Windows 10 - općenito izdvojena tema

poruka: 15.413
|
čitano: 3.886.553
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
16 godina
neaktivan
Re: Windows 10 - dojmovi, problemi
Gago4 kaže...
doktor1 kaže...

@Bilal

Fermi arhitektura, (GTX 4xx i GTX 5xx kartice) će podržavat dx12 kao i sve iznad!

Samo za Fermi još nisu spremni driveri!

Daj mi molim te link od tog dx status da znam kad mogu skinut driver..:)

Search > dxdiag

17 godina
Gago4 kaže...

Daj mi molim te link od tog dx status da znam kad mogu skinut driver..:)

EDIT:Zanemari,sad sam našao

To je iz članka..

Nvidia je rekal da će na dan izlaska desetke biti spremni i Fermi driveri...

11 godina
neaktivan
Windows 10 - dojmovi, problemi

Evo ja sam svoj Win 10 sredio, aktiviran je, napravio clean install i sve radi super, jos mi je i t com sredio net i ponudio vecu brzinu, gotta say, today was a good day 

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina

Dal se nekom desilo da ne može odabrat prvu opciju? Druge dvije mogu, ali prvu ne.

EDIT: Sad vidim da je to zbog jezika. Dal se to može kak riješit?

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 16:40 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Prednaručio Winse preko GWX i popušio kiflu blago rečeno, ništa danas od instalacije, bio je nekakav sitni update za 8.1(nije bitan), instalirao ga i sad više nemam tu GWX ikonicu na taskbaru... E pa bem ti MS đubre jedno, to mi je za hvala što sma koristio vaš OS u TP verziji... 

0 4 hvala 0
11 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Dal se nekom desilo da ne može odabrat prvu opciju? Druge dvije mogu, ali prvu ne.

Da.Pročitaj šta piše dolje.Ne možeš zadržati aplikacije zbog razlike u jeziku...

Battlelog: Ratkapa16
15 godina
Gago4 kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Da.Pročitaj šta piše dolje.Ne možeš zadržati aplikacije zbog razlike u jeziku...

Da znam, editao sam odma post. Dal se to može riješit ako promijenim regiju recimo na United Kingdom?

SVEMOGUĆI
15 godina
neaktivan
WackyZG kaže...
kale_fotograf kaže...

elem vako, slučajno sinoć skužih ovaj BT folder koji je bio težak svojih 6,1GB, bio je u njemu i setup i masa foldera, danas otvorim komp i vidim i dalje taj BT, ali i WS, s tim da se folder BT smanjio na 1,5GB i u njemu ostao samo source folder, dok u tom novom WS folderu vidim samo njegov source folder i težak je nekih 50ak KB, sad mi nije jasno gdje su svi ti fajlovi iz BT foldera nestali, je li moguće da se nešto poremetilo s tim što sam skinuo onaj media creation tool da vidim koji je vrag to i odmah ga ugasio pa je napisao cleaning nekog vraga (nisam skužio čega)

sadašnji win je win 7 ultimate 64bit sp1 (normalno divljak)

Hmmm... tko zna što se tebi dogodilo i gdje je "pojelo" 5 GB downloada. Jesi gledao u Windows Update history da ti možda nije javilo neki error? Bez obzira na sve, nešto se očito dogodilo s file - ovima, tako da bih ti ja savjetovao nešto od ovo troje:

a)1. Go into "C:\Windows\SoftwareDistribution\Download" and delete everything in that folder.
    2. Now, run the command prompt as an administrator. Type in "wuauclt.exe /updatenow".
    3. Go to your Control Panel > Windows Update and your Windows 10 should start re-downloading from scratch

b)Disk Cleanup sa System files, da očisti sve downloadane update - e, pa ponovno pokretanje potrage za njima (nakon restarta PCa)

c) pokrenuti Media Creation Tool, skinuti i snimiti ISO na što želiš (DVD,USB), pa pokrenuti update s njega, kada budeš spreman

Sad probavam opciju B znači očistio disk cleanup ono za update sad restartao komp i vrti cleaning up, valjda proradi 

EDIT1: nakon odrađenog B nema više BT foldera u C disku samo WS te stavio da pretraži updateove i nije ništa našao za instalaciju

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 16:54 (kale_fotograf).
14 godina
odjavljen

Sad sam skinio neki program s njihove stranice, i imao sam pitanje dali želim preuzeti windows 10 ili napraviti nekakav medij(ISO vjerojatno), odabro sam preuzeti i sad mi se skida, nadam se da neću imati problema kod nadogradnje jer imam krekiran Windows 8.1

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Moram ponovo instalirati w7, da li neko zna hoce li mi kad instaliram ponovo biti ikona da instaliram w10 ili je ona ukinuta otkako su pustili 10?

0 0 hvala 0
11 godina

Evo samo što sam skinuo ove drajvere,ako za win10(u kojima nema 500 serie)javlja mi geforce expeience da je dosao novi driver 353.62...

http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/87789/en-us Dostupni su i na njihovoj stranici..

Kako sam pogodio vrijeme skidanja starog drivera..

Battlelog: Ratkapa16
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 16:55 (Gago4).

1 0 hvala 0
16 godina
Dex.pwn kaže...

E pa bem ti MS đubre jedno, to mi je za hvala što sma koristio vaš OS u TP verziji... 

Media Creation Tool -> DVD/USB/ISO -> pokreneš Setup.exe iz Windowsa.

Napraviš upgrade.

Kaj sve treba crtat?!

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
14 godina
CroRex kaže...

