Otkad se je pojavila ova tema za Windows 8 imo sam ju instaliranu, dakle negdje dvije godine. Niti jednog problema o kojem ti pričaš. Treba znati odabrati kvalitetnu temu!
Zato sam i reko da će Silk, (kao i Licorice) biti odlična tema jer je autor isit kao od ove Base i čovjek radi odličan posao.
Dok sam za onu prije temu reko da je dosta dobra, ne odlična jer ima neke mušice!
A to šta Micorosft službeno ne podržava ne znači ama baš ništa!
Microsoft je službeno i nakrco Windows 10 sa bloatwareom kao šta je 3D builder, ona Solitare collection, Bing Finanice itd... Dali je to znak da je to sve super duper i da to moramo imat na našem računalu?
To je sve do korisnika.... Steam, WinRAR, GOM, BSPlayer, MIS Afterburner, FastStone su samo neki programi koje imam i podržavaju skinove... Dakle to je opcija koju mnogi ljudi koriste i nema tu ništa nejasno kako ti tvrdiš.
Ako je to platforma za pokretanje aplikacija ne treba značit da se moram sljepo držat njihovih zamisli koji nekad i nisu najbolje/najljepše!
O. K., povlačim se. Nisam upućena u problematiku, već govorim o onome što vidim - kad sjednem za neko računalo koje ima instalirano temu (koja može na prvi pogled izgledati doista lijepo i koja često njeguje dizajnerski stil koji mi se viđe sviđa od onog MS-ovog), uvijek primijetim manjkavosti o kojima sam govorila. Nekad su to oni padajući izbornici na vrhu prozora (File i ini) malo drugačijeg tona boje od pozadine, nekad je neki klizač krivoga stila i slično. Nije to velika stvar, većini koji imaju instalirane teme takve stvari ne smetaju, ali mene živciraju i zato su mi teme trećih strana no-no. Iako, rekla sam, OKP-ovka sam i najviše volim ostaviti originalni izgled jer onda ne moram razmišljati o tome jesam li instalacijom teme potencijalno nešto zeznula, kao što su neki članovi sugerirali.
slazem se s tobom da je to cesto slucaj sto si napisala, zato i ja izbjegavam teme koje mijenjaju sve zivo. Pod temama sam mislio na MS teme, ništa drugo, dakle promjene wallpaper, boje i to obično meni (a profi sam fotograf i dizajner rekoh) izgleda sasvim ok, s tom opaskom da su MS wallapaperi često mutnjikavi i neoštri, očito nekvalitetno smanjuju slike, čisti amaterizam ali to riješim tako da odem na neki od specijaliziranih sajtova za HD wallpapere pa si sam slažem te jednostavne teme. Volim jednostavnost u dizajnu, ali opet ne ovakvu jednostavnost dizajna menija u win 10, dobro je netko iskomentirao to na webu, da se čine kao da nitko nije radio na tome, čisti minimalizam bjeline ....dok recimo dizajn novog start menija mi je odličan, tako bi ga i sam napravio, sve od izgleda, ikona, fonta, zamucenja kod prozirnosti, jako dobro. dajem ruku u vatru da taj koji je radio start meni nije vidio ove ostale menije, vec je to radio drugi covjek ili tim...