Problem pri pokretanju windowsa

poruka: 9
|
čitano: 1.590
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem pri pokretanju windowsa

pozdraf swima! :)

uglavnom, o čemu se radi.

upravo sam nadograđivao komp, instalirao windowse i kada dođe do windows loading screena (ono kad je logo pa ispod u onoj crti one plave kockice idu) stvar stane, nula bodova.

već pri samom instaliranju windowsa me zezalo (uvijek je stalo na setup is loading windows) pa sam na kraju instalirao tako da sam novi hard disk uštekao na drugi komp pa tamo obavio instalaciju i prošlo sve u redu, normalno do desktopa došao.

međutim, kada sam isti taj hard disk sa friškim windowsima spojio na ovu novu konfiguraciju sve je palo u vodu i svaki put se zašteka na onom djelu gdje se windowsi onako loadaju.

komp je slijedeći:

geforce 9600 gt ocx 512mb

biostar a770 a2+, socket am2+

athlon II x2 250

4 gb ddr2

hitachi hd 500gb

trust 520W

molim vas pomagajte!

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2009 16:52 (miloshevili).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem pri pokretanju windowsa

A prije je radilo ok s tom konfiguracijom ? Malo mi je maticna sumnjiva s obzirom na novi proc

15 godina
neaktivan

matičnu sam kupio u paru sa procesorom jer je tip u hg-spotu rekao da su kompatibilni!

i ne, u ovom sastavu komp još nije proradio.

17 godina

Pogledaj ovo, ja nigdje ne vidim da podrzava procove za AM3. Probaj bootat neki drugi OS, ali gotovo sam siguran da neces uspjet

15 godina
neaktivan

ali nebi li am3 procesor trebao biti kompatibilan sa am2+ matičnom?

17 godina

Ne vrijedi kod svakog proizvodjaca, neki ne izdaju uopce novi BIOS sa podrskom za AM3. Jedan od razloga zasto ne volim taj HGspot, doslovce su te za*ebali. Probaj rijesit taj problem s njima, isprintaj onu stranicu na koju sam ti dao link

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2009 17:09 (Batista).
15 godina
neaktivan

jap, shebali su me i to dobro.

kupio sam to tamo i otišao na more, danas ga krenuo slagati i to se dogodilo sve jel, zovem hg-spot i reklamacija nije moguća jer je prošlo više od tjedan dana od datuma kupovine.

pa hebo im pas mater. a tip mi na odjelu za pc komponente uvjerljivo rekao da to sve ide zajedno, ma nema problema. grr. i sad moram kupiti novi procesor, ili novu matičnu i ddr3 rame. samo ovo potonje je dosta skupa investicija, stoga kupujem procesor.

ah. hvala svejedno :(

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2009 17:28 (miloshevili).
17 godina

Ej stari nemoj zurit, polako npr. uzmi ovu maticnu, stari DDR2 mozes iskoristit. Ne isplati se kupovat sad stari proc - nikako. Za malo 400 kn kupi si navedenu maticnu s kojom si siguran da ce sve radit.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2009 17:34 (Batista).
15 godina
neaktivan

jesam li siguran? ako je zbilja tako onda se mnogo zahvaljujem :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice