Upgrade Win7 na novi build

poruka: 3
|
čitano: 842
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Upgrade Win7 na novi build

Imam Win7 build 7000, origigi sa MSDN Librarya. Htio bi ga upgradeat na zadnji dostupan build. Na torrentu vidim da je to nesto oko 7060.

Dali moram raditi reinstalaciju, ili mogu preko sadasnjih win? Imam dosta sw vec instalirano pa mi se neda potrositi dva dana na ponovnu instalaciju svega i svacega.

hvala svima na odg.

PS Samo jedan podatak o stabilnosti bete 7000; na poslu mi je uptime vec oko 30 dana, bez restarta. A nije da samo pisem u wordu i igram solitare, vrti se VisualStudio, SQL server, IIS7, Photoshop, VMWare, ... Bas sam zadovoljan sa win7 ;)

"A developer is a machine that converts coffee into code" | http://twitter.com/hhrvoje
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Upgrade Win7 na novi build

ja sam probao 7057 na 7068 ali nije islo - tokom insatlacije sam odabrao upgrade opciju, te je system napravio najurednije restore na 7057 buidl..

tak da neznas dok ne probas... navodno :D

--- ako se oces svadjati samnom, onda si nadji nekg drugog
16 godina
neaktivan
RE: Upgrade Win7 na novi build
hudo kaže...

Imam Win7 build 7000, origigi sa MSDN Librarya. Htio bi ga upgradeat na zadnji dostupan build. Na torrentu vidim da je to nesto oko 7060.

Dali moram raditi reinstalaciju, ili mogu preko sadasnjih win? Imam dosta sw vec instalirano pa mi se neda potrositi dva dana na ponovnu instalaciju svega i svacega.

hvala svima na odg.

PS Samo jedan podatak o stabilnosti bete 7000; na poslu mi je uptime vec oko 30 dana, bez restarta. A nije da samo pisem u wordu i igram solitare, vrti se VisualStudio, SQL server, IIS7, Photoshop, VMWare, ... Bas sam zadovoljan sa win7 ;)

Možeš bez problema napravit upgrade ,ali za to treba vremena - može potrajat i do 4 sata! Zato bi ti bilo najbolje napravit clean install ak nemaš puno instaliranih programa i podataka na Windows 7 particiji! To ti je gotovo za pola sata i onda samo vratiš podatke iz backupa! A kaj se stabilnosti tiče ,to uopće nema razgovora sistem je fantastičan! Ja sam prije par dana nainstaliral build 7068 i stvarno se čini da kaj je program zahtjevniji to bolje radi! Samo da u M$u ne useru završnu verziju!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice