Vistin izgled na XP-u

poruka: 13
|
čitano: 4.443
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Vistin izgled na XP-u
pitanje

Pozdrav svima!

Može li mi netko savjetovati neku temu za XP koja izgleda kao Vista?

Malo jesam googlao no ne želim stavljati Windows Blindse i slična smeća da mi naruše zdravlje računala. treba mi samo obična tema. Ne mora imati ni miša, zvukove i ikone kao vista.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Vistin izgled na XP-u

Ako imas starije bug-ove onda ti je tamo.

Za ovaj neznam jer ga nisam koristio,al na starijima znam da ima.

q6600 H2O @3GHz, 6GB DDR2,ati radeon 3870x2
16 godina
neaktivan
Vistin izgled na XP-u
prihvaćeno rješenje

sa ove stranice skini vista visual styles pack: link

ali prije instaliranja toga moraš skinuti uxtheme multipatcher: link   to ti omogućuje mjenjanje temi na xp-u.

prvo moraš pokrenuti to a onda vista styles. kad ga pokreneš pritisni patch, pa OK. nakon toga bi se trebao promijeniti izgled taskbara i prozora. kada ti se win restarta onda pokreni vista visual styles pack i kad ti kaže da ti nije instaliran windows blinds 5 ti samo protisni OK i dalje samo pritišći next. kad se instalacija završi restartaj komp. kad ti se digne win klikni desnom tipkom na radnu površinu pa odaberi properties/svojstva, pa onda klikni na karticu appearance/izgled. klikni na izbornik ispod windows and buttons/prozori i gumbi i odaberi windows aero/windows vista basic i klikni apply/primjeni. primjetit ćeš da su se promijenili prozori i taskbar ali i ikone na radnoj površini su promjenile oblik i veličinu fonta. ako želiš stari izgled ikona idi ponovno na properties/svojstva pa na karticu izgled/appearance i klikni na gumb dodatno/advanced. klikni na izbornik ispod item/stavka i odaberi ikona/icon i ispod odaberi font tahoma i odaberi veličinu 8 i klikni u redu, uredu i malo pričekaj

sa instaliranjem vista visual styles packa 6 si promijenio samo izgled prozora i taskbara, ali nisi dobio i nove ikone mojeg računala, dokumenata, smeća itd. ako želiš naprednije rješenje predlažem da skineš vista transformation pack (link) ili posudi od nekoga bug 185 jer i na njemu se nalazi

0 0 hvala 0
17 godina
Vistin izgled na XP-u
autorov komentar

Hvala. To je to.

Usput, zna li tko program poput winampa, a da se puno brže učitava i da se mogu staviti skinovi?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vistin izgled na XP-u
autorov komentar

Anybody? Bilo tko? Anyone?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Hvala. To je to.

Usput, zna li tko program poput winampa, a da se puno brže učitava i da se mogu staviti skinovi?

AIMP.
ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje
crystal6 kaže...

Hvala. To je to.

Ja bi ti preporučio foobar2000. Ne možeš stavit skinove (bar ne u tom smislu), al je bolesno brz, troši cca 4mb RAMa (kad svira) i ima tonu, tonu opcija koje možeš podešavat, samo je ponekad težak za početnika (u vezi naprednijih opcija - za osnove ga svatko zna koristiti).
"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid
17 godina
neaktivan
Vistin izgled na XP-u

Winamp se otvara u 2 sekunde. Vjerojatno vise traje trazenje fajla kad stisnes linke nego samo ucitavanje. To nije dovoljno brzo?

www.dice3d.com - Online portfolio

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
crystal6 kaže...

Hvala. To je to.

Ja bi ti preporučio foobar2000. Ne možeš stavit skinove (bar ne u tom smislu), al je bolesno brz, troši cca 4mb RAMa (kad svira) i ima tonu, tonu opcija koje možeš podešavat, samo je ponekad težak za početnika (u vezi naprednijih opcija - za osnove ga svatko zna koristiti).
 Ja ga isto koristim,a prije sam koristio winamp,ali otkad sam instalirao foobar za mene nema boljega od njega.
ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
horizon kaže...

Winamp se otvara u 2 sekunde. Vjerojatno vise traje trazenje fajla kad stisnes linke nego samo ucitavanje. To nije dovoljno brzo?

foobar2000 se otvara instantno ili za cca 0,1-0,2 sekunda (ovisi ako u isto vrijeme pokreneš par programa). Bilo kakvo traženje: instantno. Jel to dost brzo?
"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid
17 godina
autorov komentar
1domagoj1 kaže...
horizon kaže...

foobar2000 se otvara instantno ili za cca 0,1-0,2 sekunda (ovisi ako u isto vrijeme pokreneš par programa). Bilo kakvo traženje: instantno. Jel to dost brzo?
 Je super je brz. Hvala!
Može li se kako u njemu staviti da mi ne bude u taskbaru nego kao ikona u trayu?
17 godina
neaktivan
Vistin izgled na XP-u

Samo da dam prijedlog.. Uzmi LastXp koristim ga od verzije 17, sada sam na 21 predobar je.. izgleda kao vista, uklonjeno dosta programa, jako stabilan SP3 i ima oko 40 tema.. Za svaku preporuku..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
1domagoj1 kaže...
horizon kaže...

Je super je brz. Hvala!
Može li se kako u njemu staviti da mi ne bude u taskbaru nego kao ikona u trayu?
 Može: File->Preferences->Default User Interface->skroz s desne strane na vrhu imaš MINIMIZE TO NOTIFICATION AREA(vidi sliku).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice