Windows 10 - općenito izdvojena tema

poruka: 15.413
|
čitano: 3.903.685
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
16 godina
neaktivan
Re: Windows 10 - općenito
mrakky kaže...

kaj velite da se napravi nova tema tema za insidere?

ak ste za nek nekio napravi temu za insider preview.

Pa otvori temu onda! Valjda znaš kak se to radi!

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
17 godina
kizo2703 kaže...
mrakky kaže...

kaj velite da se napravi nova tema tema za insidere?

ak ste za nek nekio napravi temu za insider preview.

Pa otvori temu onda! Valjda znaš kak se to radi!

napravljeno, sam nek admini zakelje gore.

sry na offtopic

mrakky
16 godina

BlackMoon kaže...

A šta ja trubim već danima i na žalost, samo mi se lupaju TD-i? Drži se RTM-a i budi zadovoljan da ti sve radi. MSu bi bilo bolje da rješava tisuće iritirajućih i korisnicima nerješivih bugova, nego da se bave izgledom. Instalirao sam svojevremeno i Sedmicu i Osmicu čim bi izašle i radile su više manje normalno. Ovo što su napravili s win10 je neviđeno još od Windowsa ME. Eto, imam sreću da mi bar na glavnom računalu sve radi kako treba i suosjećam s onima koji imaju problema, jer znam kako im je...Čitao sam malo po stranim Forumima....za problem s zbrikanim start menijem i appsovima NEMA POMOĆI. Nikakav sfc /scannow, DISM repair i ostale ms gluposti koje pojedinci ovdje forsiraju ne mogu riješiti ovaj problem, zato obvezno radite sistemski backup dok vam još sve radi, jer vas u protivnim čeka clean install i sve nanovo.

Ti si care profulao temu, imaš Windows 8.1 a pričaš o Windowsu 10? Što zapravo radiš ovdje? Ja sam od službenog datuma na jedno 50-tak računara instalirao 10-tku, nitko nikakvih problema, onih par i koji su se pojavili riješio sam zahvaljujući ovdje navedenim iskustvima (da onim prvim do neke 30-te stranice dok se još o Realteku pričao).

Hoćeš moja iskutva? Pažljivo slušaj!Na jedinom i nativnom i poslovnom računaru (smatraj ga 3 u 1) Windows 7 RTM nikada u živtu nisam vidio.. bio sam na beti sve do pojave prve alfa verzije 8-ce, (prije beta 7-ce bio je Windows Server 2003) od tada Consumer Previw pa na Release Preview sve do Windwos Blue ili kako se zvao prva beta 8.1, sada na Insider Preview Evaluation Copy. Build 10525.. Dakle gotov proizvod nisam skoro nikada imao u zadnju deceniju dana. I? Je li mi šta fali, što bi rekli jesam li umro od gladi? Nisam.. sve radi, baš sve, što ne radi namučim se daproradi i kasnije to kroz znanje naplatim.

Zato i jesmo tu. Tehnički forum oko IT-a a ti hoćeš Windowse na Hrvatskom. Razumijem te i poštujem zahtjev ali i ti razumi da je jezik IT-ovaca Engleski, sad je i uvijek će biti. Cisco CCNA ispit se polaže samo na 2 jezika. Engleski i Japanski (valjda su ovaj drugi i napravili jer su im brzine odavno prešle 2/2Gbps)

Zatim: Važno! Ovo nije tehnička podrška, službeni naziv jeste 'Windows 10 - općenito', nekad se zvao 'Windows 10 - dojmovi i problemi' a slobodno ga smatraj "Windows 10 za Insidere', jer ja kao što rekoh neću gubiti vrijeme na pitanja "zašto su mi se tipke izlizale odjednom kada je došao Windows 10"

Ja sam opisao kako riješiti muku s AMD-ovim driverima valjda je isto i sa Nvidiom, ali nisam dobio niti jedno hvala niti jedan TU (da makar TD sam dobio), pa se ne bunim nego šutim i svjestan sam kakvu igru igram i u šta se upuštam. Meni godi.

