Windows 10 - općenito
- poruka: 15.413
- |
- čitano: 3.877.470
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Trebali su preko torrenta ponudi ISO na download. Skinulo bi se za čas posla i instaliralo.
Bit će i ISO, bez brige. Imate cijelih godinu dana za napraviti taj upgrade.
Koja panika oko desetke...
Baš ..... ko da ponuda za upgrade traje samo 24 sata, a ne cijelu godinu.
Znaći većeras u 0:00 poćinje windows ludilo ?
Rezervirao sam danas 10-ku. Je li potrebe downloada potrebno da bude uključen windows update?
Rezervirao sam danas 10-ku. Je li potrebe downloada potrebno da bude uključen windows update?
Naravno, to se podrazumijeva.
Znaći većeras u 0:00 poćinje windows ludilo ?
Ma koje windows ludilo nema ti toga barem ne u ovoj temi jer većina nas smo na Win10 već mjesecima i nas ti može na Windows ludilo natirat jedino pojava Windowsa 11

Danas zovem tcom hebem im sve po spisku, kako mi internet otišao skroz, ne mogu pokrenut pošteno 360p video, a ne hd.
Jadni restirali router 2 puta, reset porta, i sad skužim, imam 5 giga u skrivenom folderu na c particiji
I to onako, skidalo se cijeli dan s obzirom da sam ga ja stalno prekidao
Evo sad zvao čovjeka da makne smetnju,sva sreća pa znam te tehničare, inače...
Šta nisu mogli dati neko upozorenje da se to skida do vraga, prvatnim korisnicima i nije problem,ali šta onima koji imaju firmu koji su rezervirali 50 licenci, pa zaguši im mrežu do kraja
Predviđam da je od sad svaki treći post "zašto meni nije počeo download" (a ima Ultimet blek edišn sa ugašenim svim živim) i "kako aktivirati sa loaderom"...
@rooswelt - firme imaju WSUS i admine koji ne dozvoljavaju da korisnici instaliraju svašta. A ako nemaju to dvoje, zaslužili su da im zaguši mrežu.
Meni jos nije nis poceo, ali do danas mi niti nije bilo Win10 reserve ikonice, no preko MS supporta sam naso rjesenje.
Kad dodje dodje. :D
@rooswelt - firme imaju WSUS i admine koji ne dozvoljavaju da korisnici instaliraju svašta. A ako nemaju to dvoje, zaslužili su da im zaguši mrežu.
Kao netko tko je radio s poslovnim korisnicima i njihovim "mrežama", u 99% slučajeva admin im sliži samo za šifre wirelessa, i da prijavi smetnju ako nešto ne radi.
edit @edge, pa tebe su zaboravili a ti im predvidio ime preglednika prije 7 godina
Meni jos nije nis poceo, ali do danas mi niti nije bilo Win10 reserve ikonice, no preko MS supporta sam naso rjesenje.
Kad dodje dodje. :D
Datoteka je skrivena od radoznalih pogleda pa pročitaj koju stranicu unazad u ovoj temi
Zato gdje god sam mogao, uključio sam WSUS i zabranio korisnicima skidanje ikakvih updatea bez odobrenja. A ti admini su onda isto "pravi"....
Zato gdje god sam mogao, uključio sam WSUS i zabranio korisnicima skidanje ikakvih updatea bez odobrenja. A ti admini su onda isto "pravi"....
Znači ja razgovaram s admin-om od firme koja godišnje na ICT daje preko milion kuna, i objašnjavam mu što je filtriranje MAC adresa.
A da mu spomenem nešto naprednije, vjerovatno bi se jadan 3 dana češao iza glave. Da ne spominjem da u 90% sx763 routera danas možeš uletjeti s kombinacijom user/0000,1234.
Najpametnije bi bilo prije instalacije Win 10 ukloniti AV i sve slicno ili...?
Najpametnije bi bilo prije instalacije Win 10 ukloniti AV i sve slicno ili...?
E i mene to zanima, taman sam došao napisat to pitanje i onda vidim tvoje pitanje. Imam ESET e sad da li ga maknut ili ne? :D
Koliko su mi bitni ovi Optional update-i prije instalacije Windows 10, sad cu bit jedno vrijeme AFK pa bi mi bilo draze da to vrijeme iskoristi na skidanje Winsa da nemoram kasnije trosit net na to....
pozdrav imam problem,danas sam nanovo instalirao windows8.1,u insajder programu sam (probao 10-ku i resio da je izbrisem)sada me zanima kako da dodjem do kljuca od insajder programa kada mi dodje upgrade
Ja opet kažem zanima me s obzirom da sam na win7 ult sp1 64bit normalni da li će mi se win 10 instalirati kao neki update ili će morati na clean install pa ću morati sav software nanovo stavljat, nadam se da će se instalirati kao update pa da mi sve ostane instalirano
I da na tabletu sa win 8.1 with bing još nije krenuo download a rezervirano je
pozdrav imam problem,danas sam nanovo instalirao windows8.1,u insajder programu sam (probao 10-ku i resio da je izbrisem)sada me zanima kako da dodjem do kljuca od insajder programa kada mi dodje upgrade
Samo se prijavi insider mail adresom i tribalo bi radit
hvala prijavljen sam
Kod mene se još ništa nije skinulo.
Vecina smo mi probali win 10 kroz insider..ali ipak final date je final date
Kod mene se još ništa nije skinulo.
Nema jasnog pravila. Kod mene se na 2 kompa skinulo, na druga 2 nije. Nadogradnja ide u "valovima".
Dobit ces je sutra, preksutra ili za "tjedan dana" :D Ovisi kake srece imas, al bitno da ces dobit
Po meni svakako, kad se nadogradi vratiš ga natrag.
Evo kod mene situacije, onaj defektni "update" je nestao s popisa, a sad nudi KB3074683 "Day one patch" velik cca. 1 GB, ništa ne instaliram nego čekam da drugi instaliraju.
Windows 10 will come in a few short hours and Microsoft has worked very hard in recent weeks to fix all the latest bugs. As already mentioned several times, Microsoft will release a series of patches to download immediately after you upgrade that will close all bugs discovered by Insider in recent days. This patch has been finalized and contains 1 GB of correctives and improvements.
This update rollup will weigh less than actually 500 MB but once unpacked will occupy about 1 GB of hard disk space. Downloading and installing this "mega patch" should be upgrading to Windows 10 context ,so at the end of the upgrade users should be the corrective measures already applied to their PC. Also, the patch should not contain new functionality but in addition to the corrective action should probably go even further improve the user experience. The availability of this corrective package is good news because it signals that the House of Redmond did not want to leave anything to chance going to fix all the little bugs in the latest hours to provide immediately its users a quality product.
The patch, either for 32-bit systems to 64-bit systems can also be downloaded and installed manually.
Please note, that the release of Windows 10 will start July 29 and tomorrow in the first instance, Microsoft will distribute the Windows upgrade program members Insider and then in increments, to all those who have booked the time their copy update.
Source translated.
http://www.webnews.it/2015/07/28/windows-10-prima-patch1-gb-fix/
To se jedino u mene nije jos pocelo skidat ... fu ... haha
To se jedino u mene nije jos pocelo skidat ... fu ... haha
ni u mene na tabletu, dok na kompu je
Ja opet kažem zanima me s obzirom da sam na win7 ult sp1 64bit normalni da li će mi se win 10 instalirati kao neki update ili će morati na clean install pa ću morati sav software nanovo stavljat, nadam se da će se instalirati kao update pa da mi sve ostane instalirano
I da na tabletu sa win 8.1 with bing još nije krenuo download a rezervirano je
Kao i svi koji će nadograđivati sa 8.1, tako ćeš i ti sa Win 7 dobiti ponudu da napraviš upgrade na Win 10, kada na tebe dođe red u sustavu. Prilikom pokretanja nadogradnje, instalacija će prvo pročešljatio kroz tvoje programe i drivere, te, ukoliko neki program nije podržaj, ili nešto od uređaja / periferije, adekvatno te obavijestiti da taj program / uređaj / periferiju nećeš imati u Windowsu 10. Nakon toga početi će nadogradnja na Win 10, te ćeš po završetku bootati samu 10ku sa svim programima, wallpaperom, vjerojatno čak i bojom taskbara koju si imao u 7ici.
Pročitaj ovaj post i obrati pozornost na:
Please note, that the release of Windows 10 will start July 29 and tomorrow in the first instance, Microsoft will distribute the Windows upgrade program members Insider and then in increments, to all those who have booked the time their copy update.
Znači, doći će ti na tablet nadogradnja, samo treba pričekati. Neće svi u istu sekundu dobiti download.
Strpljen, spašen.