Service pack 3

poruka: 14
|
čitano: 1.919
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Service pack 3

hoce li mi  sp3 ubrzati rad compa

Ivan
Moj PC  
5 0 hvala 5
17 godina
protjeran
Service pack 3

Sigurno hoće jer popravlja razne bug-ove koji su usporavali komp.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Service pack 3

Hoće, niš se ne brini, ali samo minimalno (nažalost Plač).

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Service pack 3

definitovno hoće, ali mislim da neće sve biti brže. ne sjećam se točno. ali ima u jednom broju buga gdje su testovi koje je napravila redakcija buga. kad dođem kuć pogledat ću pa javim. ali ipak je preporuka da se instalira. a još najbolje je da se s nlite-om slipstreama u instalaciju xp-a

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Service pack 3

Pardon, ja mislio na čitanje i pisanje podataka te bootanje... Sorry. Meni je ubrzao komp.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Service pack 3

da i jos me zanima cuo sam da ce uz sp3 dolaziti i neke nove teme moze li mi itko reci tko ima sp3 instaliran ima li kakih novih tema

Ivan
Moj PC  
5 0 hvala 5
17 godina
protjeran
Service pack 3

Koliko se ja sjećam nisam dobio nikakve nove teme, ali ti na netu postoji cijela hrpa.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Service pack 3

nema ništa što se tiče tema

edit: sry, sad sam vidio da već postoji odgovor

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2009 18:40 (jurluk).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Service pack 3

Service pack 3 je samo skup zakrpi.Teme ne idu s njime.

Michael Schumacher World championships:7,Grand prix wins:91,Pole positions:68 http://www.velika-nagrada.hr

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Service pack 3

Imam service pack 3 ali nikakve nove tem nazalost :(

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Service pack 3

Meni SP3 odlican ali imam problema sa bootanjem ...u windowsu su rekli da SP3 ima probleme sa bootanjem ako imaš AMD

Meni se koji put ne zeli bootat od prve komp...zbog tog problema oko AMD na SP3  A NARAVNO PACH ZA TO NEMA !!!!!!!!!!!!! Mršti se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Service pack 3

Ja imam amd proc i dok sam bio na xp_sp3 masina je osjetno finije i ugodnije radila (i nije bilo problema botanjem) prvi put cujem za to...

AMD Athlon 4400+ x2,DDR2 4G (800mhz),M2N,Nvidia 8600GT Fata1ty profesional,Technisat ss2,LG 19 ws
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Service pack 3
mejt kaže...

Ja imam amd proc i dok sam bio na xp_sp3 masina je osjetno finije i ugodnije radila (i nije bilo problema botanjem) prvi put cujem za to...

također prvi put čujem za to
16 godina
neaktivan
RE: Service pack 3
jurluk kaže...
mejt kaže...

također prvi put čujem za to
 Imam AMD, dosad nikad nisam imao problema s bootanjem, a i prvi put čujem za to.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice