Problem s instalacijom win7 x64

poruka: 34
|
čitano: 5.313
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
autorov komentar

Eh da sam ja to prije znao,ja bi već prije 5 mjeseci imao vistu,a ovak sam dosad bio na xp-u eh,zato sad idem odma na sedmicu a za vistu koristim preskokCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Problem s instalacijom win7 x64
Stoja kaže...

Eh da sam ja to prije znao,ja bi već prije 5 mjeseci imao vistu,a ovak sam dosad bio na xp-u eh,zato sad idem odma na sedmicu a za vistu koristim preskokCool

adj barem je sa ramima sve u redu i dobro da si preskocio vistu nisi nista propustio
amd-ati http://demigodmp.blogspot.com/
16 godina
neaktivan
RE: Problem s instalacijom win7 x64
Stoja kaže...

Evo,pišem sad sa laptopa,čekao sam na onoj slici jedno 5 minuta i pojavia se instalacija!!!SmijehPoslije je opet na par minuta zašteko kod starting setupa a evo sad kopira na fajlove na disk,valjda će sve bit kako treba Hvala svima na pomoćiNamigiva

Ma i meni je trebalo dugo da sve učita, a sada fino sve šljaka (isto 64 bitna RC verzija)
AGP je zakon, a socket 478 legenda :)
16 godina
autorov komentar

Sad malo nes gledam,i kad koristim stress cpu programe na sedmici mi je par stupnjeva topliji nego na xp-u.Da li je to što je 64bit verzija ba bolje radi i time više zagrijava ili nkea greška?Inače za sad sve vrti super,prezadovoljan sam izgledom i načinom rada u sedmiciSmijeh

Primjetio sam da u rivi tuneru također nemam opciju da clockam kaže"no supported drivers detected...."stavio sam driver od grafe za sedmicu tak da neznam što mu je

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2009 9:39 (Stoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice