neće

mogu dobiti ovaj link za download  win10x64 cro

8 godina
valisaurea kaže...

Da bi dobio onu opciju downloada vanila iso-a, trebaš toj web stranici pristupiti sa nekog drugog operativnog sistema, npr linux ( može i sa live linux usb-a ).

8 godina
Marko :D kaže...

Sad sam išao provjeriti i MCT mi skida s Microsoftovih servera (c-msedge.net, IP vodi do Microsoft Corporation). Kad skidam ISO na tvoj način skida se s Verizonovih servera (domena je software-download.microsoft.com, ali prava domena servera je wpc.v0cdn.net). Isto tako, preko MCT-a mi skida brže nego s Microsoftove stranice.

Eto dočekasmo da si i ti postao konstruktivan...hehehehheh

14 godina
neaktivan
valisaurea kaže...

ja dobijem ovu stranicu 

Moraš promijeniti user-agent u pregledniku. Microsoft ima dvije odvojene stranice za preuzimanje - jedna za korisnike Windows-a, a druga za korisnike ostalih OS-eva. Korisnicima Windowsa se nudi Media Creation Tool za skidanje, a korisnicima ostalih OS-eva (Linux, macOS, Android...), ISO datoteka.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2018 12:30 (Marko :D).
11 godina

Sa MCT se ne skida ISO , već kad downloadaš sve datoteke i mape tada MCT unutra upakuje tvoje podatke i na tvom PC pravi ISO po želji DVD ili bootabilni USB flash.

12 godina
AF139 kaže...

Sa MCT se ne skida ISO , već kad downloadaš sve datoteke i mape tada MCT unutra upakuje tvoje podatke i na tvom PC pravi ISO po želji DVD ili bootabilni USB flash.

To je djelomična istina i da si koristio taj program znao bi da postoji i odabir za ISO

MISCREATED
16 godina
neaktivan
valisaurea kaže...
bunker kaže...

Iso je također uredno dostupan.

ja dobijem ovu stranicu 

Win10_1803_Croatian_x64.iso

Win10_1803_Croatian_x32.iso

Win10_1803_English_x64.iso

Win10_1803_English_x32.iso

11 godina
nicky.sl kaže...
AF139 kaže...

To je djelomična istina i da si koristio taj program znao bi da postoji i odabir za ISO

...ne...sa MCT kad pokreneš download dobiješ samo datoteke od kojih nijedna nije .iso tek nastavkom rada te pita što želiš (DVD/USB) pa ti to napravi od tih podataka.

ps: koristio sam MCT bar desetak puta a provjereno dvaput tokom rada da u downloadu nema win10 .iso

ISO ipak možeš dobiti na kraju ako izabereš da ti nakon downloada napravi DVD i ostaviš umjesto prženja na HDD.

MCT ne nudi bezveze i opciju prilagođenu za tvoj PC (hardwer) od tih downloadiranih podataka i npr. drajvera koje već imaš na svom PC.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2018 17:05 (AF139).
14 godina
neaktivan

U krivu si. Pogledaj Baksine upute i vidjet ćeš da se može skinuti ISO datoteka preko MCT-a.

https://www.bug.hr/savjeti/travanjska-nadogradnja-windowsa-10-ne-zeli-vam-se-instalirati-4060

11 godina

pa rekoh ti post uviše da MCT na tvom PC može napraviti ISO ali ga ne skida kao ISO sa mikrosoftove stranice !!!

14 godina
neaktivan

Čekaj, prvo si rekao da se ne može skinuti ISO preko MCT-a, pa si uredio post i priznao da se ipak može skinuti ISO i sad tvrdiš da ga ne skida Microsoftove stranice. Meni je nekako logično da se ISO ne skida sa stranice nego s udaljenog servera. MCT preuzima ISO sa Microsoftovih servera dok kod preuzimanja onom drugom metodom (preko stranice), ISO se skida s Verizonovih servera.

Ja i dalje ne razumijem što ti nije jasno...

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2018 17:16 (Marko :D).
11 godina

Pa pročitaj prvi moj post za MCT pa će ti biti jasno...lipo piše isto što cilo vrime govorim.

12 godina

Marko pusti, nema smisla objašnjavati. 

MISCREATED
11 godina

Evo nabrzinu što sam snimio download od MCT ....nekome zbilja netreba objašnjavati https://ibb.co/hztvyn

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2018 17:36 (AF139).
14 godina
neaktivan

Ti i dalje ne kužiš o čemu mi govorimo, nema veze.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2018 17:51 (Marko :D).
12 godina
AF139 kaže...

Evo nabrzinu što sam snimio download od MCT ....nekome zbilja netreba objašnjavati https://ibb.co/hztvyn

Natira si me da ga pokrenem i po(do)kažem neke stvari. 

Evo ti pa čitaj sa slike 

MISCREATED
17 godina
Windows 10 - općenito

Ne vezano za ovaj zadnji update.

Radi se o virtualnom PC-u koji je na verziji 1709.

Ne sjecam se vise kako sam aktivirao (ako uopce jesam), mozda je , ali danas dosla poruka da aktivacija uskoro istice.

Interesira me da li netko zna jel to postoji kao neki trial ili...?

Nije bas previse vazno, vise kao neki info.

Prodajem Fractal Node 304 za 360kn | http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

...ja u kupe ti u špade...

Nisam rekao da se sa MCT nemože dobiti .ISO

Rekao sam da se sa MCT prilikom downloada ne skida .iso već gomila datoteka (vidi se na slici koju sam postao) a MCT od njih na vašem PC napravi .ISO (točka)

12 godina
AF139 kaže...

Rekao sam da se sa MCT prilikom downloada ne skida .iso već gomila datoteka (vidi se na slici koju sam postao) a MCT od njih na vašem PC napravi .ISO (točka)

Jok, ja u baštone ... 

Baš me briga šta i kako skida ja dobijem iso i točka 

MISCREATED
14 godina
neaktivan
AF139 kaže...

Tako je i bolje jer uvijek imaš svježu ISO datoteku sa svim zadnjim ažuriranjima.

8 godina
Nekak sam najsigurniji u klasicni download iso-a, sa par raznih alata ga stavim na par usba i dvda i to je to...

0 1 hvala 0
12 godina
Windows 10 - općenito

danas bio poveci update i ovo je katastrofa. na trenove mis jednostavno poblesavi nece da radi ugladjeno nego leti svako toliko nekontrolirano, do danas je sve bilo tip top. pa neke nove gluposti nepotrebne.. nekako mi se cini da cu morati friske winse stavit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Windows 10 - općenito

inace, ako skidate windowse sa windowsa, nudi vam creation tool. ako skidate vindovse sa linuxa, nudi vam bash iso.

Ja fino skinuo sa ubuntuom, uploadao na megasync i evo, podijelio...

link

Brajanov život
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
Gorstak79 kaže...

inace, ako skidate windowse sa windowsa, nudi vam creation tool. ako skidate vindovse sa linuxa, nudi vam bash iso.

Ja fino skinuo sa ubuntuom, uploadao na megasync i evo, podijelio...

link

Kak tebi nije jasno da svatko sa zrnom soli u glavi neće skidati winse od nepoznatih likova sa njihovih mega spremišta!
Radiš to svako malo sa raznim stvarima i nudiš svoje download linkove, pa kaj je tebi?

Tko god da nešto treba downloadati to če učiniti preko orginalnih stranica nekog proitvoda a ne preko nekih sumljivih linkova!

Ne kužim zašto se trudiš to raditi, možda su tvoje namjere časne a možda i nisu, kako god da okreneš, od takvih stvari bi ljude trebalo odvračati a ne poticati da rade osim ako nemaš zle namjere da nekog zaraziš sa nečime!

Some people are so poor... all they have is money!
8 godina
protjeran
Windows 10 - općenito

naravno, svi su zlikovci i svi zele nekoga zajebati, pa cak i kad postaju antivirus koji sluzi za skeniranje ne u jednom, nego u svim engineima doticnog prijavis da slucajno ne bi ko skinuo nezarazeni mukte antivirus...i onda je fino odgulim dva tjedna suspenzije...jel ti to spika? vindowsi se skidaju i sa torrenata za tvoju informaciju, pa i sa ftp servera...nisi nikad cuo za te pojmove? Ili si mozda upravo ti taj koji ne zeli da nesto dobro ima prodju? napisao sam kako je, skinuo sam vindowse s linuxom, dakle ciste od microsofta, nisu bili kompajlirani na mom kompu putem media creation toola, a linux je sam po sebi malo cisci od windowsa po pitanju virusa, dakle nema teorije da su se mogli zarazit...i preko stotinu ljudi je skinulo zadnje vindovse koje sam uplodao, i nisam vidio nikoga da se zali...uostalom, skini ih sam sa linuxom pa usporedi hash sa ovim mojim...

Brajanov život
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2018 21:38 (Gorstak79).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Gorštak ti jednostavno ne razumiješ što je on htio reći.

MISCREATED
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2018 22:05 (nicky.sl).
8 godina
protjeran
Windows 10 - općenito

da se provjerit sve sto napishem...a ja nemam obicaj lagati...ako ste naviknuti na trolove i prevarante, pa sad u svakome vidite neko zlo ili predmet poruge, vash problem...meni je komp sve sto imam izuzev nes obleke, i za njim sam cijeli dan pa se trudim biti koristan...doduse ponekad se pitam za koga....

Brajanov život
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

da li netko zna kako ukljuciti dark theme u exploreru? ne u opcijama kako se dosad moglo

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice