Windows 10 - općenito izdvojena tema

poruka: 15.413
|
čitano: 3.883.885
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
13 godina
neaktivan
Windows 10 - dojmovi, problemi

Što se tiče windows10 (kuc-kuc u drvo) jedino mi ne radi grafička na laptopu (Nvidia GT540M) a lampica za nju non stop svijetli ne može se ugasiti. Driver je 353.62 za windows10, od 29 prošlog mjeseca. Još da izbace kakav update da se i to sredi i ko bombona

Ah, gravity - thou art a heartless bitch.

0 0 hvala 0
12 godina

bas sam i ja to prije napisao morao sam traziti drivere za graficke na laptopu al isao sam device manager i update graphic driver i sam je pronasao sve potrebno na dell laptopu.

dal win 10 trosi vise baterije na laptopima?? sad mi je izdrzala baterija nekih 4 sata mozda a na win 8 mi je drzala malo prek 5 bez problema. uglavnom traje sat vremena manje al izmjerit cu to jos sutra tocno jos jednom.

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Re: Windows 10 - dojmovi, problemi
omomomomoomm kaže...

dal win 10 trosi vise baterije na laptopima?? sad mi je izdrzala baterija nekih 4 sata mozda a na win 8 mi je drzala malo prek 5 bez problema. uglavnom traje sat vremena manje al izmjerit cu to jos sutra tocno jos jednom.

Možda imaš uključen pogrešan Power plan. Treba ti Power saver ako želiš što dulje trajanje baterije.

bolje.hr - Bolje je hrvatski!
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.8.2015 16:36 (Arendelle).
15 godina
neaktivan

ma neee, kako jadno, sada sve radi, ali ne mogu scrollat preko ugrađenog touchpada na laptopu, a i ko da se strelica uspori kad je gonim tim touchpadom

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
kale_fotograf kaže...

ma neee, kako jadno, sada sve radi, ali ne mogu scrollat preko ugrađenog touchpada na laptopu, a i ko da se strelica uspori kad je gonim tim touchpadom

Ne gine ti instalacija najnovije verzije upravljačkog programa. Ili čekanje na izdavanje takve verzije, ako još ne postoji. ;)

15 godina
neaktivan
Arendelle kaže...
kale_fotograf kaže...

Ne gine ti instalacija najnovije verzije upravljačkog programa. Ili čekanje na izdavanje takve verzije, ako još ne postoji. ;)

a jučer koliko se sjećam normalno radio

16 godina
djigibao kaže...
Imsovcanin kaže...

zanima me jedna stvar, iako stavim shutdown kada gasim komp, kada ga palim uvijek mi pise poruka kao wait while waking up from hibernation ?!? :S dal je tako svima ili je to kod mene nesto drugacije podeseno

Pogledaj koja opcija ti je postavljena kod gasenja PC-a.

imam isto tako postavljeno, znaci onda sve stima bez obzira sto pise waking up from hibernation?

17 godina

Nisam dobio još notice za nadogradnju, da li mogu skinuti sa torenta pa nadograditi? imam original win 8.1.

0 0 hvala 0
15 godina
makopos kaže...

Nisam dobio još notice za nadogradnju, da li mogu skinuti sa torenta pa nadograditi? imam original win 8.1.

Napravi nadogradnju preko ovog programa...

http://www.microsoft.com/hr-hr/software-download/windows10

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.8.2015 17:50 (galinjo24).
12 godina
kale_fotograf kaže...
nicky.sl kaže...
kale_fotograf kaže...
Arendelle kaže...

Gle, kolega, nikad ne možeš biti siguran što može poći po zlu kad se radi ažuriranje umjesto nove instalacije. Možda drugi kolega nije kriv što mu se ovo događa - znala sam u ove dane viđati svakakve gluposti koje su posljedica nadogradnje, a ne nestručnog rukovanja.

Imam blagi feeling da sve nakon windowsa xp je od zla oca i gore matere

konkretno sad upalim komp i sve protekne u redu a prije ko na kurblu oće neće

Očito se ne sićaš ali XP je bio bugovit za popizjit i totalno neupotrebljiv do sp-a1 a imao je ukupno tri servis paka i preko deset godina konstantnog uređivanja stoga nije ni cudo da je izrasta u odličan OS.

ja ga od SP1 koristio, do tada windows 95 i windows 98 SE

Vidim ja da ti malo trolaš jel da ???

Tribalo bi to sankcionirat jer dosadija si i Bogu i vragu s tim tvojim komentarima.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
17 godina
neaktivan

Ljudi pomagajte

Imam problem sa administratorskim ovlastima mada je moj account podesen kao administratorski sa svim ovlastima a i dalje mi izbacuje gresku kada hocu kopirat na c disk.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.8.2015 19:38 (pavky).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Jel netko zna kako da ugasim Obiteljsku sigurnost ali bez da idem na MSovu stranicu jer mi onda WP Store kaka da moram imati to.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ima li kakav drugi način da odjebem windows 10 i vratim se na dobri stari windows 7, naime kad idem u settings i idem na recovery, nađem di je go back to windows 7 i kad kliknem get started daje grešku da mu fale neki fajlovi, a Windows.old folder je na C disku ne kužim spiku

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...

Jel netko zna kako da ugasim Obiteljsku sigurnost ali bez da idem na MSovu stranicu jer mi onda WP Store kaka da moram imati to.

Zašto bi to ugasio? Ne razumijem gdje je problem?

16 godina

U Control Panelu sam našao neku opciju koju prvi put vidim (od prelaska na 10ku), Auto Maintenance (pod Sec i Main.)....baš me zanima što radi, valjda čisti registry ili nešto

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Mitch kaže...

U Control Panelu sam našao neku opciju koju prvi put vidim (od prelaska na 10ku), Auto Maintenance (pod Sec i Main.)....baš me zanima što radi, valjda čisti registry ili nešto

Evo. Inače, bilo je toga i u 8/8.1.

17 godina
Imsovcanin kaže...
djigibao kaže...
Imsovcanin kaže...

zanima me jedna stvar, iako stavim shutdown kada gasim komp, kada ga palim uvijek mi pise poruka kao wait while waking up from hibernation ?!? :S dal je tako svima ili je to kod mene nesto drugacije podeseno

Pogledaj koja opcija ti je postavljena kod gasenja PC-a.

imam isto tako postavljeno, znaci onda sve stima bez obzira sto pise waking up from hibernation?

Stavi malo sliku da vidimo.

Mitch kaže...

Mislis na ovo sa slike?

Ako da, to je bilo i u Win 7/8

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
16 godina
Hvala, ali znaci garantirano to nisam imao na 8.1....pa valjda sam jedno dva tjedna proveo u Control Panelu kao u jednoj sobi, sve zivo radio nesto tamo i nikad naletio na to haha

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
11 godina

napravio upgrade i onda clean install...sve radi kao ura...nikakvih problema i čini mi se veoma dobro u zadnji 2h korištenja i igranja.

Nego, čini mi se da sam negdje pročitao da će Office možda biti besplatan za Win10 (e sad jel to bilo pisalo samo za mobitele i tablete, ne sjećam se), a i našao sam "get office" u start izborniku, pa ako ima itko kakvu informaciju neka me uputi u pravom smjeru :)

14 godina
odjavljen
Arendelle kaže...
Dex.pwn kaže...

Zašto bi to ugasio? Ne razumijem gdje je problem?

Onda mi je Youtube u Ograničenom modu, to ne mogu ugasit. Uz to ne mogu koristiti InPrivate na Edgeu kao ni na Chromeu.

9 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...

Onda mi je Youtube u Ograničenom modu, to ne mogu ugasit. Uz to ne mogu koristiti InPrivate na Edgeu kao ni na Chromeu.

Pogledaj ovo.

P. S. Ja ne znam kako ti uvijek imaš neke probleme... Takvi kao ti su obično dobre mušterije servisera. Ovce za šišanje, je l'.

14 godina
odjavljen
Arendelle kaže...
Dex.pwn kaže...

Pogledaj ovo.

P. S. Ja ne znam kako ti uvijek imaš neke probleme... Takvi kao ti su obično dobre mušterije servisera. Ovce za šišanje, je l'.

Napravio, ne, nemam probleme. Imo sam ih. Stvar je u tome da ako isključim Obiteljsku sigurnost onda ću na kompu imati normalan YT i InPrivate al zato na mobitelu(WP 8.1) neću moći koristiti Store. U slučaju da imam Obiteljsku onda će biti obrnuto. Kuiš?

9 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...

Napravio, ne, nemam probleme. Imo sam ih. Stvar je u tome da ako isključim Obiteljsku sigurnost onda ću na kompu imati normalan YT i InPrivate al zato na mobitelu(WP 8.1) neću moći koristiti Store. U slučaju da imam Obiteljsku onda će biti obrnuto. Kuiš?

Jesi li ti siguran da ta Obiteljska sigurnost mora biti upaljena kako bi preuzimao aplikacije na WP-u? To mi uopće nema smisla, ali ne koristim WP pa ne mogu tvrditi sa 100-postotnom sigurnošću.

12 godina
Arendelle kaže...
Dex.pwn kaže...

Jesi li ti siguran da ta Obiteljska sigurnost mora biti upaljena kako bi preuzimao aplikacije na WP-u? To mi uopće nema smisla, ali ne koristim WP pa ne mogu tvrditi sa 100-postotnom sigurnošću.

Meni obiteljska sigurnost nije ukljucena pa normalno na kompu mogu gletat yt a na mobu (WP10) uredno skidam app, tako da nevidim vezu između toga. Nešto si gadno smrda u postavkama.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
9 godina
odjavljen
nicky.sl kaže...

Meni obiteljska sigurnost nije ukljucena pa normalno na kompu mogu gletat yt a na mobu (WP10) uredno skidam app, tako da nevidim vezu između toga. Nešto si gadno smrda u postavkama.

I mislila sam da veze između tih dviju stvari baš i nema, ali nisam htjela biti nametljiva i nešto kategorički tvrditi kad ne koristim WP. No evo, sad sam potvrdila da još imam neke zdrave logike. :D

Dex.pwn, daj ekranski pucanj problema, više je mozgova pametnije od jednog.

16 godina
neaktivan

Dosta vise s tim ekranskim pucnjevima

Moj PC  
6 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
Arendelle kaže...
Dex.pwn kaže...

Da, kaže mi(kad pokušam skinit/updateat app) - My Family needs to be set up beforce you can get this app. Ask a parent to go to windowsphone.com/family on their computer, sign in with their Microsoft account, and set up My Family

Za ovo sam siguran da je obiteljska sigurnost ometala YT. Bilo da otvorim preko Chromea ili Edgea YT, kaže mi da moram ugasit Ograničeni način rada, ja njega ugasim i nakon što se refresha YT opet mi piše da je upaljen ili piše da je isključen ali je opet upaljen(malo čudno, zar ne?). Nakon što sam ugasio Obiteljsku sigurnost mogu koristiti YT bez problema, nema više toga Ograničenog moda. Isto tako mogu otvoriti InPrivate tab i u Edgeu i u Chromeu što s Obiteljskom sigurnosti nisam mogao. Dakle, definitivno je problem u toj Obiteljskoj, to rješenje sam našao na netu.

I da, definitivno ima jer kad sam se prijavio na Obiteljsku vidio sam u izvješću stranice koje sam posječivao, koliko sam bio na kopmu, šta sam i koliko sam dugo igrao...

@ Nemam oružje u kući pa ne mogu pucat u zaslon, sorry ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.8.2015 20:23 (Dex.pwn).
17 godina

samo napisi ss i ekipa ce znat

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.8.2015 20:25 (4mal).
13 godina
Sheldon Cooper Ph.D kaže...

Što se tiče windows10 (kuc-kuc u drvo) jedino mi ne radi grafička na laptopu (Nvidia GT540M) a lampica za nju non stop svijetli ne može se ugasiti. Driver je 353.62 za windows10, od 29 prošlog mjeseca. Još da izbace kakav update da se i to sredi i ko bombona

neznam hoce li ista biti od pomoci ali ja imam istu graficku na laptopu na kojem imam windows 10 i sve mi dobro radi ALI driveri nisu 353.62 vec nesto stariji 353.54

9 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...

Da, kaže mi(kad pokušam skinit/updateat app) - My Family needs to be set up beforce you can get this app. Ask a parent to go to windowsphone.com/family on their computer, sign in with their Microsoft account, and set up My Family

(...)

Ti trebaš razgovarati s roditeljima, a ne ovdje tražiti način kako da zaobiđeš taj razgovor.

Što se ekranskoga pucnja tiče, to je pravilno tvorena sintagma koja bi trebala (morala, zapravo!) zamijeniti screenshot i to ASAP. Najbrže moguće, je l'. :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice