Vista problem s NVIDIA Driverima.

poruka: 12
|
čitano: 2.347
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Kad idem instalirati nove drivere za grafičku 9800 gx2 pokrenem instalaciju i neko vrijeme mi se puni ona zelena crta kad dođe do pola stane i stoji tako neka 3-4 min. niti mi prilikom instalacije ponudi za instalirat nvidia physx i ne ponudi mi za restartat računala kako bi trebalo biti.Kako da instaliram drivere,molim vas za pomoć?!HVALA

ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probaj mali trik koji sam i ja napravio.

U device manageru ideš na graficku i update driver.

Naravno driver cd staviš u komp i instarirat ce(bar je kod mene instalirao)

C2Q Q9550@3825mhz@H2O,Asus P5Q Deluxe,Mushkin XP 2x2gb@1080mhz 5-5-5-15,BFG GTX260 OCX,WD320gb+WD640gb-AAKS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Vista problem s NVIDIA Driverima.
autorov komentar
LUXX kaže...

Probaj mali trik koji sam i ja napravio.

U device manageru ideš na graficku i update driver.

Naravno driver cd staviš u komp i instarirat ce(bar je kod mene instalirao)

ali ja bih instalirao najnovije drivere koje sam skinuo s nvidiine stranice.
ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan

Pa imaš i u internet upadate isto da skineš nvidia driver i instaliraš.

Uglavnom moralo bi ici

C2Q Q9550@3825mhz@H2O,Asus P5Q Deluxe,Mushkin XP 2x2gb@1080mhz 5-5-5-15,BFG GTX260 OCX,WD320gb+WD640gb-AAKS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Hvala,provam pa javim.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Taj sam problem i ja imao sa zadnjih par drivera.   Dakle s rarom raspakiraš drivere u jedan folder i onda iz tog foldera izdvojiš Physx i instaliraš ih čiste bez fizike. I onda fiziku instaaliraš nakon tih čistih drivera. I to je to. Meni je upalilo.   ;)

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar
Core2Duo2 kaže...

Taj sam problem i ja imao sa zadnjih par drivera.   Dakle s rarom raspakiraš drivere u jedan folder i onda iz tog foldera izdvojiš Physx i instaliraš ih čiste bez fizike. I onda fiziku instaaliraš nakon tih čistih drivera. I to je to. Meni je upalilo.   ;)

Evo raspakirao sam da li sad mogu samo sačuvat ovo što sam na slici zaokružio crveno,a ostalo izbrisat.
slika slika
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje
Razer_Copperhead kaže...
Core2Duo2 kaže...

Evo raspakirao sam da li sad mogu samo sačuvat ovo što sam na slici zaokružio crveno,a ostalo izbrisat.
Iz te hrpe ikona izdvojiš samo  Physix (ovo što je gore zaokruženo) i pokreneš setup čistih drivera, dakle ovog što ti je ostalo (a ne physx-a).     -onda nakon što si instalirao čiste drivere (bez fizike), instaliraš onaj physx kojeg si izdvojio iz hrpe.
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2008 12:34 (Core2Duo2).
17 godina
neaktivan

To se zna događati ako pokušavaš instalirati beta drivere ili ako si ih imao instalirane.Takvi je problem bio kod mene,čak i nakon uninstala tih beta drivera,neke stvari sam morao brisati ručno,a nove licencirane drivere sam tek iz 4 pokušaja uspio instalirati.uz to dobro ti je Core2Duo2 napisal,Physx zna zezati,izgleda da nisu baš dobro to uklopili u drivere za GF 8xxx i 9xxx.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Imam jedan novi problem, a to je da sam skinuo i instalirao nove drivere 182.50, ali kada idem da vidim da li su izišli novi driveri na stranici od nvidie pritisnem ''Option 2: Automatically find drivers for my NVIDIA products. '' i on mi izbaci da nemam nikakve drivere (vidi sliku). Provao sam ih instalirati na više načina (driver sweeper), ali sve isto. U čemu je problem da li u testu na nvidiinoj stranici ili ja ipak nemam instalirane drivere?

GPU-Z pokazuje da su instalirani. GPU-Z pokazuje da su instalirani.
Ovo kaže nvidia. Ovo kaže nvidia.
Area-51 m15x

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Problem je u testu na stranici.Nešto spriječava Java applet da se pokrene.Jel imaš instaliranu Javu,možda ti firewall blokira startanje Jave?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar
sus kaže...

Problem je u testu na stranici.Nešto spriječava Java applet da se pokrene.Jel imaš instaliranu Javu,možda ti firewall blokira startanje Jave?

Imam instaliranu javu i kaspersky firewall. Sada provao test na yougamers.com i testiralo mi je bez problema.
Area-51 m15x
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.4.2009 10:10 (Razer_Copperhead).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice