Evo izaša je novi tuneup,alat za oprtimiziranje računala.Verzija 2010 podržava i Windows7.Enjoy!
TuneUp Utilities 2010
- poruka: 46
- |
- čitano: 16.616
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Instalirano i dobro radi.Meni i puno ljepši vizualno .
Da poboljsan je i dolje ima ikonica kod sata, nisam vidio sve mogućnosti, ako netko zeli link nek me PM(privatna poruka,download link)
Svaki komentar koji se ne odnosi na naslov teme biti ce obrisan a akteri najstroze kaznjeni. Pun kufer mi je ljudi koji zaspamaju svaku temu.
Ako se nekome ne svidja moj stav i ponasanje prijavite me na pisma@bug.hr. Zalosno da zbog pojedinaca moram iskljucit PP. Nemam vise zivaca se natezat sa nekima. Trudim se lijepo objasnit ali onda ispadam supak!
Brisem poruke u kojima se vrijedjate i prepucavate da ne bi bezveze dobivali kartone. Umjesto toga zamolim na PP ali ocito ne valja.
Nakon tretmana sa novim tuneup-om komp mi radi deset puta lošije.bljak. (win7)
Meni 2009 radi odlično, žao mi sad prelazit na novu verziju.
Jel ova 2010 donosi neke drastične promjene?
Ili je više-manje sve isto kao u prethodnika?
Ili je više-manje sve isto kao u prethodnika?
Sad ima punu podrsku za Win7.
Ja sam ga obrisao danas. Jednostavno mi ova verzija nije legla.
meni je ova verzija tune up-a pomogla rijesio sam sve probleme sto nisam mogo sa verzijom 2009 uglavnom izvrstan softver za odrzavanje racunala u top formi
Jučer sam malo isprobavo novu verziju i sučelje mi je ljepše ali ću se ipak zasad vratiti na predhodnu verziju,bitno da sada radi na W7.
sa tuneup-om imam većinom loša iskustva. morat ću isprobat ovu verziju čisto da vidim jel se popravio, ali sumnjam...
Evo ja isprobao...radi bez problema, ali da primjecujem neku razliku od 2009...bas i ne...
Miš (Samsung Pleomax ML-600G aka rebrandiran Genius Ergo 555) mi nije htio raditi na sedmici (tj blokirao je na prvom od 5 profila) dok nisam s TuneUP Utilities 2010 očistio i defragmentirao registry.
A Windowsi takoreći friško instalirani bili. To mi je samo povećalo pouzdanje u TU utilities koji koristim još od verzije 2006.
tune up nije los al radije Advanced SystemCare http://www.iobit.com/advancedwindowscareper.html ima za sve windowse xp,vista,windows7,i jos neke malo starije tipe.program ubrzava komp brise sve ostatke od obrisanih datoteka i čisti registry defargmentira.Program je super bar meni
Miš (Samsung Pleomax ML-600G aka rebrandiran Genius Ergo 555) mi nije htio raditi na sedmici (tj blokirao je na prvom od 5 profila) dok nisam s TuneUP Utilities 2010 očistio i defragmentirao registry.
A Windowsi takoreći friško instalirani bili. To mi je samo povećalo pouzdanje u TU utilities koji koristim još od verzije 2006.
pa to se moglo i sa drugim alatima, a ne samo sa tuneup-om
pa to se moglo i sa drugim alatima, a ne samo sa tuneup-om
Pa znam; ali kad već godinama koristim TuneUp utilities, koji me je dosad rijetko iznevjerio, nema razloga da prelazim na druge alate.
Činjenica jest da mi je to riješilo problem; moguće da bi i Glary utilities i hrpa drugih alata to isto učinila. No TU mi prvi pao na pamet.
Alat jest dobar, ma što drugi o tome šutili.
Jel mi se samo pričinjava ili se tune up ne može zgasit, uvijek ostane dole u trayu?
Jel mi se samo pričinjava ili se tune up ne može zgasit, uvijek ostane dole u trayu?
Hm, ja sam pogasio sve one automatike vezane uz optimizaciju i sada mi više ništa ne dolazi u trayu... ima netko popis što i kako bi se sve trebalo ugasiti da nam TuneUp 2010 ne "radi iza leđa"?
tune up nije los al radije Advanced SystemCare http://www.iobit.com/advancedwindowscareper.html ima za sve windowse xp,vista,windows7,i jos neke malo starije tipe.program ubrzava komp brise sve ostatke od obrisanih datoteka i čisti registry defargmentira.Program je super bar meni
I što taj program može što TuneUp ne može?
Hm, ja sam pogasio sve one automatike vezane uz optimizaciju i sada mi više ništa ne dolazi u trayu... ima netko popis što i kako bi se sve trebalo ugasiti da nam TuneUp 2010 ne "radi iza leđa"?
Ako si napravio sve kao na slici onda ne bi trebao imati problema
I što taj program može što TuneUp ne može?
Ako si napravio sve kao na slici onda ne bi trebao imati problema
Tako je i postavljeno i radi sve pet :)
Instalirao sam ga zeleci otkloniti gresku prilikom preuzimanja el. poste u Outlooku 2007 (OS 7 Business), internal server error... (broj vise ne pamtim) koja se i dalje javljala nakon popravaka. Dakako da svi ovi (slicni) programi nadu hrpu gresaka u registry-ima i inim sistemskim datotekama, ali neki za razliku od Tune-up-a ili nista ne naprave (besplatni reg fix programi) ili odmah traze regi$traciju. Tune-up je potpuno funkcionirajuci unutar 30 dana a i cijenom je prilicno povoljan.
Imam TuneUp Utilities 2009 i jako sam zadovoljan njime!Odlično obavlja sve.Od defragmentacije,čišćenja registra do sitnica poput boot screena().Stvarno je odličan 2009,a i za 2010 čujem pohvale pa ga možda i isprobam,iako nemam razloga da pređem na noviju verziju!
Iako imam full registrirani TuneUp danas mi je dosao notification ako zelim - da imaju u ponudi popust na novu verziju :)
Odem na "Help -> About" i još uvijek je proizvod registriran ali očito žele malo reklame ubaciti kroz notification :)
Iako imam full registrirani TuneUp danas mi je dosao notification ako zelim - da imaju u ponudi popust na novu verziju :)
Odem na "Help -> About" i još uvijek je proizvod registriran ali očito žele malo reklame ubaciti kroz notification :)
Da, mogao sam ga i ja dobiti u pola cjene prije nego je izasao, na email su slali te ponude, ali sam uzeo drugu verziju, pogađaj koju
Iako mi je TuneUp 2010 registriran, opet mi je iskočio notification sa njihovom "ponudom" u donjem desnom kutu desktopa. Kako da to spriječim jer me pomalo živcira ako misli nastaviti?
Ako imaš neku piratsku verziju onda vjerojatno treba isključit update.
Ja imam full verziju i nema nikakvih ponuda.
I ja iman original(sve san uredno platija i sve,da,da,how,yes,no) i sve radi kako triba.
btw.Evo me IVO :D rat na svin temama!
Advanced SystemCare??????????? NE NIKAKO! NIKADA VIŠE!!!
Poravljao sam WIN s njime i nakon toga se WIN nije više htio bootat!
Meni je TuneUp Utilities oduvijek bio naj utility za moje Windowse. Imao sam ga od XP, na Visti i sad od jučer na Win7 Home Premium! Ja sam ga prošli tjedan kupio putem upgrade opcije. Imao sam verziju 2009. Do sada sve 5. Zašto upgrade sa 2009 na 2010? Vidim neki se pitaju... Pa eto najuočljivije da nakon instalacije ikonica leži u system trayu dole desno klik i sve opcije su podesive. U control centru (glavni user interface) se uočava greške već nakon par dana korištenja neki puta odma nakon instalacije TuneUp-a. Konkretno Clean registry ima više zadataka nego u 2009 verziji što je pohvalno jer registry Winza to što jest "srce" Mašine. TuneUp 2010 ima ko neki AV softver Turbo mode koji dobar za gaming. 1-click maintenance kompletno održavanje se predinstalira i schedule radi sam svaka 3 dana. Potpuno je podesiv i to je od novoga. I da Live optimization koji nešto novoga daje svakodnevno i po potrebi. Ima defragmenter, registry defrag, uninstaller sve bolje neg Win7, provjera HDD-a od sistemskih i hardverskih grešaka, i lijepo napravljen upravitelj izgleda Winza kao Personalization kod Viste i Win7. Sve u svemu jako dobar program i isplativ upgrade. Bar za mene. 29,95USD nije puno za godišnju licencu ako gledate da će dogodine na jesen biti već 2011 verzija. Bar za mene ako se bude isplatila kao ovogodišnja! Cheerz.