Pozz... evo instlirao jucer windows 7 da malo isprobam i kad ono nema zvuka... drivere sam instlirao , ali nista.. sad nauco sam da treba nekakav playbac iskljuciti ili nesto ?
Plz pomoc..
Pozz... evo instlirao jucer windows 7 da malo isprobam i kad ono nema zvuka... drivere sam instlirao , ali nista.. sad nauco sam da treba nekakav playbac iskljuciti ili nesto ?
Plz pomoc..
znači ovako imao sam isti problem napiši na google ime tonske kartice za windows 7 i nać ćeš sve ja sam tako ili probaj posebno s cd-a driveri za vistu di su ti nađi tonski dio i instaliraj!!
Reinstaliraj drivere i update-aj windowse ako neznas kako onda odi na start>run>wuapp.exe
Instalirao sam dobre drivere i nece opet... a onda jedino da probam to sa run..
Reinstaliraj drivere i update-aj windowse ako neznas kako onda odi na start>run>wuapp.exe
napravio sam ručni update ali nista..?
i zas ja ne vidim run u win 7??
Imao sam i ja slican problem. Rijesio ga iskapcanjem zvucnika iz glavnog stereo izlaza, zamjenio izlazom za bas i provjerio da li zvuk radi na bas-u. Kako je zvuka na bas-u bilo vratio natrag na glavni sve radi kako treba.
run
=
stisni WINKEY + "R"
ili ga ukljuci u opcijama, al ovo prvo ti je lakso!
run
=
stisni WINKEY + "R"
ili ga ukljuci u opcijama, al ovo prvo ti je lakso!
ma evo napravio sam ručni update..probao izvadit iz zvučnika , ali nista?
Proradilo ... Iza u kompu sam kabal stavio u drugu rupu i počelo svirat..haha jao..
hvala svima na pomoći ;)