Problem windows xp miš bugged

poruka: 8
|
čitano: 3.778
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Ljudi pomozite imam problem na windowsu xp.

Radi se o računalu mog susjeda na kojem je windows xp sp2.

Evo ovako kad se upali računalo i uđe u windows, nešto zbilja nije u redu s mišom. Evo da probam objasniti, na koju god ikonu kliknem otvori mi jedno 10+ prozora,  i kad kliknem desnu tipku miša ne želi mi izbaciti onaj mali izbornik , odnosni izbaci ga na 1ms i onda nestane i koliko god puta pritisnuo desnu tipku nemogu dobiti izbornik.

Kako sam pokušavao ustanoviti problem shvatio sam da samo jedan klik na tab na tipkovnici u potpunosti riješava taj problem.  Kad se upali komp gore ikona na desktopu je označeno pravokutnikom iscrtkanim linijama. I miš ne radi kako treba,nakon što se pritisne tab, ta  ikona (my documents ) na desktopu više nije označena te miš normalno radi i sve se najnormalnije otvara.

Da li netko zna u čemu je problem i na koji način da ga riješim??

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 19:31 (Spaceni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Može netko pomoći?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Nisam siguran al ako mos probaj sa nekim driverima za miseve(ako uopce postoje).
Ako ne onda probaj s nekim drugim mišem.
Inaće ao ne radi i dalje onda mi je stvarno zao....
Shot first, ask later!!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem windows xp miš bugged

Ma mislim da nije stvar u mišu, tj. ne mislim da je miš pokvaren nego nešto drugo mora bit s obzirom da nakon što se pritisne tab na tipkovnici sve radi ok, a prije toga što god klikneš s mišem bude kao klikaš non stop samo otvara na šta god staviš pointer.

13 godina
Re: Problem windows xp miš bugged
Spaceni kaže...

Ma mislim da nije stvar u mišu, tj. ne mislim da je miš pokvaren nego nešto drugo mora bit s obzirom da nakon što se pritisne tab na tipkovnici sve radi ok, a prije toga što god klikneš s mišem bude kao klikaš non stop samo otvara na šta god staviš pointer.

uhhh..........to ti više nebi znao odgovoriti   :((((

Shot first, ask later!!!
15 godina

to je neki Virus.. ili neka slična gamad.. to ti je jako jednostavno složit, tako da neka pokuša ubit neki proces pa neka pogleda hoće li mu to još uvijek biti..e da i ne vrijedi mu skenirat AV-om, to su home-made "virusi."

ako ništa ne pomogne onda neka instalira čiste windowse..

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kako ne vrijedi skenirati!?
pa to je prva i osnovna stvar koja se radi kad se iznenada jave problemi
@spaceni skidaj ova dva skenera i provjeri pc-i - mbam i hitman
malwarebytes uzimaš samo free verziju i quick scan s njim

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Hvala na pomoci, ovi malware free sam vec napravio scan ovaj quick scan i nije ništa pronašlo, a s ovim drugim nisam.

A pomislio sam i ja da je virus, ma najbolje bi bilo reinstall windowse.

Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice