Win7 stalno not responding.. (hitno)

poruka: 5
|
čitano: 1.438
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

uspjesno sam instalirao win7 medutim strasno sporo mi se dize (oko 10min) i jedva ga mogu koristiti jer na sve sto kliknem treba strasno dugo da se pokrene i onda je not responding...

radi se o ultimate 64 verziji..

konfa

gigabyte ep31

4gb ddr2 900mhz kingston

intel dual core e5200 4.17ghz

ati hd 4670 512mb/ddr3

vista 64 je na ovom kompu jucer savrseno radila..

virus nije jer se radi o svjeze formatiranog hdd

Battlefield 2 Master Sergeant
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

O kojem buildu je riječ?Vjerojatno nije dobro prošla instalacija. Napravi ju ponovo.

btw zadnji build koji je procurio je 7100. Mislim da je to ovaj zadnji RC koji će biti dostupan na microsoftovim stranicama za par dana.

Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Win7 stalno not responding.. (hitno)
autorov komentar
Bellatrix kaže...

O kojem buildu je riječ?Vjerojatno nije dobro prošla instalacija. Napravi ju ponovo.

btw zadnji build koji je procurio je 7100. Mislim da je to ovaj zadnji RC koji će biti dostupan na microsoftovim stranicama za par dana.

moji build je 7057..
vec sam probao reinstalaciju i nista se nije promjenilo.. sada skidam sve update da vidim oce li mi ista znaciti.. nikad se nezna, 100os-a 100 cuda..
Battlefield 2 Master Sergeant
16 godina
neaktivan

Pokušaj, ali sumnjam da će ti update to riješiti.

Ako si na flatu, odnosno ako ti se da skidati ova zadnja verzija 7100 dam ti link na PM.

Skini je pa napravi clean install

Jer ipak je puno dorađeniji build i dosta bug-ova je ispravljeno.

Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da ,i ko kaj Bellatrix veli ,naistaliraj nanovo najnoviji build! To ti je najbolje rješenje. A linkova ima i za starije buildove i za 7100 koji je izašel jučer ili prekjučer. Javi ,poslaćemo!! Zapravo ,pošto je hitno ,torrent klijet imaš pretpostavljam ,pa evo izvoli! Ili ,ako ćeš novu verziju ,tu je

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2009 12:34 (kizo2703).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice