Windows 10 - općenito
- poruka: 15.413
- |
- čitano: 3.877.134
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja opet kažem zanima me s obzirom da sam na win7 ult sp1 64bit normalni da li će mi se win 10 instalirati kao neki update ili će morati na clean install pa ću morati sav software nanovo stavljat, nadam se da će se instalirati kao update pa da mi sve ostane instalirano
I da na tabletu sa win 8.1 with bing još nije krenuo download a rezervirano je
Kao i svi koji će nadograđivati sa 8.1, tako ćeš i ti sa Win 7 dobiti ponudu da napraviš upgrade na Win 10, kada na tebe dođe red u sustavu. Prilikom pokretanja nadogradnje, instalacija će prvo pročešljatio kroz tvoje programe i drivere, te, ukoliko neki program nije podržaj, ili nešto od uređaja / periferije, adekvatno te obavijestiti da taj program / uređaj / periferiju nećeš imati u Windowsu 10. Nakon toga početi će nadogradnja na Win 10, te ćeš po završetku bootati samu 10ku sa svim programima, wallpaperom, vjerojatno čak i bojom taskbara koju si imao u 7ici.
Pročitaj ovaj post i obrati pozornost na:
Please note, that the release of Windows 10 will start July 29 and tomorrow in the first instance, Microsoft will distribute the Windows upgrade program members Insider and then in increments, to all those who have booked the time their copy update.
Znači, doći će ti na tablet nadogradnja, samo treba pričekati. Neće svi u istu sekundu dobiti download.
Strpljen, spašen.
eee to mi je bitno da neće biti zavrzlama da moram sve iovo nanovo, već se skinulo na kompu, nekih 6GB, sad čekamo tablet
Nadogradnja će biti moguća od sutra ujutro od 6h po našem vremenu ako sam dobro preračunao:
http://www.theverge.com/2015/7/28/9055065/windows-10-pre-download-windows-7-windows-8-pcs
Tako da ništa od toga večeras u ponoć...
eee to mi je bitno da neće biti zavrzlama da moram sve iovo nanovo, već se skinulo na kompu, nekih 6GB, sad čekamo tablet
Tako je, prema ovome sve će biti OK, osim LISPa, ako si imao Windowsa na HR. To ćeš morati poslije instalacije sam skinuti i instalirati. Ako si imao na ENG, samo pričekaj dok ti ne dopusti upgrade i poslije toga laganini. Preporučam ti da ne ideš odmah čistiti staru instalaciju, tj. Win.Old folder s Dick cleanupom, dok se ne uvjeriš nakon nekoliko dana / tjedana da je sve u redu.
Tako je, prema ovome sve će biti OK, osim LISPa, ako si imao Windowsa na HR. To ćeš morati poslije instalacije sam skinuti i instalirati. Ako si imao na ENG, samo pričekaj dok ti ne dopusti upgrade i poslije toga laganini. Preporučam ti da ne ideš odmah čistiti staru instalaciju, tj. Win.Old folder s Dick cleanupom, dok se ne uvjeriš nakon nekoliko dana / tjedana da je sve u redu.
ma koji rvacki, nema šanse da bi se snašao sa rvackim winom, sve ENG, budem pustio staru instalaciju mada po meni će svi alati i dalje raditi (čitaj ACDSee Pro 8, photoshop cs6, lightroom 6.1, premiere cs6)
Meni se pojavio taj folder u C, ali ima samo 3.73gb i tako već 2 sata, ne povečava se ništa.
Meni se pojavio taj folder u C, ali ima samo 3.73gb i tako već 2 sata, ne povečava se ništa.
čudno, meni ima 6,1GB
64 bitni su windowsi. 8.1 pro sa media centrom
čudno, meni ima 6,1GB
meni na laptopu ima 4.7 a na ostala 2 kompa nista jos...
Za nas koji već imamo instaliran Win10 i aktiviran se neće ništa promjeniti izlaskom Win 10 ?

Win8.1 5.9gb
Šta ćemo svi dobiti drugačije verzije
Vama će se downgrade-at na 8.1 jer ste išli preko reda
Win8.1 5.9gb
da fakat hahahahahahahaha
ne bi trebalo http://www.webnews.it/2015/07/28/windows-10-prima-patch1-gb-fix/
Win8.1 5.9gb
Unutar tog foldera nije samo Windows instalacija, nego i novi driveri koji ovise o tvojim komponentama. Budući da nemamo svi iste komponente tu je razlika u veličini tog foldera.
Pratim vas od podneva, tj. pratim što se dešava jer se zbilja veselim novom Windows-u(imam 8.1 ) i imam taj folder $Windows.~BT. Vremenom se povećavala veličina foldera, ali je stala rasti nakon 57 mb. I tako "stoji " već 4 sata bez promjene. Da li netko zna o čemu se radi?
Nadogradnja će biti moguća od sutra ujutro od 6h po našem vremenu ako sam dobro preračunao:
http://www.theverge.com/2015/7/28/9055065/windows-10-pre-download-windows-7-windows-8-pcs
Tako da ništa od toga večeras u ponoć...
Pratim vas od podneva, tj. pratim što se dešava jer se zbilja veselim novom Windows-u(imam 8.1 ) i imam taj folder $Windows.~BT. Vremenom se povećavala veličina foldera, ali je stala rasti nakon 57 mb. I tako "stoji " već 4 sata bez promjene. Da li netko zna o čemu se radi?
čudno stvarno
Meni se nikakav folder nije pojavio,no imam problem imam samo 11 gb mjesta na c disku,sad neznam kolko upgrade iznosi
Sorry dećki malo izlazim iz teme,
Jel iko imao problema sa nvidia driverima i GTX 560 na win 10? Tj da li rade sve aplikacije za zabavu? Battlefield i ostalo :D
Win8.1 5.9gb
Unutar tog foldera nije samo Windows instalacija, nego i novi driveri koji ovise o tvojim komponentama. Budući da nemamo svi iste komponente tu je razlika u veličini tog foldera.
to je onda super, a jel ima koji način da vidim koju mi je verziju skinuo Home ili Pro (sada je win 7 ultimate 64bit sp1) ili moram čekati dok se instalacija sama ne pokrene
to je onda super, a jel ima koji način da vidim koju mi je verziju skinuo Home ili Pro (sada je win 7 ultimate 64bit sp1) ili moram čekati dok se instalacija sama ne pokrene
Windows 7 Pro i Ultimate se upgradeaju na Pro verziju.
Ništa što već ne znamo ...
Par info iz onih downloadanih fajlova...
Build je 10.0.10240.16394, čak malo stariji od trenutnog insiderskog koji je isto 240 ali 16397.
Spominju se neki fajlovi "Unlock Windows.lnk" (shortcutovi)
Rollback će biti moguć (ima sve potrebne fajlove za to)
Oni koji imaju lokalizirane Windowse, imat će i dalje
...
Vas koje muči koju ćete verziju dobiti, probajte odvrtiti ovo:
Dism /Get-ImageInfo /imagefile:putanja-do-fajla\install.wim
P.S. Ne znam kog boga recenziraju po internetu kad je ova skinuta verzija identična trenutnom Insideru....
P.S. Ne znam kog boga recenziraju po internetu kad je ova skinuta verzija identična trenutnom Insideru....
Pa zbog čega drugo nego klikova..
Čemu to ?!!?
Zanimljiva kombinacija
Not sure if serious...
Imam ja s piratebaya, more li to?