hoce li mi sp3 ubrzati rad compa
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sigurno hoće jer popravlja razne bug-ove koji su usporavali komp.
Hoće, niš se ne brini, ali samo minimalno (nažalost ).
definitovno hoće, ali mislim da neće sve biti brže. ne sjećam se točno. ali ima u jednom broju buga gdje su testovi koje je napravila redakcija buga. kad dođem kuć pogledat ću pa javim. ali ipak je preporuka da se instalira. a još najbolje je da se s nlite-om slipstreama u instalaciju xp-a
Pardon, ja mislio na čitanje i pisanje podataka te bootanje... Sorry. Meni je ubrzao komp.
da i jos me zanima cuo sam da ce uz sp3 dolaziti i neke nove teme moze li mi itko reci tko ima sp3 instaliran ima li kakih novih tema
Koliko se ja sjećam nisam dobio nikakve nove teme, ali ti na netu postoji cijela hrpa.
nema ništa što se tiče tema
edit: sry, sad sam vidio da već postoji odgovor
Service pack 3 je samo skup zakrpi.Teme ne idu s njime.
Imam service pack 3 ali nikakve nove tem nazalost :(
Meni SP3 odlican ali imam problema sa bootanjem ...u windowsu su rekli da SP3 ima probleme sa bootanjem ako imaš AMD
Meni se koji put ne zeli bootat od prve komp...zbog tog problema oko AMD na SP3 A NARAVNO PACH ZA TO NEMA !!!!!!!!!!!!!
Ja imam amd proc i dok sam bio na xp_sp3 masina je osjetno finije i ugodnije radila (i nije bilo problema botanjem) prvi put cujem za to...
Ja imam amd proc i dok sam bio na xp_sp3 masina je osjetno finije i ugodnije radila (i nije bilo problema botanjem) prvi put cujem za to...