jel bolji windows defender ili avast free?
i jel izasao dx 12 ako nije kad ce?
bitdefender free
bitdefender free
Meni je dovoljan Windows defender a jel bolji to je za didkusiju.
DX12 je izišao sa windowsima 10 samo šta nemaš nijednu igru koja ga podržava
Koje igre podrzavaju?
Koje igre podrzavaju?
pa još nijedna igra nije izašla koja podržava dx12
evo reinstaliral tako da mi sve sacuva i sada radi start,ali odmah nakon instalacije novi problemi,nije bilo windows storea,pa mi nije htjelo uci u moj account makar su bili svi podaci tocni,resetirao se dva puta sam tijekom gledanja po googleu bez razloga....sve si vise mislim da se vratim na sedmicu,ovo vise nije izdrzljivo...
Rekao sam ti već...ili čista instalacija ili vraćanje slike sustava, treće nema! Na žalost, opet sam popušio žuti karton zbog "vrijeđanja" windowsa 10!
ne znam dali je vec bilo ali dosle su retail verzije na usb sticku
http://www.links.hr/?naziv=microsoft-windows-10-pro-32-bit-64-bit-engleski-retail-usb-fqc-08789&option=artikl&id_artikl=250.110.107
http://www.links.hr/?naziv=microsoft-windows-10-home-32-bit-64-bit-engleski-retail-usb-kw9-00017&option=artikl&id_artikl=250.110.106
isplativo ili ne?
To sam čekao, e sad, home user sam a opet ne želim da mi windowsi sami instaliraju apdejte bez mog odobrenja a to je pro verzija
neznam..što vi preporučate? Koje sve nedostatke u praksi ima home verzija?
Dali je itko imao problem sa ovim " žutilom " lol....
I naravno pokusao sam kopirati crack u jednu igru , i pise da nemam dopustenja od administatora... lol
Inace juce navece, je bilo sve ok .... PC nisam gasio skidao sam neke stvari i ujutro kad sam se probudio samo zutilo to vidio ...
odi na personalizaciju i promjeni boju jer vidim da su ostale ikone u boji kojoj trebaju biti.
Dali je itko imao problem sa ovim " žutilom " lol....
Ako ti je ''glavna boja'' žuta, takva je i većina tileova.
bravo ja ! .... ispricavam se na glupom pitanju ! i hvala
E pogledaj komentare...ahahahahaha...
Uradio sam "sfc /scannow" na Win.10 Pro x64 te mi je pronašlo neke greške koje nije uspio popraviti.
Jel zna netko o čemu se točno radi?
Uradio sam "sfc /scannow" na Win.10 Pro x64 te mi je pronašlo neke greške koje nije uspio popraviti.
Samo onak nabrzinu pogledano: ''MicrosoftEdge....'' i ostali ''Metro'' problemi se popravljaju sa ''DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth'' U CMD-u ili PowerShellu.
Dvije bezvezne komande koje meni nikad ništa nisu uspjele popraviti. Gubitak živaca i vremena.
Dvije bezvezne komande koje meni nikad ništa nisu uspjele popraviti. Gubitak živaca i vremena.
Dvije vrlo korisne komande koje rade svoj posao. Ne lupetaj bezveze.
Opet vrijeđaš. Ne lupetam bezveze nego govorim iz iskustva kojega imam daleko više nego ti. Nisam puno puta imao potreba posegnuti za tim komandama, bar na svojim računalima, ali eventualni problem nisu mi riješile nikada...
"Ja sam sa kompjuteri od osamdestreće"
Lupaš bezveze. Meni je sfc puno puta spasio windowse kad bi neki driver (ATI) odlučio krenuti u pohod. Isto se odnosi na DISM repair koji mi je pomogao na jednom PCju oko raspadanja DX aplikacija.
Ako tebi ne radi, ne znači da je alat beskorisan. Ako tebi ne radi, odmah je smeće i nepotreban?
"Ja sam sa kompjuteri od osamdestreće"
Svaka čast!
@BlackMon @Sum_of_all_fears
Stvarno je nebitno tko se i koliko "razumije u kompjutere"
Ono sto je bitno jeste da ste vi vec veterani ovog foruma i morate sluziti za primjer ostalima. Zato, on topic i dosta je svade!
Hajde, obrisite suze i vratimo se nastavi. Vi sa zadnje klupe prekinite se smijati!
A da ni sam ne znaš šta...Ipak je PC Expert jedini pravi i ozbiljni forum na ovim prostorima, dok je ovo nalik na dječje zabavište! Zbogom i dobro mi stojte!
A da ni sam ne znaš šta...Ipak je PC Expert jedini pravi i ozbiljni forum na ovim prostorima, dok je ovo nalik na dječje zabavište! Zbogom i dobro mi stojte!
Pa ne znam...jel to grijeh?
Nismo svi stručnjaci za svako područje informatike! ( dobro, možda ti jesi )
Meni je bitno da mi je problem riješen a šta je točno bilo to ne znam ( ili moram znati da bi mogao postati na ovom forumu? )
nakon upgrade win 10 na 8.1 od 29.7.2015
vrijeme je za čistu instal,win 10 je aktiviran
gdje pronači key,kojim ću aktivirati čistu instal
A što se dogodi kad moraš reklamirat mbo kao ja prije par dana? ne mislim opet stavljat svoj genuine 8.1 pa onda opet cenku na novo. ima kakvo drugo rješenje. mislio sam da će mi radit možda key od 8.1 originala ali k*tanac.
nakon upgrade win 10 na 8.1 od 29.7.2015
vrijeme je za čistu instal,win 10 je aktiviran
gdje pronači key,kojim ću aktivirati čistu instal
Ako češ mijenjati hardweraj onda probaj do ključa sa OVIM ( nisam testirao pa ne znam iz prve ruke )
Pozz zanima me na mail Sam dobio ponudu za install Windows 10 kao da je free I da mi ostaju svi podatci pa me sad zanima u cemu je caka kod toga?
BTW nemam origigi win sada pa nezz oce li to sve raditi adekvatno I dali mi se to uopce isplati?
Pozz zanima me na mail Sam dobio ponudu za install Windows 10 kao da je free I da mi ostaju svi podatci pa me sad zanima u cemu je caka kod toga?
BTW nemam origigi win sada pa nezz oce li to sve raditi adekvatno I dali mi se to uopce isplati?
Okači nam sliku sistema ( cntrl panel/sistem )