naso sam novi bug pod games bilo koju igricu da pokrenes ti se restarta komp
Objavljena javna beta Windowsa 7
- poruka: 122
- |
- čitano: 23.262
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Evo i ja se pribacia na betu ali sam je postavio kao glavni os sad me zanima Outlook Express ima li koja zamjena za njega!
Nemaš u samom OS-u, ali imaš Windows Live Mail u sklopu Live! paketa sa kojim dolazi i njihow Live! Messenge.
Ja sam instalirao Windows Live Mail i moram reći da je sasvim pristojan jednostavam mail klijent...kao Windows Mail u Visti što je bio.
A ako ti nije dovoljno, uvijek imaš Outlook 2007 ili Mozilla Thunderbird
Meni je na prvu malo konfuzan... jel otvoreno, nije'l otvoreno... huh:)
Pozdrav ljudi,
zanima me dal mogu kompletno dovršiti instalaciju windowsa 7 ako bootam iz USB-sticka(16gb) ? ( na novu neiskoristenu particiju znaci clean install )
itko??
Pozdrav ljudi,
zanima me dal mogu kompletno dovršiti instalaciju windowsa 7 ako bootam iz USB-sticka(16gb) ? ( na novu neiskoristenu particiju znaci clean install )
Zna li itko kako da obrisem file old windows tj xp jer prilikom inastalacije nisam isao na clean install?
..a jel bi preporucio da se predje na sa viste na 7.Posto svi hvalite jos dok je u beti pa reko da ja obrisem vistu i ostavim samo 7
Kod mene radi stabilno.
Ok ima stvari koje još ne rade(hotkey tipke na lapu) ali to je stvar drivera kojih ce kad tad biti.
Inace sve super.
Sve radi kaj sam probao ili koristim.
Wireless i mrežna takđer.
Puno brže od viste je.
Zna li itko kako da obrisem file old windows tj xp jer prilikom inastalacije nisam isao na clean install?
a gle, ako imaš 2 ili više particija onda nemaš problema; slobodno formatiraj C: i napravi clean install. Ako imaš samo 1 napravi dodatnu sa partition manager-om i tamo prebaci glazbu, filmove etc., formatiraj C: i dalje znaš..
Jel ima netko problema sa Windows explorerom? Naime, skrsi mi se kad pokrenem win update iz All programs.
..a jel bi preporucio da se predje na sa viste na 7.Posto svi hvalite jos dok je u beti pa reko da ja obrisem vistu i ostavim samo 7
Može li mi netko reći zašto nemogu instalirati Alcool 120 i Daemon Tools .
To su windowsi u beta fazi ,još ne podržavaju sve programe koje bi korisnici instalirali.
jel moze neko napisat koji programi sve nerade:fraps,daemon,alcohol.... i koji jos
Fraps kod mene radi .
jel ti koji program neradi evo ja sad skidam x64 pa cu da vidim kako ce da radi u odnosu na vistu x64
To su windowsi u beta fazi ,još ne podržavaju sve programe koje bi korisnici instalirali.
baš sam ga bio stavio prje par dana;
novi taskbar mi se sviđa, i jako je oku ugodan :) Sedmica se zadržala samo 1 dan na mom kompu, ali bez (većih) problema je radila... i, koliko se sjećam, puno je brža od viste, iako imam star komp...
Vrijeme bootanja i instalacije je doduše loše, baram meni... i koji je vrag Exploreru?? ne sjećam se da je ikada bio tako loš - spor, nema Up strelice, nema tabova, nema ničeg! Ni brzinom (ni uspješnošću) mountanja externih diskova se nije proslavio...
i jel ko zna za što je ona particija on 200mb koju Sedmica stvori tokom instalacije?
i jel ko zna za što je ona particija on 200mb koju Sedmica stvori tokom instalacije?
evo me na x64 totalno sranje ma steka ko ludo nije normalno jeb.... se sa instalacijom drivera za graficku ati 8.12 nemoguce instalirat nece stalno vrti "enumerating source media for installable packages...."
ona sama instalira valjda drivere nemogu ni jedan driver sa cd od maticne instalirat skinem sve nove za vistu x64 sa neta i opet isti kur....neznam sta je to
butanje je brze par sekundi sve u svemu nisam zadovoljan koliko ste hvalili ispalo golo govno,sry na silnom psovanju al nemogu da verujem da su je toliko usrali
Dobro je Einstein rekao... ljudska glupost je jedino za što je siguran da je beskonačno...
Do sada mis vi programi rade osim onih dva kaj sam naveo .
Do sada mis vi programi rade osim onih dva kaj sam naveo .
cak sam imao i problema prilikom instlacije misa razer copperhead
Pozdrav ljudi,
pozdrav!
planiram si instalirati win 7 beta 64-bit
moze li mi neko reci da li je bolja win 7 beta 32-bitna jer sam tako nesto procitao po forumima