A sad pojasni zašto ti to smeta?
Windows 10 - općenito
- poruka: 15.413
- |
- čitano: 3.889.607
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
/ket
Imam zlatni jel može sa njim?
Je stavil sam si RH win 10 pro.
Dakle to bum moral markirat, a dobro..
Edit evo sad črčko glup sam, isto kak se miče i ostalke ikone
(uključivanje / isključivanje ikona sustava)
Punoo lakše.
Ne može zlatni. Taskbar ti je crn :)
Clean install W10 Pro x64 (i7 4770, g1.sniper 5, 2x8gb dominator 1600mhz, patriot blaze 240gb, xfx r9 280x dd) i sve radilo super prva dva dana a onda malo-malo "Display driver AMD driver stopped responding and has recovered". I to se dešava samo u firefox, chrome i opera. Ni jedan drugi program ne triggera to. Da isklučim da je grafa neispravna prebcio sam ju u drugi komp sa W7 pro x64 i vrtio bencheve i stress test. Također instalirao sva 3 browsera i dosad nisam dobio taj error niti jednom. Temperature i sve ok. Zadnja verzija drivera je na oba kompa. Jel se još netko susreo s tim problemom?
Meni se to desilo već par puta...neznam zbog čega ali pošto se "auto-popravi" i ne radi neke probleme osim te notifikacije, vozim dalje...
nekako sam namjestio valjda prilikom instalacije da mi se 2 pc-a sync-aju, koristim isti kljuc na njima i isti email... sad kad na jednom pc promijenim wallpaper i n drugom se promijeni. kako da to iskljucim ili bar da odlucim sta ostaviti da se synca a sta ne
nekako sam namjestio valjda prilikom instalacije da mi se 2 pc-a sync-aju, koristim isti kljuc na njima i isti email... sad kad na jednom pc promijenim wallpaper i n drugom se promijeni. kako da to iskljucim ili bar da odlucim sta ostaviti da se synca a sta ne
Podesi Accounts -> Sync your settings.
Sada sam uključio računalo i sve ikonice su mi bile na ljevoj strani,
kada pojedinuikonicu premjestim na željeni položaj unutar Desktop površine te odaberem "refresh" ona se ponovno vrati na ljevu stranu....
zna li netko u čemu je caka, eto to mi se danas prvi puta desilo...
kada pojedinuikonicu premjestim na željeni položaj unutar Desktop površine te odaberem "refresh" ona se ponovno vrati na ljevu stranu....
Nisi jedini, par njih je prijavilo to vec - KLIK
Ekipa, kupio sam SSD, sad me zanima kako bezbolno premjestiti windoze sa HDD-a na SSD?
Bilo kojim od hrpetine alata za kloniranje diskova... Od MiniTool Partition Wizarda (free) na dalje...
Naravno kao i većina ovdje, dobio sam win10 besplatno i upravo ga skidam. Da li se isplati preći sa win7 na win10? Kakvu podršku ima za igre?
Naravno kao i većina ovdje, dobio sam win10 besplatno i upravo ga skidam. Da li se isplati preći sa win7 na win10? Kakvu podršku ima za igre?
ma kakvi,ništ koristi,samo cod2 radi ostalo ništa

Imam jedan problem, pa ako netko može pomoći.
Naime, ne mogu otvoriti start, search, te ostale ikone u taskbaru, ( zvuk, wi fi, new notification.....).
Ikone browsera, windows explorera reagiraju.
Molio bih za pomoć, hvala.
Dali ima tko problem s ovim update?
LINK- mozes skinuti nadogradnju sa ove stranice,nakon toga nestane greska (error).
...kod mene ista situacija...

...ali s obzirom da ne koristim IE ne zamaram se puno s tim...
Ma ni ja ne koristim IE, ali me nerviralo svaki put dok vidim ERROR :D haha
Ovo sto se tebi desava, vezano za Bitlocker, mi je nepoznato.
Imam jedan problem, pa ako netko može pomoći.
Naime, ne mogu otvoriti start, search, te ostale ikone u taskbaru, ( zvuk, wi fi, new notification.....).
Ikone browsera, windows explorera reagiraju.
Molio bih za pomoć, hvala.
Ima brdo tema na netu. Pokušaj slijediti upute na svoju odgovornost. Meni je pomogao tek restore from backup :/
...
par puta klikni Retry.
meni je isti error code bio za Cumulative Security update od prije par dana. Mislim da mi je prošao tek nakon nekoliko retry-a (ne sjećam se više točno koliko sam puta stiskao).
Uglavnom nebitno, pusti i odradit će evenčuali.
dal se nekome dešava opisana situacija kao i meni i kolegi s foruma,
imali način kako to ispraviti.....
Probajte obrisati icon cache pa neka Windows napravi novi.
The Iconcache.db file is located here:
c:\users\[user-name]\AppData\Local\
By default system files are hidden, so if you haven't already, you need to go Control Panel | Folder Options and on the Viewtab under Hidden files, folders, or drives set the radio button next to "Show hidden files, folders, and drives".
Save all current work and close all desktop applications before performing the following steps.
1. Open Windows Explorer and navigate to the path shown above. Make Explorer full screen to cover all the desktop icons to make sure Windows doesn't access the icon cache to redraw the screen.
2. If you prefer, rename the Iconcache.db file to old_Iconcache.db file. You can always delete old_Iconcache.db after the new Iconcache.db file is created.
3. Windows keeps an active copy of Iconcache.db in RAM. So without closing or resizing Windows Explorer, select Start | Shut down. This will cause the icon cache in RAM to be lost.
Upon restarting, Windows will rebuild the Iconcache.db file. You should find that your desktop icons no longer randomly refresh and that your computer performs much better.
Ja koristim samo alate ugrađene u Windows ništa više.
Napisao sam nešto o tome na prethodnoj stranici: