Nemam media ikona(mp3,avi)

poruka: 11
|
čitano: 2.470
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Neznam šta se dešava, ali nekako sam izgubio ikone od pjesama i filmova. Nema ikona od mp3,avi,flv...a oni se svi normalno otvaraju s svojim playerima i rade. Smeta me to. Slika.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me... I'm floatin free on the highway, formulatin plans...
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2009 12:23 (Smooth Operator).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

čudno...probaj desni klik pa properties pa tamo podesiti defalut player...ili skini K-Lite codec pack...

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz @ 3,83 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Nemam media ikona(mp3,avi)

otvori neki folder, otiđi na tools pa folder options, file types i odaberi ekstenziju koju trebaš (mp3, avi....) na advanced i imaš opciju change icon pa tu promjeni

16 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

čudno...probaj desni klik pa properties pa tamo podesiti defalut player...ili skini K-Lite codec pack...

Jesam već, i jedno i drugo. Ako neko će sad dat opasku da je virus ili spyware, avira i malwarebytesi nisu ništa našli.
Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me... I'm floatin free on the highway, formulatin plans...
16 godina
neaktivan

a adaware i spybot?Smijeh

Šala....stvarno ne znam što je...

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz @ 3,83 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
livadasb kaže...

otvori neki folder, otiđi na tools pa folder options, file types i odaberi ekstenziju koju trebaš (mp3, avi....) na advanced i imaš opciju change icon pa tu promjeni

Evo vidi ovo. U advanceu imam ikonu, a ovamo ju ne prikazuje. WTF?!
16 godina
neaktivan

hmm...probaj desni klik>open with>i kad odaberes windows media player...stavi klačicu dolje

(slika dole)

amd 3200+,3gb ram,320gb hdd,nvidia 7300gt
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma probao sam mjenjat player, ništa...

16 godina
neaktivan

Evo riješio. Deinstalirao winamp i instalirao aimp. Thanx!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

e super...bas sam sad mislionapisati kak moze bit neki virus imo sam slican problem....i kad sam skeniro komp sve se vratilo na staro..
amd 3200+,3gb ram,320gb hdd,nvidia 7300gt
16 godina
protjeran
Smooth Operator kaže...

već sam u puno postova pisao da je winamp smeće, već neko vrijeme koristim aimp i zakone je, prije njega sam qcd i moram priznat da je odličan program, samo što je u zadnjoj verziji malo pre krcat i sporije se pokreće
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice