Pozdrav ljudi,
Imam jedan cudan problem, naime radi se o sljedecem:
Nakon instalacije windowsa (Windows 10 Pro 64-bit verzija) sve je naizgled u savrsenom redu, ali problem je kad naprimjer idem otvarat u my computer neke datoteke.. naime radi i to sve ok al se presporo otvaraju datoteke i to je ajmo rec manji problemcic ali ipak je iritantno s obzirom da svi toliko hvale brzinu novih windowsa s obzirom na prethodne verzije pa se pitam.. wtf? .. dakle, nisam odusevljen al ono, zadovoljan sam u globalu s novom 10-om..
takoder imam problema nakon instalacije igre (pro evolution soccer 2015) gdje igra radi super kad upalite prvi put prvi dan, stvarno bez greske sve.. cak i drugi dan opet odigrate par utakmica sasvim u redu i glatko sve, a onda tamo treci dan sve trza, lopta spora, ma katastrofa i totalno je neigrivo.. i tako svako malo zeza.. malo radi, a malo ne..(svi hvale poboljsanje u igrama u novim windowsima!?) ..dok je naprimjer na prethodnoj instaliranoj win 7-ici radilo bez problema svaki put.. Igra je 3 puta deinstalirana i ponovo instalirana i uvijek isto.. driveri su svi novi (cista nova instalacija windowsa, dakle, nije update s prethodnog windowsa)
Osim toga, sve radi u savrsenom redu, cak i druge igre rade skroz ok, makar ja tolko hvaljeno poboljsanje u performansama nisam toliko bas zapazio, al u principu sve radi normalno..
neki savjet mozda do cega bi moglo biti!?
Zahvaljujem!
Instaliraj windows 7