Evo ja sam svoj Win 10 sredio, aktiviran je, napravio clean install i sve radi super, jos mi je i t com sredio net i ponudio vecu brzinu, gotta say, today was a good day 

Kako si aktivirao ako si radio clean?

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
11 godina
protjeran

Ako odaberem upgrade opciju iz onog alata media cretaion tool ,

da li taj alat ponovno skida potrebne fajlove za nadogradnju ili koristi one fajlove koji su se skinuli u BT mapu kroz win update  ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
Dex.pwn kaže...

E pa bem ti MS đubre jedno, to mi je za hvala što sma koristio vaš OS u TP verziji... 

Napraviš upgrade.

Kaj sve treba crtat?!

Koristio Media Cration Tool, skino sam na USB 10 -tku, e sada pokrenem instalaciju, nema mi opcije ''nadogradnje'' nego samo izbaci poruku ''zadrzati osobne podatke'' ili ''nista''.

Sad ne bi da radim format, pa me zanima ako odaberem ''zadrzati osobne podatke'' jel ide nadogradnja ili clean instal?

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 17:05 (blue_tander).
16 godina
bunkermax kaže...

Ako odaberem upgrade opciju iz onog alata media cretaion tool ,

da li taj alat ponovno skida potrebne fajlove za nadogradnju ili koristi one fajlove koji su se skinuli u BT mapu kroz win update  ?

On ponovno skida svoje fileove, neovisno o Windows updateu, u $Windows.~WS folder.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 17:00 (kizo2703).
10 godina
neaktivan

instalirao sam sve ove important windows updateove i nema mi ikonice za update na windows 10..

imam windows 7 home premium SP1

pliz neko

16 godina
kale_fotograf kaže...

Sad probavam opciju B znači očistio disk cleanup ono za update sad restartao komp i vrti cleaning up, valjda proradi 

EDIT1: nakon odrađenog B nema više BT foldera u C disku samo WS te stavio da pretraži updateove i nije ništa našao za instalaciju

Probaj prvo u CMDu: wuauclt.exe /update now

Ako neće ni tad naći 10ku, onda odi na opciju C. Možda te MS prebacio u kasniji "wave" nadogradnje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 17:01 (WackyZG).
14 godina
odjavljen
blue_tander kaže...
kizo2703 kaže...
Dex.pwn kaže...

Napraviš upgrade.

Kaj sve treba crtat?!

Koristio Media Cration Tool, skino sam na USB 10 -tku, e sada pokrenem instalaciju, nema mi opcije ''nadogradnje'' nego samo izbaci poruku ''zadrzati osobne podatke'' ili ''nista''.

Sad ne bi da radim format, pa me zanima ako odaberem ''zadrzati osobne podatke'' jel ide nadogradnja ili clean instal?

Mislim da formatira particiju gdje je Windows a ostale particije ne dira.

16 godina
blue_tander kaže...

Koristio Media Cration Tool, skino sam na USB, e sada pokrenem instalaciju, nema mi opcije ''nadogradnje'' nego samo izbaci poruku ''zadrzati osobne podatke'' ili ''nista''.

Ide nadogradnja, ali pošto ih ne spominje, mislim da ćeš desktop programe morati instalirati nanovo.

15 godina

jel ima neki razlog ili rjesenja za ovaj spori download windowsa?
Od 3 sata mi skida i tek je na 38%

Autoclimb kills more people than AIDS
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sto ce reci nista od ''nadogradnje'' na ovaj nacin.Kada pokrenem u alatu ''nadogradit odmah'' vrti i izbaci poruku ''Nesto se desilo''.Nista onda cekat dok samo ne pocne skidati 

EDIT : Kizzo :) Ipak ide nadogradnja..hajd budem probao 

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 17:11 (blue_tander).
16 godina
Dex.pwn kaže...

Mislim da formatira particiju gdje je Windows a ostale particije ne dira.

Kod navedene opcije nestaju aplikacije, ali dokumenti, slike, video zapisi i glazba iz foldera Music, Pictures, Video, Documents, etc. ne nestaje, ukoliko su na C disku, tj. ne briše poveznicu na njih ako su ručno prebačeni na drugi disk. znači, opet nadogradnja, ali ili zbog jezika (Win na HR) ili nekompatibilnosti nekih aplikacija, neće sačuvati ni jednu od njih.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 17:11 (WackyZG).
16 godina

jeli jos ima neko problem s aktivacijom win? upgrade sam napravio pa idem aktivirati preko neta ali stalno error pokusaj te posljen.....jeli zna neko u cemu je stos

FC Barcelona
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
GhuU kaže...

Moram ponovo instalirati w7, da li neko zna hoce li mi kad instaliram ponovo biti ikona da instaliram w10 ili je ona ukinuta otkako su pustili 10?

moze li mi neko odgovoriti?

17 godina

takodjer mi dxdiag pokazuje dx12 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Svrzic kaže...

Svi ih žele, ništa čudno.

15 godina
kizo2703 kaže...
Svrzic kaže...

Svi ih žele, ništa čudno.

skidam paralelno official preko torrenta pa cemo vidjet dal valja taj

Autoclimb kills more people than AIDS
16 godina
Svrzic kaže...

skidam paralelno official preko torrenta?!?!?! pa cemo vidjet dal valja taj

?!?!?! Bitno da mi svi prdimo cijeli dan o Media Creation Tool aplikaciji. Ne, ti si najpametniji i s torrenta skidaš.

10 godina
neaktivan
foobar333 kaže...

instalirao sam sve ove important windows updateove i nema mi ikonice za update na windows 10..

imam windows 7 home premium SP1

pliz neko

iko?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice