Jučer napravio ovaj upgrade, cijeli proces od dl do instaliranja trajao sat i pol do dva. Nisam primjetio neke probleme zasad, sve šljaka.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam jedan problemcic, na laptopu od mojih se nece azurirat na cak onaj stariji 1151 update sta je bio, znaci download je gotov preko windows apdejta, ali kada stisnem ''restart'', on se doslovno samo restarta... eo na mojem radi sve kako treba ovaj zadnji update sta je bio.
Da probam skinut samo ovaj Anniversary update preko media creation toola tj. preko ovog.
I ja na starijem HP laptopu isto imam spreman stariji update (sad ne znam je li isti 1151 ili neki drugi),
na Start-u kliknem restart and update, ali se samo restarta bez da napravi/završi update.
Pokušao sam pokrenuti update sa Anniversary ISO, ali mi instalacija pita želim li instalaciju napraviti preko
(nešto kao clean install) trenutne Win 7 instalacije (a na laptopu Win 10!), da će mi sačuvati "user"podatke ili tako nešto???
Tako da sam trenutno odustao od nadogradnje dok ne vidim zašto mi stari update ne prolazi.
Zelim sa Win 7 prebacit na Win 10 i zanima me da li maticna nekako utjece kompitabilnost sa OS i da li utjece na performanse samog Win 10.
Na kompatibilnost ne utjece, svaka je kompatibilna sa bilo kojim OS-om.
Performanse se donekle mogu poboljšati sa skupocijenom maticnom ali ona nema direktne veze sa OS-om te neces imati zbog nje bolje perfornanse ak si na 10-tci a ne na npr.7-mici.
10-tka ima generalno bolje performanse od npr.7-mice zato jer je unaprijeđeni OS a ne zato kaj je maticna "bolja".
Prije prelaska na 10-tku si izvadi i zapiši serijski ključ jer ce ga 10-tka traziti prilikom instalacije ( kod clean installa ).
Some people are so poor... all they have is money!
Instalirao sam jučer na čisto Windowse, MCT radi ISO s novim updateom. Sve je prošlo ok i sve radi kako treba.
još ništa od update-a na windows update
Evo ja upravo updateao preko windows update. Sve ukupno je trajalo od 11 do 16:45, sami update je počeo oko 15:30. Ehh kad imam super brz internet :D
Malo sam samo koristio, za sada nema nikakvih problema. jedino bi volio da ima i dark mode za windows explorer jer osljepljuje nakon ove crne teme :)
Pa to se zna...moraš samo imati "valid serial key" od 7-mice ili 8-mice!
Ali uraditi update/upgrade sa 7-mice na 10-tku više ne možeš kao što se to prije moglo!
btw:
Fora 
Što te opcije znače? Pogotovo ova To Go opcija.
Što te opcije znače? Pogotovo ova To Go opcija.
Samo da kazem, u vezi windowsa 10 na laptopu, samo sam stisnuo ''UPGRADE'' na Majkrosoft stranici i za 2 sata sve gotovo. Radi kao podmazano! 
Ima li još netko ovakvih problema kod Anniversary Updatea?
Povećaj system reserved partition na 500MB.
pozdrav
evo mene opet s pitanjima :D
uglavnom, tu i tamo pogotovo kad se upali laptop disk stalno nesto zvace i kad se upali uglavnom je minutu-dvije uvijek na 100%. sad sam skrenirao sa avastom, antimalware, hitmanpro i cccleaner. nije nasao nista
prvo pitanje: jel mi moglo sta ozbiljno promaknuti poslije skeniranja s ovim programima?
drugo: opet imam u vrhu procesa compressed memry i system interrupts sad uz dodatak rundll32.
laptop koristim za surfanje i nastojim ga odrzavati 'cistim' uvijek. junior sam informaticke struke pa ne znam bas sta radi svaki proces. imate kakvu ideju usput ovako za zastitu kako na browseru (naravno koristi se adblock) tako i antimalwara,antispyware itd
zanima me ima li jos ko ovakvih problemcica?
skenirao disk sa hard disk sentinel i sve ok
dell inspirion 15r
i3-3217U 1.8
intel hd4000
radeon 7670m hd
hard thoshiba
evo slika kao prilog
Ima li još netko ovakvih problema kod Anniversary Updatea?
Povećaj system reserved partition na 500MB.
Problem je što to ne mogu napraviti sa ovim programom u Windowsima.
http://appuals.com/best-fix-couldnt-update-the-system-reserved-partition-error/
MiniTool Partition Wizard Free
EaseUS Partition Master Free
Imas stotinu drugih nacina da napravis upgrade.
Mozes cekat a mozes i sad nadogradit. Stisnes samo ''Update now''.
Ajd, ajd...veliki pobornik i zagovornik MS-a da još nema najnovije winse 
Ja mislio da češ ti biti među prvima 
Ajd klikni manualno taj upgrade i riješi se muka 
ja sam primjetio da mi je recimo na mojem novijem prijenosniku ponudilo nadogradnju i istu sam izvršio.
dok na starijem , prijenosnik ima 5godina , na njemu mi još nadogradnje nema
Zelim prebacit sa Win 7 na Win 10 i muci me oce li ki se sve slike,igre i ostali programi zauvjek izbrisat ili ne.Windows bi stavio na ssd.
Mozda navece kliknem pa nek preko noci to odradi.
Inace, glede ms zagovaranja, zaboravio si moju linux stranu...hehhee.. Poglavito, hvalim i kudim proizvod, a ne korporacije.
👮 ☺
Jel vruce drajvat ?
Sad ili je to nešto do samih windowsa ili rutera nemam pojma.
Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.
Sve je gdje je i bilo. Programi se pokreću kao i prije bez problema. Usudio bih se reći da Edge radi brže nego prije nadogradnje. Store radi. Updejtao sam par aplikacija. Nikakvih problema. Samo nisam stigao provjeriti dali se negdje kreirao windows.old folder koji ako se dobro sjećam zauzima pozamašan prostor.
Mozda navece kliknem pa nek preko noci to odradi.
Inace, glede ms zagovaranja, zaboravio si moju linux stranu...hehhee.. Poglavito, hvalim i kudim proizvod, a ne korporacije.
👮 ☺
Jel vruce drajvat ?
Ma naravno da je, pogotovo kad si svaki čas pod ceradom a G.O. tek od 22.8. 
Kaj se tiće updejta... najsigurnije je uraditi "Clean install" da se izbjegnu eventualni problemi, naravno kome to nije problem 
Kaj se tiće updejta... najsigurnije je uraditi "Clean install" da se izbjegnu eventualni problemi, naravno kome to nije problem 
Da, samo neznam jel ms podigao na servere najnoviji iso u kojem je već sadržan taj zadnji update..
Ako je netko nedavno downloadao iso i nakon toga izvršio clean install, bilo bi dobro da iznese svoja iskustva
tj koju verziju je tako dobio instaliranu....
Jel bio nekakav update od 2. kolovoza? Ja još nisam dobio ništa, a imam taj najnoviji update(Redstone).
koji build imate Vi koji niste u insider ringu?
moj je: version 1607 (OS build 14393.10) insider fast ring build
to me interesira nakon nedavnog updejta, kakvo je vaše stanje sa buildom
sam da dodam nikakvih problema nemam, bez obzira kaj je ovo valjda več otprilike 10 upgrade, samo brišem windows.old i teraj dalje, sve radi u najboljem redu, taj upgrade sam dobio još 19.7 i nakon toga 3 updejta, slike dole.