Kako namjestit da kad minimaliziram Edge da mi i dalje radi Youtube i sve što se vrti na Edgeu(recimo prijenos videa na YT)
Pročitaj ovo. Hm, taj Edge i nije baš tako ispoliran.
P. S. Minimalizirati i minimizirati nisu istoznačnice.
Kako namjestit da kad minimaliziram Edge da mi i dalje radi Youtube i sve što se vrti na Edgeu(recimo prijenos videa na YT)
Pročitaj ovo. Hm, taj Edge i nije baš tako ispoliran.
P. S. Minimalizirati i minimizirati nisu istoznačnice.
Cek sta se to ozbiljno dogada? hahaha
Dao sam sancu edgeu, nekih 3 dana, uredu je, ali kao prvo, spustim ga yt se pauzira, like wtf? Drugo, nije bas ispoliran za multitasking, na 12 aktivnih tabova je poceo stucat i jednostavno sam popi***o i osao na chrome natrag tamo i sa 20 sve uredno radi, ali svidja mi se dizajn, ima potencijala neka ga samo redovito updateu i malo slusaju nas obicne smrtnike i bit ce
Prave se autistični s tim Suspended modeom.
firefox i na ostalim a i na ovom, probao sam sve i svašta nisam toliki početnik vezano za računare ali ne uspijeva ništa
firefox i na ostalim a i na ovom, probao sam sve i svašta nisam toliki početnik vezano za računare ali ne uspijeva ništa
Ostaje ti pjevati borbene*. Ne u općepoznatom značenju borbene.
Inače, možda je nešto s certifikatima... Probaj iz Edgea npr.
Pozdrav,imam prob sa win 10,naime nmg otvorit niti jednu sliku,video,store pa cak ni weather,cudno da mogu edge...baca mi error...Hvala na odg
Izgleda da je nešto opako zaštekalo sa Storeom i aplikacijama koje se updateaju preko njega. Ažuriranja jednostavno zaglave i ne dozvoljavaju pokretanje aplikacije.
Meni je pomoglo ovo:
pokrenuti Command line kao administrator zatim unijeti slijedeće komande (red po red)
net stop wuauserv
move "c:\Windows\SoftwareDistribution" "c:\Windows\SoftwareDistribution.old"
net start wuauserv
zatim treba restartati Windowse i Modern aplikacije rade.
Hebem ih u dva sustava za download.
ne ide
Zelim napraviti update preko toolkita i kad skine mi kaze da nemogu sve sacuvati jer nije skinuta desetka u jeziku kljuca...kako da provjerim jezik kljuca da mogu instalirat i da sve sacuvam?
Imam problem tijekom bootanja.
Problem je crni ekran, i događa se samo kad prvo upalim kompjuter a onda monitor. I mogu onda palit-gasit monitor i šta ja znam šta ali ništa ne pomaže.
A kad prvo upalim monitor a onda kompjuter onda je sve uredu, ili bar dosad nisam naiša na problem.
To mi se događa tek otkako sam instalira Win 10, pa je valjda do toga. A i sjećam se da nam je profesor iz informatike u osnovnoj govoria da uvik prvo upalimo monitor pa onda kompjuter, ali i to mi nikad nije imalo logike.
Kad dodjem na bagov forum,dvije stvari uvijek vidim..Prva je da je uvijek u vrhu naslov topica, Windows 10 - dojmovi i problemi..Druga stvar je da,to valjda ocito nesto i govori-neispoliran OS iako dobrom broju ljudi radi dobro..vidim da se cesto koristi komandna linija,pa dobar broj forumasa mozda nauci i DOS OS
Što se tiće ključeva i aktivacije, promjene hardwarea itd... Windows 10 - problematika oko aktivacije.
Prave se autistični s tim Suspended modeom.
- stvar je u 'devicesima'.. i MSovom forsanju mobilne platforme na DE-PCju.. idiotarija, popravit će kao i Modern-Start.. kad juzerima do3.14zdi ili kad PR promjeni ploču (a mijenja je svako malo..).
btw, Srendelle je primjer kako muškarci više nisu dominantni u mnogim stvarima, još malo i sasvim nepotrebni..
Kako restorat bar na win 7??posto nmg vise nista,nema mi storea,edga,nista.niti taskbar ne reagira,mogu samo ici u windows explorer i u control panel,molim vas za malo pomoci,hvala vam
A ne moraš se sada ulizivati.
Kako restorat bar na win 7??posto nmg vise nista,nema mi storea,edga,nista.niti taskbar ne reagira,mogu samo ici u windows explorer i u control panel,molim vas za malo pomoci,hvala vam
Imam problem a da sad ne čitam 160+ stranica da vidim da li je netko ovo već imao, molim pomoć ako je moguće..
Windows mi ne pamti da sam isključio opciju da mi traži login kod svakog paljenja
Logiran sam sa svojim MS accountom i prilikom paljenja računala me uvijek traži password.
U User Accounts, pod Sing-in options mi je namješteno "When should Windows require you to sign in again" na NIKAD
Nakon što upišem pass odvede me na postavke da dodijelim defaultne programe za video, slike, calendar...
svaki put.
Ne razumijem
Također me neprestano pita za defaultni browser. Koristim FF i svaki put kad ga upalim mi izađe prozor sa porukom da FF nije defaultni browser i želim li da bude. Maknem onu kvačicu da me pita dvaki put i postavim FF kao defaultni no bez pomoći
Nikad nisam imao takvih problema sa W7 (W8 nisam nikad koristio)
Sta se desava ? Ako mislis na ovo gore napisano da ne radi yt kad se minimizira, meni radi dobro, na operi, firefoxu.
I jel sad sve štima? Inače napisao sam ti to još u 1. postu.. Ok, vjerojatno si previdio pošto sam unio naknadno koju minutu.
Itko? I dalje ne znam kako da dodam datum ispod sata
Znači ovo kaj je djigibao napisao ne radi? makni kvačicu s use small taskbar buttons
evo, nije mi vrag dao mira pa sam napravio upgrade sa sedmice
jedini zaheb bio je sa asusovim ai suit kojeg sam skinuo direkt s asusove stranice za moju matičnu, a koji nema 80 posto opcija koje sam ima prije - uključujući fan xpert bez kojeg su mi svi ventovi na maksimali
srećom na tavanu ima mjesta pa držim sve kutijice od komponenti - sa dvd-a od matične instaliram navodno isti ai suit i voila - sve opcije su tu
no, jedna me stvar izluđuje - hrvatski jezik operativnog sustava - jel postoji ikakva mogućnost za postaviti engleski za os, a da istovremeno zadržim hrvatske postavke za tipkovnicu i ostalo, ili barem da ima neka najava da će to omogućiti ubuduće?
Ides na opcije, vrijeme i jezik, pa regija i jezik i namjestis si engleski, zatim kliknes i dodas hrvatsku tipkovnicu a englesku izbrises. Nakon svega toga samo se relogiras.
hvala kolega, uopće se ne snalazim kad je hrvatski uključen kao jezik sustava
Imam problem a da sad ne čitam 160+ stranica da vidim da li je netko ovo već imao, molim pomoć ako je moguće..
Windows mi ne pamti da sam isključio opciju da mi traži login kod svakog paljenja
Logiran sam sa svojim MS accountom i prilikom paljenja računala me uvijek traži password.
U User Accounts, pod Sing-in options mi je namješteno "When should Windows require you to sign in again" na NIKAD
Nakon što upišem pass odvede me na postavke da dodijelim defaultne programe za video, slike, calendar...
svaki put.
Ne razumijem
Također me neprestano pita za defaultni browser. Koristim FF i svaki put kad ga upalim mi izađe prozor sa porukom da FF nije defaultni browser i želim li da bude. Maknem onu kvačicu da me pita dvaki put i postavim FF kao defaultni no bez pomoći
Problem sa FF riješen. I sa stranicom za postavke defaultnih programa.. Osjećam se ko debil :) U defaultnim programima je bio namješten Edge kao defaultni browser. Postavljanje Firefoxa kao defaultnog UNUTAR FF OPCIJA izgleda da ne "overridea" postavke u Windowsima. Zato me svaki put kad kliknem da F bude defaultni vodio na tu stranicu. Tamo sam namjestio također na FF i sad radi.
No još uvijek trebam pomoć sa ukucavanjem passworda svaki put prilikom logiranja
Run -> netplwiz
Run -> netplwiz
to je to. Hvala
nadogradio win 7 na 10 sve u redu..ruiknio mi laptop,uzeo novi,instalirao org.win7 i kako sad da ponovo nadogradim na 10...nema više ikone za rezervaciju
nadogradio win 7 na 10 sve u redu..ruiknio mi laptop,uzeo novi,instalirao org.win7 i kako sad da ponovo nadogradim na 10...nema više ikone za rezervaciju
Tocka 23 skini i uzivaj http://www.bug.hr/forum/topic/windows/windows-10-faq/226421.aspx
svaki put.
Ne razumijem
Problem sa FF riješen. I sa stranicom za postavke defaultnih programa.. Osjećam se ko debil :) U defaultnim programima je bio namješten Edge kao defaultni browser. Postavljanje Firefoxa kao defaultnog UNUTAR FF OPCIJA izgleda da ne "overridea" postavke u Windowsima. Zato me svaki put kad kliknem da F bude defaultni vodio na tu stranicu. Tamo sam namjestio također na FF i sad radi.
No još uvijek trebam pomoć sa ukucavanjem passworda svaki put prilikom logiranja
Boldano - U win 10 opcije asocijacije fileova aplikacijama (generalno) je otezano iz same aplikacije. Moguce je samo ako app pokrenes kao administrator.
imam problemčić koji sam imao i ranije na sedmici, no uspješno je bio riješen uz pomoć kolega na forumu, pa ako može pomoć i sada
dakle, uz monitor povremeno koristim i tv kojeg spajam na integriranu (monitor pak radi na nvidiji), a tv koristim za filmove i klincima za crtiće
problem je kako preusmjeriti zvuk crtića ili filma na tv, a da ja istovremeno imam ostale zvukove i dalje preko svojih zvučnika (primjerice da klinci gledaju tv i čuju zvuk na tv-u, a da ja istovremeno igram nešto i imam zvuk preko zvučnika ili slušalica)
tip: na sedmici su mi savjetovali da promjenim na playeru pod output - audio renderer i tamo bi postavio sa defoult na hdmi - čime bi zvuk filma ili crtića išao na tv, a meni bi sve ostalo išlo preko zvučnika
problem je sad što više nemam u tim istim postavkama mpc playera stavku hdmi nego deset drugih postavki audio renderera i niti jedna ne pušta zvuk na tv preko hdmi
jel tko zna rješenje?
btw. stavio sam i sliku navedenih postavki
svaki put.
Ne razumijem
hmm, probaj otiči u opciju pod account i tamo stavi da radiš lokalno u windowsima, mislim da će te tražiti da upišeš mail ili samo password i onda bi ti slijedeći restart bio bez pisanja passworda, znači dizanje lokalno sustava, kod mene je tako radilo, nevidim razloga da i kod tebe ne radi.
lp
Učinio kako ste mi rekli, pogasio opcije da se pali iz hibernacije, prošao kroz BIOS(i nisam našao navedenu stavku) i opet mi se pali iz hibernacije, a koliko vidim i iz sleep moda. Nakon nekih 20ak minuta se samo upali, bez ikakvog razloga :(
Što kaže „powercfg lastwake“?
Il još bolje startaj Event Viewer, tu ćeš vidjet što je i u koje vrijeme od uređaja upalilo komp.
U hibernaciju nisam još gasio računalo (zbog SSDa), a ova me rasprava potakla da pokušam sa sleep modom. I, ofkors, računalo se samo od sebe vratilo iz sleepa, a rezultati istraživanja uzroka su prikazani na slikama u prilogu.
Ukratko - Wake Source: Unknown