pozz,
imal sam 10 kad su bili u početnoj fazi izlaska bildova, čini mi se da sam prošo 2 il 3 bilda, kaj se same brzine izgleda i sveg ostallog tiče same pohvale, samo jedna druga stvar mučil i zbog toga sam se vratil na 8.1, a to je nije m radio 5.1 zvuk, makar slušam na stereu, al filmove gladam u 5.1, to me nerviralo, a još veča stvar koja me nervirala je kod gaminga, u nvidia drajverima nisam mogel stavit na adaptive v-sync, tj. mogo sam al nije radio, i nisam mogo uključit u drajverima od nvidi4e onu opciju za virtalnu rezolucijuznači da mi poveča u igrama rezu, dal su to ispravili, sa nvidia beta drajverima i dal radi 5,1 zvuk na novijim bildovima?
hvala!
radi, to se rijesilo sa novim driverima pa ima kojih dva mjeseca mislim..i sad su opet nedavno dosli novi driveri za realtek zvucnu tako da se to stalno poboljsava.
molio bi korisnike nvida kartice gtx 6xx serije da mi vele dal dela DSR (native resolution) i dal normalno radi V-Sync u adaptive modu, jer prije dok sam to uključil frejmovi su prelazili preko 60-70 kako koja igra, sve dok nisam u igri upalio V sync, a adaptive opcija mi se pokazala puno bolja od v synca u igricama.
hvala!
edit: negdije sam pročital da je nvidia izbacila neke beta drajvere za W10
nvidia je izbacila drivere za win 10