Zanimljivo. Jako jako zanimljivo: "Tik, tak - dobar, loš Windws, po vama 8/8.1 nije valjao, 10-tka zlato - što se desi? Ti kažeš da trubiš o nečemu danima, ja trubio da je 8-ca najbolje što se napravilo ikada iz Redmonda (tek Server 2012 R2).. prekretnica ili apsurd da na istoj mašini imaš stroj koji radi brže i što je najvažnije: troši manje struje i zbog toga sam dobijao TD-ove kada sam govorio o enegetskoj efikasnosti i da se svakom laptopu nadograđen sa 7 na 8/8.1 vrijeme autonomije baterije poboljšala za minimum 20%.. ali kada ja hoću da dobijem prave TD-ove ja ovako kažem:

AMD je teško sra*je, nikad  i ni za kakave pare više neće u moj računar. Hell yeah! 

12 godina
Envy kaže...

Ti si care profulao temu, imaš Windows 8.1 a pričaš o Windowsu 10? Što zapravo radiš ovdje? Ja sam od službenog datuma na jedno 50-tak računara instalirao 10-tku, nitko nikakvih problema, onih par i koji su se pojavili riješio sam zahvaljujući ovdje navedenim iskustvima (da onim prvim do neke 30-te stranice dok se još o Realteku pričao).

Hoćeš moja iskutva? Pažljivo slušaj!Na jedinom i nativnom i poslovnom računaru (smatraj ga 3 u 1) Windows 7 RTM nikada u živtu nisam vidio.. bio sam na beti sve do pojave prve alfa verzije 8-ce, (prije beta 7-ce bio je Windows Server 2003) od tada Consumer Previw pa na Release Preview sve do Windwos Blue ili kako se zvao prva beta 8.1, sada na Insider Preview Evaluation Copy. Build 10525.. Dakle gotov proizvod nisam skoro nikada imao u zadnju deceniju dana. I? Je li mi šta fali, što bi rekli jesam li umro od gladi? Nisam.. sve radi, baš sve, što ne radi namučim se daproradi i kasnije to kroz znanje naplatim.

Zato i jesmo tu. Tehnički forum oko IT-a a ti hoćeš Windowse na Hrvatskom. Razumijem te i poštujem zahtjev ali i ti razumi da je jezik IT-ovaca Engleski, sad je i uvijek će biti. Cisco CCNA ispit se polaže samo na 2 jezika. Engleski i Japanski (valjda su ovaj drugi i napravili jer su im brzine odavno prešle 2/2Gbps)

Zatim: Važno! Ovo nije tehnička podrška, službeni naziv jeste 'Windows 10 - općenito', nekad se zvao 'Windows 10 - dojmovi i problemi' a slobodno ga smatraj "Windows 10 za Insidere', jer ja kao što rekoh neću gubiti vrijeme na pitanja "zašto su mi se tipke izlizale odjednom kada je došao Windows 10"

Ja sam opisao kako riješiti muku s AMD-ovim driverima valjda je isto i sa Nvidiom, ali nisam dobio niti jedno hvala niti jedan TU (da makar TD sam dobio), pa se ne bunim nego šutim i svjestan sam kakvu igru igram i u šta se upuštam. Meni godi.

Zanimljivo. Jako jako zanimljivo: "Tik, tak - dobar, loš Windws, po vama 8/8.1 nije valjao, 10-tka zlato - što se desi? Ti kažeš da trubiš o nečemu danima, ja trubio da je 8-ca najbolje što se napravilo ikada iz Redmonda (tek Server 2012 R2).. prekretnica ili apsurd da na istoj mašini imaš stroj koji radi brže i što je najvažnije: troši manje struje i zbog toga sam dobijao TD-ove kada sam govorio o enegetskoj efikasnosti i da se svakom laptopu nadograđen sa 7 na 8/8.1 vrijeme autonomije baterije poboljšala za minimum 20%.. ali kada ja hoću da dobijem prave TD-ove ja ovako kažem:

AMD je teško sra*je, nikad  i ni za kakave pare više neće u moj računar. Hell yeah! 

Čini se meni da si ti profula temu jer on je insider odavno i ima Win 10 i otkud ti ideja da priča bez pokrića. 

Činjenica je da Win10 poslije nadogradnje zna radit podosta problema i da si ih toliko instalira zna bi to, a isto tako poslije čiste instalacije rade ka podmazani.

AMD driveri su odlični i nisam s njima ima nikad, ama baš nikad problema.

Ti imaš predpotopni hardver pa valjda zato i imaš problema sa driverima, alo ovo je 2015. godina i tvoja grafa je tribala u mirovinu odavno a ti očekuješ da se netko trudi oko njenih drivera.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
12 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Nakon upgradea sa win 7 na win 10 znatno mi se smanjio slobodan prostor na SSDu na kojem su mi winsi.. Jel ima neki nacin da pocistim taj visak datoteka sto su stvorene ili?

0 0 hvala 0
16 godina

Isplativo ako pare sa njim zarađuješ. Kao i sa svakim alat Windows je alat i to sistemskok karaktera. (Primjer: neko kupi Nikonca entry level 3100 slika (kao moj prijatelj) na dvije kafane, za 4 mjeseca ga otplatio. Ne pada mu na pamet uzet nešto tipa Full Frame i sl.

Arendelle kaže...
nicky.sl kaže...

neisplativo dok god ih besplatno dijele svima (i njima).Tako da mi ne pada na pamet kupovat nesto dok to mogu besplatno dobit a vi koji imate viška novca pošaljite ga meni ja znam šta bi s njim (sigurno nebi kupova besplatni softver)

A gle, u teoriji je Windows 10 besplatan samo za vlasnike legalne kopije Windowsa 7/8.1. To znači da nisu besplatni svima. :)

Čuvena rečenica: "Windowsi su besplatni ako se snađeš" Snađeš ne znači.. piratuješ nego instaliraš primjerice Windows Enterprise Evaluation.

Ratohnhake:ton kaže...

Pozdrav, upravo sam instalirao Windows 10 i zanima me koji media player koristite za glazbu jer nema WMP-a na ovome.

Nema WMP ali ima možda čak i bolju muzičku stvarčicu: Groove Songs, možeš čak i hvatati glazvu sa svog OneDrivea, kod mene evo hvata

Groove Music Groove Music

Ali ti je moj savjet da skineš isti onaj player koji se koristi još od prije 20 godina još od Windowsa 95, naravno u zadnjoj verziji ali sa klasik skinom (ipak ga nećeš geldati,glazva se sluša) i postaviti equaljzer na Full Bass and Trable.

Winamp iz doba Windowsa 95 Winamp iz doba Windowsa 95

galinjo24 kaže...

Winamp forever

Ili Foobar ili Aimp za malo naprednije.. Foobar prije svega, ali potrebuje Winamp za generičke Equalajzere.

10 godina
odjavljen
nicky.sl kaže...
Ti imaš predpotopni hardver pa valjda zato i imaš problema sa driverima, alo ovo je 2015. godina i tvoja grafa je tribala u mirovinu odavno a ti očekuješ da se netko trudi oko njenih drivera.

Daj ne seri. To je kartica koja je sasvim dovoljna za sve korisnike koji ne igraju igre, a mogla bi čak poslužiti i za neke nezahtjevne igrače nešto starijih igara. Ne pada svima novac s neba pa da mogu mijenjati potpuno funkcionalan hardver zbog toga što se AMD-u ne dâ raditi upravljački program. NVIDIA doista uredno podržava i starije kartice.

bolje.hr - Bolje je hrvatski!
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2015 21:41 (Arendelle).
12 godina
Avicii1 kaže...

Nakon upgradea sa win 7 na win 10 znatno mi se smanjio slobodan prostor na SSDu na kojem su mi winsi.. Jel ima neki nacin da pocistim taj visak datoteka sto su stvorene ili?

Izbriši windows.old mapu

12 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Ocu izgubiot programe i sve ostalo??

0 0 hvala 0
12 godina
Arendelle kaže...
nicky.sl kaže...

Daj ne seri. To je kartica koja je sasvim dovoljna za sve korisnike koji ne igraju igre, a mogla bi čak poslužiti i za neke nezahtjevne igrače nešto starijih igara. Ne pada svima novac s neba pa da mogu mijenjati potpuno funkcionalan hardver zbog toga što se AMD-u ne dâ raditi upravljački program. NVIDIA doista uredno podržava i starije kartice.

Mala pazi na jezičinu nismo mi skupa ovce čuvali.

Jedno su starije kartice a drugo predpotopne

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2015 21:45 (nicky.sl).
12 godina
Avicii1 kaže...

Ocu izgubiot programe i sve ostalo??

Disk cleanup rješava to i nećeš izgubit programe

12 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Disk cleanup mi nazalost samo 550 megabajta pocisti, znaci ako izbrisem windows.old gubim programe.. kakvo sranje, moram onda nanovo windows 10 insttalirat, ovi upgradeovi su fusarenje

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
nicky.sl kaže...

Mala pazi na jezičinu nismo mi skupa ovce čuvali

Ovo je internetski forum. Ne marim jesi li stariji ili mlađi od mene. Ako si stariji... ha, budi tužan što sam ja mlađa, što da ti kažem. Nitko ne može zaslužiti moj respekt samo činjenicom da je stariji. Mogao bi pokušati time da komentiraš sadržaj mog odgovora, a ne način na koji sam ga iznijela. Postoji stanovit sustav psovki kojim se lingvisti već neko vrijeme bave, a ovaj daj ne seri mogao bi se opisati kao obična fraza, poštapalica... Nikako ne neka uvreda zbog koje bi trebao reagirati.

EDIT - Kartica s kraja 2008. nije pretpotopna. NVIDIA podržava dosta starije kartice, koliko sam uspjela vidjeti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2015 21:47 (Arendelle).
12 godina
Avicii1 kaže...

Disk cleanup mi nazalost samo 550 megabajta pocisti, znaci ako izbrisem windows.old gubim programe.. kakvo sranje, moram onda nanovo windows 10 insttalirat, ovi upgradeovi su fusarenje

Odaberi "Clean up system files" i zabilježi sve

12 godina
Arendelle kaže...
nicky.sl kaže...

Mala pazi na jezičinu nismo mi skupa ovce čuvali

Ovo je internetski forum. Ne marim jesi li stariji ili mlađi od mene. Ako si stariji... ha, budi tužan što sam ja mlađa, što da ti kažem. Nitko ne može zaslužiti moj respekt samo činjenicom da je stariji. Mogao bi pokušati time da komentiraš sadržaj mog odgovora, a ne način na koji sam ga iznijela. Postoji stanovit sustav psovki kojim se lingvisti već neko vrijeme bave, a ovaj daj ne seri mogao bi se opisati kao obična fraza, poštapalica... Nikako ne neka uvreda zbog koje bi trebao reagirati.

EDIT - Kartica s kraja 2008. nije pretpotopna. NVIDIA podržava dosta starije kartice, koliko sam uspjela vidjeti.

Nije predpotopna ali je starija od tebe  .

12 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...
Avicii1 kaže...

Jesam, pocistilo mi je 500 mb

10 godina
odjavljen
nicky.sl kaže...

Nije predpotopna ali je starija od tebe  .

Gle, što god ti rekao, zaista jest licemjerno da AMD službeno ne podržava Windows 10 na karticama generacije HD 4xxx i starijima jer su te kartice sasvim dovoljne za većinu korisnika računala, a jedna slabija HD 4xxx kartica nije za uredski rad ništa lošija od neke slabije HD 7xxx kartice. I jedna i druga će sučelje iscrtati brzo i bez problema, a državni će službenici moći igrati svakakve varijatne pasijansa i belota. :)

Morate shvatiti da nisu svi igrači računalnih igara. Velikom broju ljudi bi, kad bi za takve kartice bilo upravljačkih programa, dovoljne bile i kartice s početka ovog desetljeća.

12 godina
Avicii1 kaže...
nicky.sl kaže...
Avicii1 kaže...

Jel ti izbrisana windows old mapa ?

16 godina
neaktivan
Avicii1 kaže...

Ponovi i klikni na ''Clean up system files'', stavi kvačice na sve stavke.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2015 22:01 (kizo2703).
12 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Evo uspio sam ,45 gb mi je pocistilo.. Ocito je neki bug, 5 put sam selektrirao i svaki put me izbacivalo

2 0 hvala 0
16 godina
nicky.sl kaže...
Envy kaže...

* * *

Čini se meni da si ti profula temu jer on je insider odavno i ima Win 10 i otkud ti ideja da priča bez pokrića. 

Činjenica je da Win10 poslije nadogradnje zna radit podosta problema i da si ih toliko instalira zna bi to, a isto tako poslije čiste instalacije rade ka podmazani.

Aaa.. tu se pališ dakle.. Pa kako ću imati problema u novom Buildu kada imam driver iz 2006-te (i to Microsoftov generički driver nikakav AMD-ov) za grafičku iz 2008-me. Ja dakle nemam problema sa driverima jer ih i nemam osim na Windowsu 8 (ne i 8.1) kao i na Buildu TH2_10525 (uz malo magije) Zanimljivo ista grafulja HD 5670 sa isto količine rama i sa 3% poboljšanja ma uredne drivere a moja - nema.

A sada mi objasni ovu stvar i ne bježi sa foruma niti piši išta drugo dok mi ne objasniš: Zašto se AMD ne bi trudio oko HD 4670 sa 1 GB DDR3 RAM-a koji Haerdwrski na svoja pleća renderira dva 1080p videa paralelno na dva monitora + čak je GPU prepoznat od strane Photoshopa, Microsoft Offica, Internet Explorera (da, IE 11 grafički iscrava GPU) i preko DVI-a ima podršku za QHD monitore?

Evo ti i paljenje ranog Builda 10-tke ako si propustio:

OK, ja se ispričavam liku ako sam ga povrijedio da je profulao forum, ako je Insider već neko vrijeme.. ali ako vidite da vam ne ide nešto iz prve, druge pa iz stote.. zar nije vrijeme da odustane?

Sad lijepo objašnjavaj zašto ja moram mjenjati HD 4670! (za koju sam kupi pasivni Artic Cooling hladnjak da zuji 0 db(A)

12 godina
Envy kaže...
nicky.sl kaže...
Envy kaže...

* * *

Aaa.. tu se pališ dakle.. Pa kako ću imati problema u novom Buildu kada imam driver iz 2006-te (i to Microsoftov generički driver nikakav AMD-ov) za grafičku iz 2008-me. Ja dakle nemam problema sa driverima jer ih i nemam osim na Windowsu 8 (ne i 8.1) kao i na Buildu TH2_10525 (uz malo magije) Zanimljivo ista grafulja HD 5670 sa isto količine rama i sa 3% poboljšanja ma uredne drivere a moja - nema.

A sada mi objasni ovu stvar i ne bježi sa foruma niti piši išta drugo dok mi ne objasniš: Zašto se AMD ne bi trudio oko HD 4670 sa 1 GB DDR3 RAM-a koji Haerdwrski na svoja pleća renderira dva 1080p videa paralelno na dva monitora + čak je GPU prepoznat od strane Photoshopa, Microsoft Offica, Internet Explorera (da, IE 11 grafički iscrava GPU) i preko DVI-a ima podršku za QHD monitore?

Evo ti i paljenje ranog Builda 10-tke ako si propustio:

OK, ja se ispričavam liku ako sam ga povrijedio da je profulao forum, ako je Insider već neko vrijeme.. ali ako vidite da vam ne ide nešto iz prve, druge pa iz stote.. zar nije vrijeme da odustane?

Sad lijepo objašnjavaj zašto ja moram mjenjati HD 4670! (za koju sam kupi pasivni Artic Cooling hladnjak da zuji 0 db(A)

Moraš kupit noviju grafu zato što je AMD u kur.u i neznaju pružit podršku ni novijim proizvodima a kamoli starim DX10 grafama.

16 godina
neaktivan
Envy kaže...
Zašto se AMD ne bi trudio oko HD 4670 sa 1 GB DDR3 RAM-a koji Haerdwrski na svoja pleća renderira dva 1080p videa paralelno na dva monitora + čak je GPU prepoznat od strane Photoshopa, Microsoft Offica, Internet Explorera (da, IE 11 grafički iscrava GPU) i preko DVI-a ima podršku za QHD monitore?

Drivera za HD 4XXX seriju (osim generičkih MS-ovih) nije bilo ni kad je izašla RTM Osmica, prema tome, znal si dobro na čemu si.

Ako si u jedamput u 5 godina ne možeš priuštiti jednu noviju grafičku,, kog vraga se uopće buniš?

Ma, on je Insider ko i moja pokojna baba! Obični troll!

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2015 22:13 (kizo2703).
16 godina
Arendelle kaže...
* * *

Morate shvatiti da nisu svi igrači računalnih igara. * * *

Ne shvaćaju. Kada sam uletio u raspravu oko AMD-a rekli su mi (nema njih ovdje ali nađe se pokoji) pazi ovo: da se idem igrati sa svojim novim Windowsima!

Ma sad pričam kartica je sila. Poslije GeForce 2 MX možda zaltna koka AMD-a. Sapphire proizvođač. MPC-HC H/W renderira 2 (slovima dva) 1080p filma - paralelno. Svi programi koji zahtjevaju GPU renderiranje je prepoznaju naravno ali u Sistemu koji je podržana (Dakle 8 ali ne i 8.1).

A i za igre nije loša, ne nove ali Postoji li bolja stretegija od World in Conflicta? Na mom 17" monitoru imam 60 fps-ova sa svim max detaljima i onih MSAA i AA kako se već zovu nisam igre poigrao ne pamtim. 

Banished najbolja strategja svih vremna (baš za razvijanje mozga) ide i do 100 fps sve živo po uključeno MSAA, AA do maximuma. Razbibriga kada su tu neka dječurlija Race Drive: GRID leti na 50 fpsova, sve uključeno i to je radilo dok sam imao Sony 21" CRT reze 1600x1200.

Ali šu*ci iz AMD-a odlučili su je radi 10 MB koda (a isiti CCC paket teži oko 300 MB) izbaciti svu podršku i ubaciti ju u Legacy a isti njen nasljednik 5670 ima 2-4$ max poboljšanja u igrama. A šta je sa HD 3850 koji samelje moju kada su igre u pitanju.

OnTopic:

Da ne idem u Off spomenut ču samo da je TH2_10525 donio najnovije drivere WDDM 1.3 i pretvroio moju 10.1 DirectX grafčku u 11.1 (iako na kutiji stoji velikim slovima DirectX 10.1) a Windowsi  TH2_10532 najosnovnije generičke drivere.. Možda je MS kriv ko zemlja što ne nudi opcije ali AMD-u ću da psujem sve po spisku!

10 godina
odjavljen
kizo2703 kaže...

Drivera za HD 4XXX seriju (osim generičkih MS-ovih) nije bilo ni kad je izašla RTM Osmica, prema tome, znal si dobro na čemu si.

Ako si u jedamput u 5 godina ne možeš priuštiti jednu noviju grafičku,, kog vraga se uopće buniš?

Bilo je upravljačkih programa za RTM Osmicu. Za 8.1 nije. Što se tiče kupnje nove grafičke kartice, bespredmetno je o tome uopće raspravljati. Zašto kupovati novu ako i stara potpuno odgovara svim potrebama korisnika? Kartica iz serije HD 4xxx koja je bila na dnu ponude nije slabija od kartice iz serije HD 5xxx koja je također bila na dnu ponude.

16 godina
nicky.sl kaže...
Envy kaže...
* * *

Moraš kupit noviju grafu zato što je AMD u kur.u i neznaju pružit podršku ni novijim proizvodima a kamoli starim DX10 grafama.

E bravo, to sam čekao. Zato to ja volim reći jednosavnijim riječnikom: AMD je smeće i malo popirit vatru, nadam se da nema ljutnje.

kizo2703 kaže...
Envy kaže...
Zašto se AMD ne bi trudio oko HD 4670 sa 1 GB DDR3 RAM-a koji Haerdwrski na svoja pleća renderira dva 1080p videa paralelno na dva monitora + čak je GPU prepoznat od strane Photoshopa, Microsoft Offica, Internet Explorera (da, IE 11 grafički iscrava GPU) i preko DVI-a ima podršku za QHD monitore?

Zorane crni, Driveri i kompletan paket za HD4xxx postoje za Windows 8 ali nekim čudom izbacili su podršku za Windowsu 8.1.

A istim onim principom kojim sam objasnio prije 10-tak stranica te drivere sa Windowsa 8 u TH_10525 rade kao i na Windosu 8 čak i CCC funkcioniše (puni, ne samo za moj AMD CPU) kao i zvuk kroz HDMI BEZ CCCšto je prije bilo nezamislivo, vjerojatno uz malo truda proradili bi na TH_10532, ali nije mi se danas dalo.. Sutra ću uz Nescafé prihvatiti se i tog izazova.

Ovog trenutka ne mogu AMD-ovu Support stranicu da otvorim. Nevjerojatno. I nije stvar u tome da li si mogu pruštiti novu karticu u ne 5 nego prkeo 7 godina, i šta da priuštim GeForce 210 ili GeForce 630? Pruštio sam si mnoge stvari za koju jdenu od tri slvova ako kažem reći će evo ga hvali se.. ali do juče sam sanjao o SSD-u, slučajno dođe 120 GB pa preok noći 240 GB.

Ali sjećam se k'o sada bijesa AMD-ovih (HD4xxx serija je još uvijek nosila ATI brand) korisnika kada su odlučili u najnovije cataliste izbaciti HD4xxx, i od tada tone AMD i treba da tone, neće mi ga biti žao niti minutu kao nitii Nokie kada konačno propadne.

Usput malo iskustva oko Groove Music, da se držimo teme (dosta od AMD-u gore je lik fino objasnio - ja zadovoljan odgovorom) koji dolati u 10-tci, barem ovom TH_10525 radi super, čk mi skida i screenshotove jer puno Soundtrackova ima, trenutno ide Atli Örvarsson - The Eagle od The Ninth Legion soundtracka. Lagano se slika (Cover slika CD-a predpostavljam) pomjera po ekranu a u Full Screenu preko cijeog ekrana (hvala dragom bogu na Dual Monitoru) i piše koja je sledeća i sl. Još ako naštimam EQ nije loš za Out of the Box proizvo.

16 godina
AMD ima podršku za više starih kartica za DX12 nego nVidia...just sayin
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
12 godina
Windows 10 - općenito

Da li možda ima nekih vijesti da će u narednim updateima staviti tabove u windows exploreru?

Znam da su govorili da ce staviti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zviznemte kaže...

Da li možda ima nekih vijesti da će u narednim updateima staviti tabove u windows exploreru?

Znam da su govorili da ce staviti.

Instaliraj QTTabBar koji ima Win 10 podršku... Ogroman, ali ogroman broj mogućnosti i raznog podešavanja...

Mislim da ni Microsoft neće napravit bolje tabove i opcije nego šta nudi ovaj plugin...

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2015 23:32 (doktor1).
16 godina
Mitch kaže...
AMD ima podršku za više starih kartica za DX12 nego nVidia...just sayin

U jednoj rečenici si strpao stare tj DirectX 9.0c - 10.1 grafičke kartice i DX12?! I još analiziraš nešto? Care svaka ti čast! Imaš pivu od mene kada se preko bare vratiš u Lipu Našu.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice